0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gvasilis στις Ιουλίου 28, 2013, 12:36:54 pmΔεν θα δημιουργούνται καν τμήματα φυσικών πόρων. Όσα κορίτσια δεν αρέσουν τους υπολογιστές θα πάνε στον πολιτισμό. Είναι ερώτημα αν θα μπει η πληροφορική στα γενικής παιδείας. ΑμφιβάλλωΤο σχολείον είναι χώρος μελέτης , βεβαίως βεβαίως, δεν χωράνε τα κουτιά του σατανά.Εμ δεν τους διώξαμε όσο ήταν καιρόςΠοιούς δεν διώξατε όσο είναι καιρός συνάδελφε?
Δεν θα δημιουργούνται καν τμήματα φυσικών πόρων. Όσα κορίτσια δεν αρέσουν τους υπολογιστές θα πάνε στον πολιτισμό. Είναι ερώτημα αν θα μπει η πληροφορική στα γενικής παιδείας. ΑμφιβάλλωΤο σχολείον είναι χώρος μελέτης , βεβαίως βεβαίως, δεν χωράνε τα κουτιά του σατανά.Εμ δεν τους διώξαμε όσο ήταν καιρός
Παράθεση από: biov στις Ιουλίου 28, 2013, 10:39:49 pmΠαράθεση από: giokspy στις Ιουλίου 28, 2013, 05:47:49 pmΜε το δεδομενο οτι ο περιορισμος των αναθεσεων μειωνει την ευελιξια και εφοσον οπως δειχνουν τα πραγματα οδηγούμαστε σε μειωση των ειδικοτητων και διευρυνση των αναθεσεων να περιμενουμε περισσοτερες αναθεσεις στις περισσοτερες ειδικοτητες. Προσωπικη μου εκτιμηση ορθα δινεται προτεραιοτητα στην ευελιξια απο την αυστηρη εξειδικευση με καποια ορια βεβαια γιατι με ην αυξηση του ωραριου αναμενεται να γινει χαμοςΕ βεβαια, αφου σκοπευουμε να στειλουμε την επομενη γενια να εργαστει στη Γερμανια, γιατι να τους διδασκει ο σωστος καθηγητης; Ας τους διδαξει οποιοσδηποτε απο αυτους που εχουμε και τους πληρωνουμε ηδη! Για να τους απολυσουμε, ουτε λογος...Αν το παμε με σωστούς καθηγητες να δούμε σε ποσά Λύκεια πρεπει να παει ενας βιολογος για να καλύψει το ωράριο του μονο με βιολογια αφου κανεις δεν ειναι ικανος να διδάξει βιολογια και ο βιολογος δε μπορει να διδάξει φυσικη γιατι δεν ειναι ο κατάλληλος καθηγητής. Ας καταργήσουμε τις β αναθέσεις και ας γεμίσουμε ωρομίσθιους ειδικούς καθηγητες. Ειλικρινά βαρέθηκα να ακούω τα απωθημένα. Πήγαινε στο ΣτΕ και καντε αγωγη για τους αχρηστους Φυσικους που τρώνε τη δουλεια απο τους ειδήμονες βιολογους. Οσο για τη θέση της βιολογιας στο νεο Λύκειο ας αναλογιστούμε σε πόσες σχολές της τριτοβάθμιας διδάσκεται βιολογια και σε πόσες φυσικη οπότε ανάλογες θα πρεπει να ειναι οι ωρες σε μαθηματα κατευθυνσης
Παράθεση από: giokspy στις Ιουλίου 28, 2013, 05:47:49 pmΜε το δεδομενο οτι ο περιορισμος των αναθεσεων μειωνει την ευελιξια και εφοσον οπως δειχνουν τα πραγματα οδηγούμαστε σε μειωση των ειδικοτητων και διευρυνση των αναθεσεων να περιμενουμε περισσοτερες αναθεσεις στις περισσοτερες ειδικοτητες. Προσωπικη μου εκτιμηση ορθα δινεται προτεραιοτητα στην ευελιξια απο την αυστηρη εξειδικευση με καποια ορια βεβαια γιατι με ην αυξηση του ωραριου αναμενεται να γινει χαμοςΕ βεβαια, αφου σκοπευουμε να στειλουμε την επομενη γενια να εργαστει στη Γερμανια, γιατι να τους διδασκει ο σωστος καθηγητης; Ας τους διδαξει οποιοσδηποτε απο αυτους που εχουμε και τους πληρωνουμε ηδη! Για να τους απολυσουμε, ουτε λογος...
