0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγνώμη προκαταβολικά που δεν είμαι στο σωστό πεδίο (δεν ξέρω αν υπάρχει σχετικό πεδίο <<επιτυχόντες διαγωνισμού εκπαιδευτικών 5Π/2008>>). Θα ήθελα να ρωτήσω: μετά τις προσλήψεις των επιτυχόντων των διαγωνισμών 8Κ, 9Κ/2008 στο ΙΚΑ, υπάρχουν ελπίδες για τους 5Π/2008; Αν δεν υπάρχει θα μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα σχετικό θεματικό πεδίο;
Και δεν πρεπει να ξεχναμε τους τοσες χιλιαδες αποφοιτους απο το 2009 και μετα....Αυτοι δεν πρεπει να εχουν την ευκαιρια τους για διορισμο?
Για ποιο λόγο; Μας δίνουν κανένα χαρτί από το πανεπιστήμιο πως περιμένουμε διορισμό; Νομίζω ο καθένας πάει με τη δική του ευθύνη (έστω των γονιών του) και σπουδάζει...
Αντιλαμβανεσαι τι λες?
Νομίζω ότι είναι λάθος αυτό που αναφέρεται ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα διορισμού επιλαχόντων, επιτυχόντων.Π.χ. στην συμπληρωματική εγκύκλιο διορισμών δευτεροβάθμιας πριν λίγες μέρες, ο γεωπόνος ήταν στον πίνακα των επιτυχόντων και όχι στους διοριστέους, κάτι που αν προσέξετε τονίζεται και στην εγκύκλιο............. συνεπώς δεν υπάρχει κανένα νομικό κώλυμα νομίζω..........