0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
To 115 και το 116 στον πινακα ειναι αδερφια. Αγορι και κοριτσι. Πηραν πτυχιο 30/07/13 και το αγορι στρατο έκανε και μεταπτυχιακό έχουν. Τι είναι Σουπερμαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στον πινακα πε70 ειναι κάπου στην θέση 6400 νομίζω και θα δουλέψουν πρώτοι. ΓΕΡΟ ΜΕΣΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιατί μεταπτυχιακό ταυτόχρονα με πτυχίο πρώτη φορά το ακούω.
Δικο μου ατομο που ειναι σε αυτον τον πινακα μου εχει πει και για αλλα ατομα που ισχυει το ιδιο...πρεπει ολοι να μαζευτουν και να κανουν ενσταση..ελεος δλδ...καθολου αξιοκρατια....και αυτοι που τους εκαναν τα χαρτια και τα δεχτηκαν πρεπει να εχουν καποια ποινη...τι ειναι αυτα ρε παιδια?αν ειναι ετσι να τους παω κι εγω ενα χαρτι και να φαινεται οτι εχω μεταπτυχιακο...δλδ εμεις μ$#&*&ες ειμαστε?
Εγώ πάντως αύριο θα καταθέσω ένσταση για αυτές τις περιπτώσεις (για τέσσερις συγκεκριμένα). Περισσότερο είμαι περίεργη να δω τι θα μου απαντήσουν, παρά ελπίζω να δω μεταβολές στον πίνακα
Αν γίνουν ενστάσεις, και ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις που βγάζουν μάτια, θα διορθωθούν οι πίνακες. Άνθρωποι είναι και αυτοί που περνάνε τα στοιχεία, θα κάνουν και λάθη. Άλλωστε γι' αυτό δίνουν περιθώριο για ενστάσεις.
Αυτό το είδατε;;ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ για τις προσλήψεις αναπληρωτών στην Ειδική ΑγωγήΣυναδέλφισσες, συνάδελφοιΌπως ενημερώθηκα από το τμήμα Ειδικής Αγωγής οι πιστώσεις για την πρόσληψη αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής, για το σχολικό έτος 2013-14 , έχουν κατανεμηθεί, περίπου, ως εξής:-1.450 για την Π.Ε. και 1550 για την Δ.Ε. για προσλήψεις σε Ειδικά σχολεία και τμήματα ένταξης-2.700 συνολικά για παράλληλη στήριξη( Π.Ε. και Δ.Ε.) , εκ των οποίων οι 2.300 θα είναι περίπου στην Π.Ε. Αυτό σημαίνει πως αρκετοί συνάδελφοι από αυτούς που είναι στους πίνακες Γενικής Αγωγής Π.Ε., περίπου 1.700, θα προσληφθούν στην παράλληλη στήριξη, εφόσον έχουν συμπληρώσει το αντίστοιχο "κουτάκι".Το σύνολο δηλαδή των πιστώσεων είναι περίπου 5.700 , ενώ πέρυσι οι αντίστοιχες πιστώσεις ήταν 3.350. Όλες οι πιστώσεις είναι από το ΕΣΠΑ.Δημήτρης ΜπράτηςΕπιτέλους, ένα θετικό νέο!!!
Πολυ θετικη εξελιξη για πολλους απο μας...ακομη και για αυτους που δεν δηλωσαν παραλληλη θα λιγοστεψει ο πινακας για ζεπ....
ΖΕΠ σε παίρνουνε χωρίς το κουτάκι της παράλληλης!χαλάρωσε! 100 %