0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλως σας βρηκα!Με τα τηλ. στον οαεδ δεν βγαζω ακρη μια μπου δεν μπορω να πιασω γραμμη και ψαχνοντας στο διαδυκτιο βρηκα εσας και την συζητηση.Ειμαι και εγω στην λιστα αλλα δεν εχω ουτε Ε ουτε αριθμο επιταγης με 51 μορια σε αντιθεση με την γυναικα μου που εχει και τα δυο.Νομιζω εχει 52 η 53 μοριαΕρωτηση λοιπον.Δεν γραφουν οτι οι δικαιουχοι ειναι 110.000??Ο αριθμος καταταξης που γραφει στο ονομα μου ειναι 50κατι χιλιαδες.Επισης οι συνολικοι δικαιουχοι νομιζω ειναι παου στους 100.000 !Τι δεν καταλαβαινω??
Παράθεση από: kokonik στις Σεπτεμβρίου 17, 2013, 11:23:44 amΚαλως σας βρηκα!Με τα τηλ. στον οαεδ δεν βγαζω ακρη μια μπου δεν μπορω να πιασω γραμμη και ψαχνοντας στο διαδυκτιο βρηκα εσας και την συζητηση.Ειμαι και εγω στην λιστα αλλα δεν εχω ουτε Ε ουτε αριθμο επιταγης με 51 μορια σε αντιθεση με την γυναικα μου που εχει και τα δυο.Νομιζω εχει 52 η 53 μοριαΕρωτηση λοιπον.Δεν γραφουν οτι οι δικαιουχοι ειναι 110.000??Ο αριθμος καταταξης που γραφει στο ονομα μου ειναι 50κατι χιλιαδες.Επισης οι συνολικοι δικαιουχοι νομιζω ειναι παου στους 100.000 !Τι δεν καταλαβαινω??Αν η γυναίκα σου πήρε το "μαγικό χαρτάκι" πας και εσύ αν είχε βάλει το ΑΦΜ σου στο σχετικό πεδίο (όπως λέει η προκήρυξη). Για ψάξε το
Παράθεση από: adpan στις Σεπτεμβρίου 17, 2013, 11:31:56 amΠαράθεση από: kokonik στις Σεπτεμβρίου 17, 2013, 11:23:44 amΚαλως σας βρηκα!Με τα τηλ. στον οαεδ δεν βγαζω ακρη μια μπου δεν μπορω να πιασω γραμμη και ψαχνοντας στο διαδυκτιο βρηκα εσας και την συζητηση.Ειμαι και εγω στην λιστα αλλα δεν εχω ουτε Ε ουτε αριθμο επιταγης με 51 μορια σε αντιθεση με την γυναικα μου που εχει και τα δυο.Νομιζω εχει 52 η 53 μοριαΕρωτηση λοιπον.Δεν γραφουν οτι οι δικαιουχοι ειναι 110.000??Ο αριθμος καταταξης που γραφει στο ονομα μου ειναι 50κατι χιλιαδες.Επισης οι συνολικοι δικαιουχοι νομιζω ειναι παου στους 100.000 !Τι δεν καταλαβαινω??Αν η γυναίκα σου πήρε το "μαγικό χαρτάκι" πας και εσύ αν είχε βάλει το ΑΦΜ σου στο σχετικό πεδίο (όπως λέει η προκήρυξη). Για ψάξε τομάλλον όχι γιατί αυτό σήμαινει ότι θα ήταν ασφαλισμένος μέσω της γυναίκας του ("ωφελούμενος"). Εκτός αν στα στοιχεία της γυναίκας σου έχει και αριθμό ωφελουμένων..αν έχεις ξεχωριστή ασφάλιση πάντως ξέχνα το..η "βάση" νομίζω είναι 52 οπότε είσαι οριακά έξω!Όσο για την κατάταξή σου 50χιλιάδες κάτι, αν προσέξεις στα στοιχεία αυτών που έχουν επιλεχθεί, αν έχουν ασφαλισμένους στο όνομα τους ( παιδιά,συζύγους ) έχουν επιλεχθεί αυτόματα και εκείνοι ως ωφελούμενοι επομένως ο αριθμός 110000 μπορεί να συμπληρώθηκε χωρίς να φτάσει στο αντίστοιχο νούμερο!
.......Το παιδι σαν δικαιουχος το εχει βαλει η γυναικα μου.Στον πινακα λιγο πριν την επιταγη τις γραφει (1) που λογικα ειναι το παιδι.Αρα δηλαδη αυτη ειναι μεσα μαζι με το παιδι αν καταλαβα καλα.
Οποτε εχω δυο επιλογες. Η παμε ολοι μαζι και εγω πληρωνω τα δικα μου η τους στελνω να πανε αυτοι και εχω 6 μερες απιστευτης ηρεμιας