0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όχι Απλώς ψάχνω ένα τρόπο να σου πω ότι διαφωνώ και ότι βλέπω σαν απαραίτητη την πληροφορική στο Λύκειο (με όλες τις τις μορφές, εφόσον το παιδί θα πάει σε θετικές και πολυτεχνικές σχολές.Να διδάσκεται από επαρκείς πτυχιούχους, όπως το ίδιο πρέπει να γινεται σε όλα τα μαθήματα της δευτεροβάθμιας. Όχι σεμινάρια και όχι χωρίς γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ με δύσκολα θέματα επιπέδου Μεταπτυχιακού..
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να σταματήσουν να απαντάνε στο συγκεκριμένο thread.Και μόνο ο τίτλος είναι προβοκατόρικος. Έχουμε σεβασμό στους επιστήμονες συναδἐλφους Χημικούς και δεν έχουμε να χωρίσουμετίποτα. Μην απαντάτε άλλο ώστε το εν λόγω thread να πέσει στη λίστα των προσφάτωνκαι να μην το βλέπει κανένας.
όχι χωρίς γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ με δύσκολα θέματα επιπέδου Μεταπτυχιακού..
Επιστημόνισα μου εσύ!!!
Να ρωτήσω και εγω την mous 2 πραγματάκια που μου έχουν κάνει εντύπωση τόσα χρόνια με τους
Παράθεση από: gvasilis στις Αυγούστου 05, 2013, 05:07:37 pmόχι χωρίς γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ με δύσκολα θέματα επιπέδου Μεταπτυχιακού..ναι το χω ακούσει να το λένε ότι κάποια χρονιά τα θέματα ΑΣΕΠ της βιολογίας ήταν ακριβώς αυτά που έδωσαν εξετάσεις κάποιοι για να μπουν σε ενα συγκεκριμένο μεταπτυχιακό Πόσο δίκαιο για τους υπόλοιπους ΑΣΕΠΙΤΗ μου εσύ...
Εγώ έχω ακούσει ότι δεν πήγαμε ποτέ στο φεγγάρι.
Παράθεση από: gvasilis στις Αυγούστου 05, 2013, 06:59:11 pmΕγώ έχω ακούσει ότι δεν πήγαμε ποτέ στο φεγγάρι.στο fαcebook? πού αλλού
Παράθεση από: mous στις Αυγούστου 05, 2013, 07:08:02 pmΠαράθεση από: gvasilis στις Αυγούστου 05, 2013, 06:59:11 pmΕγώ έχω ακούσει ότι δεν πήγαμε ποτέ στο φεγγάρι.στο fαcebook? πού αλλού Για το φεγγάρι συγκεκριμένα, από τον θείο μου, σε Forum συνομωσιολογίας, και στο Youtube.
Παιδιά το thread αυτό βγάζει πολύ γέλιο. Μπράβο σας.
Και κάτι ακόμα: Πώς προκύπτει ότι ο/η mous είναι γυναίκα;