0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μην ξεχναμε και τους 12+ετη υπρεσιας οι οποιοι προηγουνται ολων γιατι πλεον θα εχουμε και υποχρεωτικες μεταθεσεις αν δεν εχουμε ωραριο τουλαχιστον 12ωρες σε ομορρα σχολεια
Τοποθετήθηκα οργανικά σε ένα σχολείο, όπου πιθανόν να λιγοστέψουν τα τμήματα το Σεπτέμβρη, και να είμαι και λειτουργικά υπεράριθμος.1) Προηγούμαι να καλύψω λειτουργικά κενά στην ίδια και σε όμορες ομάδες σχολείων; (σχετική νομοθεσία;)2)Αν υπάρχει και άλλος λειτουργικά υπεράριθμος της ίδιας ειδικότητας με περισσότερες μονάδες μετάθεσης που δεν ανήκει στην ίδια ή στις όμορες ομάδες σχολείων ,προηγείται αυτός ή εγώ;
Θα ήθελα να ρωτήσω αν ένας ΠΕ.04.01 έχει έρθει σε ένα σχολείο με άρση υπεραριθμίας και έτσι αποκτά οργανική, και μετά από ένα μήνα το ίδιο σχολικό έτος, δίνεται άλλη μία οργανική σε έναν ΠΕ.04.02, όμως το σχολείο χωρά έναν ΠΕ.04. Μετά από δύο χρόνια ποιος βγαίνει υπεράριθμος όταν δεν θέλει να βγει κανένας υπεράριθμος;
► Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία τοποθέτησης των οργανικά ανηκόντων εκπαιδευτικών σε μια περιοχή μετάθεσης, τοποθετούνται σε εναπομείναντα κενά οι αποσπασμένοι εντός και εκτός ΠΥΣΔΕ συγκρινόμενοι μεταξύ τους βάσει των μορίων απόσπασης.
Παράθεση από: silkcut στις Ιουλίου 25, 2013, 01:24:55 pm► Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία τοποθέτησης των οργανικά ανηκόντων εκπαιδευτικών σε μια περιοχή μετάθεσης, τοποθετούνται σε εναπομείναντα κενά οι αποσπασμένοι εντός και εκτός ΠΥΣΔΕ συγκρινόμενοι μεταξύ τους βάσει των μορίων απόσπασης.Τι λέμε τώρα;Πως όσοι βρίσκονται σε διάθεση προηγούνται όσων αιτούνται απόσπαση εντός;Είναι παντελώς λάθος.Μετά τους υπεράριθμους όλα κρίνονται βάσει μορίων μετάθεσης.Παράδειγμα:Εκπαιδευτικός με 100 μόρια μετάθεσης με οργανική σε πόλη του ΠΥΣΔΕ ζητάει απόσπαση σε σχολείο της πρωτεύουσας του νομού όπου υπάρχει λειτουργικό κενό.Εκπαιδευτικός με 10 μόρια ,σε διάθεση ΠΥΣΔΕ ,ζητάει το ίδιο κενό.Θα το πάρει αυτός με τα 10 μόρια;!!!Μην τρελαθούμε τελείως!
Γεια...Έχω κάποιες απορίες. Να πω ότι αναφέρομαι σε Πρωτοβάθμια. Στο σχολείο τοποθετηθήκαμε με οργανική εγώ κι άλλη μια κοπέλα ταυτόχρονα, η οποία έχει 3 παραπάνω μόρια από 'μένα. Λογικά μία βγαίνει υπεράριθμη, οπότε θα είμαι εγώ, εκτός κι αν μετράει η εντοπιότητα. (Μετράει;) Όμως η κοπέλα θα απουσιάζει με αναρρωτική μέχρι Νοέμβρη. Σε αυτή την περίπτωση:α) Αναγκάζομαι να καλύψω το κενό της κι όταν επιστρέψει με διώχνουν;β) Διαλέγω αν θέλω να καλύψω το κενό της ή ως υπεράριθμη να κάνω αίτηση τοποθέτησης γι' άλλο σχολείο;γ) Έχω το δικαίωμα να παραμείνω σχολείο και να συνεχίσω στο τμήμα με το οποίο άρχισα ακόμα κι όταν επιστρέψει η άλλη κοπέλα;