0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mariloumarilou2 στις Σεπτεμβρίου 05, 2013, 02:16:36 amκατι απτό εχουμε σχετικα με το τι γινεται με το μαθημα της Πολιτικης Παιδειας?...σε μια βδομάδα ξεκιν'αμε και δεν έχω ιδέα τι θα διδάξω από αυτό το άμπλα ούμπλα μάθημα...ξεφτιλίκια τίποτα άλλο
κατι απτό εχουμε σχετικα με το τι γινεται με το μαθημα της Πολιτικης Παιδειας?
θα ηθελα να ρωτησω καποιον/α αν ξερει να μου απαντησει στα εξης : το 3ωρο της πολιτικης παιδειας δοθηκε με αναθεση και στις 3 ειδικοτητες; αυτο δεν δημιουργει τεραστιο προβλημα στους πε09 αλλα και σε θεματα συμπληρωσης ωραριου εις βαρος μας, αφου ξαφνικα ενα μαθημα μας το εχουν 1η αναθεση και οι πε10,13;σε ποιο βιβλιο θα διδαχθει το μαθημα; στα σχολεια εχει ερθει μονο το αρχες οικονομιας. ο διευθυντης του σχολειου μου εβγαλε ωρες με βαση το 2 ωρες ο οικονομολογος και μια ο κοινωνιολογος. ναι αλλα σε ποιο βιβλίο; σας παρακαλω, οποιος εχει καταλαβει ας μου πει μιας και το θεμα καιει, ιδιως οσον αφορα την συμπληρωση ωραριου
...ταρατατατα ατατατατα ότι να ναι...
Μαρούσι, 20-06-2013Αρ. Πρωτ. : 84582/Δ2ΘΕΜΑ : «Διευκρινιστικές οδηγίες για τοποθετήσεις και ρύθμιση υπεραριθμιών εκπαιδευτικών
Επειδή πολλά λέγονται αλλά η πραγματικότητα απέχει πολύ και νομίζω η συζήτηση ξεφεύγει από την ουσία και στοχοποιεί κλάδους. Οι ΠΕ13 έχουν να εργαστούν ως αναπληρωτές 2 χρόνια. Τα κενά που υπήρχαν καλύπτονταν από οικονομολόγους οι οποίοι συμπλήρωναν πάγια το ωράριο με β΄αναθέσεις ή από κοινωνιολόγους. Δεν αναφέρομαι σε όλους βέβαια αλλά στην πλειοψηφία. Επίσης οι ΠΕ13 δεν είναι μόνο Νομικοί αλλά Πολιτικοί Επιστήμονες οι οποίοι έχουν αποφοιτήσει από τμήματα όπως "Πολιτική επιστήμη και Ιστορία". Οι εν λόγω λοιπόν εκπαιδευτικοί γιατί να να μη μπορούν να διδάξουν ιστορία;Πριν στραφούμε κατά άλλων κλάδων ας σκεφτούμε λίγο πρώτα. Να επισημάνω εδώ ότι οποιαδήποτε β΄ανάθεση με βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετη με ελάχιστες εξαιρέσεις. Το ιδανικό θα ήταν να διδάσκει καθένας το γνωστικό αντικείμενο που κατέχει. Έτσι θα είχαν όφελος οι μαθητές πρώτα από όλους. Ας μη σκεφτόμαστε τι μας βολεύει για να μη μετακινούμαστε ή για να συμπληρώσουμε ωράριο, αλλά τι είναι καλό για το μαθητή.
επίσης βγήκε η πρώτη φάση 1300 πιστώσεις φύγαν. πήρε μόνο 15 πε04. άντε να κινηθούμε πρίν πετάξουν όλες και ακουμέ μετά δεν υπάρχουν πιστώσεις.
ναι μπες στο υποθργειο.04 03 02.