0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μακάρι...από ότι έχω καταλάβει και συ για Έβρο ενδιαφέρεσαι ε;
και γιατι να μην ισχυει το ιδιο και για τη φετινη χρονια?να ειναι δηλαδη οι συμβασεις της παραλληλης 7μηνες και να καθυστερησει παλι αρκετα η επομενη φαση ωστε να εξισορροπηθουν οι συνολικοι μηνες?επισης το ζεπ δεν βγαινει σε φασεις ως τωρα ,αρα εχει λογικη το να βγει νοεμβρη για να ειναι ολες οι συμβασεις του 7μηνες απτην αρχη....αυτο που λες οτι τα προγραμματα εσπα ειναι για 10μηνες απο που το γνωριζεις?μακαρι να εχεις δικιο αλλα πιστευω οτι κλασσικα θα καθυστερησουν..
παιδια το θεμα με τους νηπιαγωγους και τον οαεδ δεν ειναι κατι απλο, μας αφορα ολους, αντε και δινουν 500 πιστωσεις για παραλληλη και αλλες 500 για ζεπ ΦΕΤΟΣ!!!του χρονου ? θα μας παρει ολους η μπαλα, και φυσικα εχει βρει το υπουργειο το νομικο πλαισιο για να τις κανει, προβες γινονται εδω και χρονια με τις μκο, με τους δημους, πανεπιστημια, ακομα και με κομματα.θα γινει μεγαλο μπαμ στις εργασιακες μας σχεσεις και τα δικαιωματα, ας δουμε ολοι μαζι το δασος και οχχι το δεντρο, δεν αφορα μονο τους εκπαιδευτικους, αφορα ολη την κοινωνια, τα παιδια τους γονεις.
Όχι, μάλλον με μπερδεύεις με άλλο μέλος Εμένα με προσέλαβαν στην παράλληλη στην ανατολική αττική (κάνω μεταπτυχιακό και έβαλα μόνο αθήνα), αλλά είμαι και εγώ από Θράκη, συγκεκριμένα από Κομοτηνή!Μπαίνω όμως και σας διαβάζω συχνά και επειδή είστε καλή παρέα, αλλά και επειδή με ενδιαφέρει να βλέπω τις εξελίξεις στο χώρο μας (αν και τελευταία δεν έχω ακούσει τίποτα θετικό ).
Τα κενά Νηπιαγωγών συνολικά είναι 548 και Δασκάλων 164 ,σύμφωνα με τα στοιχεία που απέστειλαν οι Δνσεις ΠΕ στο υπουργείο.Αυτή τη βδομάδα,ίσως σήμερα ή αύριο,θα γίνουν προσλήψεις από τον κρατικό προυπολογισμό για Νηπιαγωγούς και Δασκάλους.Οι πιστώσεις,βέβαια,είναι ελάχιστες,περίπου 100.Για τις άλλες ειδικότητες δεν υπάρχει κάτι νεότερο.Μόλις το δημοσίευσε ο Μπράτης