0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτησω κατι: ειμαι πε03 και στο σχολειο που πηρα οργανικη θα εχω οπως φαινεται 4 ωρες! για την β αναθεση δεν ξερω γιατι δεν εχει γινει ακομα τοποθετηση πε04. Μπορω να βγω λειτουργικα υπεραριθμη;
Kαλησπέρα και από μένα.Είμαι φυσικός και υπηρετώ με οργανική σε μικρό σχολείο.Οι ώρες ΠΕ04 είναι συνολικά 20,αλλά μπορεί να γίνουν και 22. Οι ώρες α' ανάθεσης φυσικού είναι 12 και οι ώρες χημικού ( α' ανάθεσης ) 4. Ο χημικός είναι λίγο παλαιότερος από μένα ακι παίρνει και τις β' αναθέσεις . Το καλοκαίρι χαρακτηρίστηκα υπεράριθμος με βάση την παλιά εγκύκλιο που κρινόμαστε ενιαία ( αντιβαίνει στα Π.Δ 50 και 100) και τώρα ξαναψηφίζεται με το σχέδιο νόμου. ¨Εκανα ένσταση και απορρίφθηκε . Μου είπαν από το υπουργείο να κάνω μήνυση , αλλά δεν έκανα. Τώρα ζητάω ολόκληρο λειτουργικό κενό σε όμορο σχολείο και μου λένε ότι θα εξετάσουν αν είμαι λειτουργικά υπαράριθμος . Πιστεύω ότι προηγούμαι έτσι και αλλιώς . Θα εκτιμούσα πάρα πολύ την άποψη σας .
Έχω οργανική σε μικρό σχολείο με 12 ώρες ακριβώς. Ποια η διαδικασία με την οποία θα συμπληρώσω τις υπόλοιπες 11 ώρες ; Μπορώ να διεκδικήσω λειτουργικό κενό σε άλλο σχολείο στο οποίο να έχω πλήρες ωράριο(23 ώρες) ; Την οργανική την πήρα τον Ιούνιο χωρίς να ήταν πρώτη επιλογή.
Ευχαριστώ πολύ.Πιστεύω όμως ότι τα Π.Δ δεν κάνουν διάκριση οργανικού και λειτουργικού υπεράριθμου. Είναι σαφές και από την απάντηση σε ένσταση του υπουργείου ότι προηγούνται για λειτουργικό κενό οι οργανικά υπεράριθμοι. Θα ήθελα την άποψη σας.
Παράθεση από: Nickman στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 07:36:53 pmΈχω οργανική σε μικρό σχολείο με 12 ώρες ακριβώς. Ποια η διαδικασία με την οποία θα συμπληρώσω τις υπόλοιπες 11 ώρες ; Μπορώ να διεκδικήσω λειτουργικό κενό σε άλλο σχολείο στο οποίο να έχω πλήρες ωράριο(23 ώρες) ; Την οργανική την πήρα τον Ιούνιο χωρίς να ήταν πρώτη επιλογή.αυτό δεν έχει σημασία,πάντως δεν είσαι λειτουργικά υπεράριθμος αφού έχεις το 12ωρο, οπότε θα σε στείλουν για συμπλήρωη ωραρίου σε 1 ή και 2 σχολεία αν δεν έχουν 11ωρο, συνήθως στην α φάση λειτουργικών κενών βγαίνουν τα μεγάλα κενά και καλούνται να δηλώσουν και τοποθετούνται οι υπεράριθμοι, οι διαθεσίτες, οι αποσπασμένοι και όσοι ζητούν απόσπαση εντός με τη γνωστή σειρά, μετά συνήθως χωρίς αιτήσεις κοιτούν ποιοί δε συμπληρώνουν ωράριο και πόσες ώρες τους λείπουν και τοποθετούν για συμπλήρωση ωραρίου.