Με το δεδομενο οτι ο περιορισμος των αναθεσεων μειωνει την ευελιξια και εφοσον οπως δειχνουν τα πραγματα οδηγούμαστε σε μειωση των ειδικοτητων και διευρυνση των αναθεσεων να περιμενουμε περισσοτερες αναθεσεις στις περισσοτερες ειδικοτητες. Προσωπικη μου εκτιμηση ορθα δινεται προτεραιοτητα στην ευελιξια απο την αυστηρη εξειδικευση με καποια ορια βεβαια γιατι με ην αυξηση του ωραριου αναμενεται να γινει χαμος
Οκ καθολου εμπάθεια. Ας απολυθούν λοιπον μερικοί άχρηστοι φυσικοί να διορισμούς οι βιολογοι. Οσο για την άποψη που διατυπώνεις αν διαβάσεις λεω οτι θα ηταν προτιμότερο και ο φυσικός και ο βιολογος να συμπληρώνουν σε ενα σχολειο. Απο την αρχή υποστηρίζω την άποψη ο καθενας στην ειδικότητα του ουτε υποστηρίζω διορισμούς και οργανικες φυσικων σε θέσεις βιολογων. Και φυσικα υποστηρίζω την ισοτιμία και των τεσσάρων θετικών επιστημών τουλαχιστον σε επίπεδο γενικής παιδειας. Απο κει κε περα βαρέθηκα να διαβάζω ποσο αδικημένοι είστε εσείς οι βιολογοι.
Ισοτιμία σε επίπεδο γενικής παιδειας. Πως θα γινει δηλαδη να κανουν ισότιμα βιολογια και φυσικη οσοι πανε Πολυτεχνείο η οποιαδήποτε σχολή απαιτεί κύριο μαθημα φυσικη? οπως και στον τομεα υγειας θα ηταν λογικο,η βιολογια κατευθυνσης να ειναι περισσότερες ωρες απο την φυσικη η οποια θα επρεπε να περιλαμβάνει μονο ιατρική φυσικη. Για τα οργανικά κενα το εχω γράψει 50 φορές Στα πυσδε παντως που πέρασα εγω δε συνάντησα τέτοια φαινόμενα. Ισα ίσα που οργανικες φιλέτα έβλεπα να παίρνουν οι βιολογοι και μάλιστα την οργανικη που ήθελα και ειχα στήσει το εργαστήριο οταν ημουν αναπληρωτής μου την πήρε βιολογος. Δεν εκδήλωσα ομως ποτε εμπαθεια
Απλα ηταν η πρωτη χρονια που λειτουργησε το σχολειο και με πηγαν ως αναπληρωτη φυσικο. Μετα την επομενη χρονια στη α του νομου ηρθαν μονο βιολογοι και ετσι δωθηκε οργανικη βιολογου και στη συνεχεια χημικου. Οι συναδελφοι βεβαια και οι δυο εξαιρετικοι ως εκπαιδευτικη και πραγματικα κανουν αριστη δουλεια στο σχολειο. Εχω κι αλλα παραδειγματα παρομοια οποτε θεωρω οτι τα πραγματα δεν ειναι μονοπλευρα. Δεν ξερω τι γινεται στην Αθηνα η σε αλλα μεγαλα πυσδε αλλα σε αυτα που εχω περασει εκτος του οτι παντα σε επαλ με τοποθετοτσαν δεν προσεξα καμια ιδιατερη μεταχειριση στους φυσικους. Αποψη μου ,ολο το λυκειο επρεπε να γινει γενικης παιδειας και καθε σχολη να ζηταει τα μαθηματα τα απαραιτητα για αυτην
Ουτε υπήρχε περιπτωση σε καποιο σχολειο να καπαρωσω εγω όλες τις ωρες και να αφήσω το βιολογο να γυρνάει 3 σχολεια. Απο κει κε περα βαρέθηκα να διαβάζω ποσο αδικημένοι είστε εσείς οι βιολογοι.
Παράθεση από: giokspy στις Ιουλίου 28, 2013, 11:47:02 pmΟυτε υπήρχε περιπτωση σε καποιο σχολειο να καπαρωσω εγω όλες τις ωρες και να αφήσω το βιολογο να γυρνάει 3 σχολεια. Απο κει κε περα βαρέθηκα να διαβάζω ποσο αδικημένοι είστε εσείς οι βιολογοι.Ε τοτε βοηθησε μας να εφαρμοσουμε τη δικαιοσυνη για να μην ξαναπουμε τιποτα! Διοτι τα τελευταια χρονια διοριστηκαν 950 υπεραριθμοι φυσικοχημικοι σε 352 οργανικα κενα βιολογων (και πανω απο 150 γεωλογων). Υποστηριξε λοιπον μαζι μας το διορισμο μας στα οργανικα μας κενα και τους υπεραριθμους φυσικοχημικους να καλυψουν τα κενα οπου τοσα χρονια παιρνουν αναπληρωτες. Θα το κανεις;