0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Omg!!! Ομολογώ δεν το ήξερα οτι υπήρχαν τόσα! Επίσης φροντιστηριακά τμηματα δεν έχω δει σε κανενα σχολειο να υπάρχουν 3 χρονιές τώρα που δουλευω..
Δε θέλω να σας απογοητεύσω, αλλά τα τμήματα υποδοχής τα κατήργησαν φέτος και γύρισαν τους δασκάλους τους στις κανονικές τάξεις.
Με αυτήν την προοπτική νομίζω είναι βέβαιη η απορροφηση του πίνακα ΠΕ71.. Αρκεί να γίνουν με σωστή σειρά.. Μη πάρουν πρώτα παράλληλη από ΠΕ71 και μετά μας βάλουν εμας να δουλέψουμε σε ειδικό σχολείο ή σε τμήμα ένταξης...
Το φαντάζομαι, γιατί συνέβη κάτι αντίστοιχο σε σχολείο στη Θράκη με το 80% των μαθητών Μουσουλμάνοι. Λειτουργούσαν μέχρι πέρσι 2 τμήματα υποδοχής, ξεκίνησαν και φέτος να λειτουργούν κανονικά και ξαφνικά οι δάσκαλοί τους, με εντολή από τα γραφεία, μετακινήθηκαν σε κανονικές τάξεις κι έτσι βρέθηκαν και οι τελευταίοι έχοντες οργανική, λειτουργικά υπεράριθμοι. Φέτος, πάντως, οι τάξεις υποδοχής δεν προβλέπεται να λειτουργήσουν. Μόνο ΖΕΠ ( ένα τμήμα ).
http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%8D%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B7-%CE%B4%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B9%CF%84%CE%B6%CE%AC%CE%BA%CE%B7 Το πιο κατάπτυστο και καταγγελτικό όμως , το οποίο αποτελεί και νέα μόδα φέτος του υπουργείου, είναι οι υπεραριθμίες! Αποτέλεσμα των πληθωρικών τμημάτων, που σκοπός τους δεν είναι άλλος, από το να καλύψουν με αντιπαιδαγωγικό τρόπο τα κενά στην Α/θμια εκπαίδευση.
καλησπερα παιδια,δειτε κι αυτο: Οι σύλλογοι της Α' Αθήνας , Α' Αθηνών, Αθηνά, Αριστοτέλης, Παρθενώνας, σήμερα Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013 παρέδωσαν μέσω δικαστικού κλητήρα, εξώδικο στον αναπληρωτή διευθυντή εκπαίδευσης Α' Διεύθυνσης Αθήνας για την κατάρτιση πίνακα προσωρινής τοπόθέτησης υπεραρίθμων κατά παράβασης της νομοθεσίας ΠΔ50/1996, ΠΔ100/1997. Θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση των συλλόγων. ΟΛΕΣ-ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΠΥΣΠΕ ΑΤΤΙΚΗς , Τσόχα, Μετρό Αμπελοκήπων, Παρασκευή 20/9 στις 3:30 μ.μ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ..... και θελω να ρωτησω ο αναπληρωτής διευθυντής εκπαίδευσης δεν ειναι δημοσιος υπαλληλος?σύμφωνα με τις νεες διαταξεις που ισχυουν για τους δημοσιους υπαλληλους δεν πρεπει αμεσα να μπει σε διαθεσιμοτητα?
για δασκαλους μου ειπε...και η σειρα μου ειναι 2123.....στο πινακα με προυπηρεσια...δεν ξερω παιδια μακαρι να βγω ψευτρα αλλα δυο αιρετους ρωτησα....και μου ειπαν αν ειχες βαλει το κουτι για παραλληλη ισως να σε επαιρναν...(δεν ειχα βαλει το κουτακι!!!)