*

Αποστολέας Θέμα: Διοριστέοι 2008 -αδιόριστοι  (Αναγνώστηκε 32271 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Απ: Διοριστέοι 2008 -αδιόριστοι
« Απάντηση #98 στις: Αυγούστου 22, 2014, 10:39:41 pm »
Σ'ευχαριστώ θερμά συνάδελφε για την άμεση απάντηση και για το ενδιαφέρον.

Ωστόσο, αν δε σε κουράζω, σε τί θα μπορούσε να οδηγήσει  η άδεια αυτή; Εννοώ με ποιά προοπτική; Και εγώ δε θα θελα να χάσω διορισμό αλλά δίνονται τέτοιες άδειες χωρίς αιτιολογία ασθενείας κλπ: Και στη συνέχεια πώς το χειρίζεται κανείς το θέμα; Συνεχίζει η αναπλήρωση;

Συγνώμη αλλά δεν έχω γνώση όλων αυτών και θα εκτιμούσα την απάντηση.

Και πάλι χίλια ευχαριστώ!
Παρακαλώ. Η προοπτική είναι να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις που σε δυσκολεύουν και μετά να υπηρετήσεις κανονικά την οργανική σου θέση. Γιατί να την χάσεις; Χαρίζονται τέτοια πράγματα;

Οι αναρρωτικές χρειάζονται αιτιολόγηση. Οι άδειες άνευ αποδοχών δίνονται, απ' όσο ξέρω, σχετικά εύκολα.

Αν θα πας να ορκιστείς και πάρεις άδεια άνευ αποδοχών, πώς θα δουλέψεις στην αναπλήρωση;
Η θέση σου θα είναι μόνιμη. Ή θα την υπηρετείς ή θα έχεις άδεια.

Το θέμα είναι ότι μετά την ορκωμοσία θα έχεις επιλογή, να πας μετά από πχ 3 χρόνια.Αν αρνηθείς και γίνει ΑΣΕΠ τον Ιανουάριο, κάποια στιγμή θα μείνεις πίσω. Οι νέοι πίνακες δεν είναι όπως τους πίνακες αναπληρωτών. Θα φτάσεις το ταβάνι των 60 μηνών και όταν το φτάσουν και οι άλλοι θα σε περνάνε είτε λόγω βαθμού ΑΣΕΠ, είτε κοινωνικών κριτηρίων, είτε ακαδημαϊκών προσόντων. Δεν είναι κρίμα από διοριστέα, να βρεθείς άνεργη;

Πληροφορήσου για τα δικαιώματά σου και κάνε σωστά τις επιλογές σου!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:28:08 »

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Αυγούστου 22, 2014, 10:41:13 pm »
Με το καλό ο διορισμός σου Lasid.
Σε ευχαριστώ πολύ LIAV.

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Αυγούστου 22, 2014, 10:45:46 pm »
Αγαπητε Lasid και giota πραγματικα σας ευχομαι ταχυτατη και ευνοϊκή μονιμη τοποθετηση.

Μακαρι το thread αυτο να γεμισει με ανυπομονα μηνυματα συναδελφων για το τι ωρα θα βγαλουν το ΦΕΚ.
Ευχαριστώ πολύ rozoua.

Να είσαι σίγουρη ότι σε 1-2 μήνες θα γεμίσει μηνύματα και θα βγει και το ΦΕΚ του διορισμού όλων σας.
Προς το παρόν σήμερα περιμένω και το ΦΕΚ που περιλαμβάνει τον δικό μου διορισμό. Μεγάλη αγωνία!
Είναι αυτό που λες. Το ξέρεις, αλλά δεν το πιστεύεις, δεν το συνειδητοποιείς μέχρι να το δεις στο ΦΕΚ.

Αποσυνδεδεμένος raclette

• Πλήρες μέλος
  • ό,τι να'ναι αυτή η εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Αυγούστου 22, 2014, 11:08:42 pm »
Παιδιά σας εύχομαι από καρδιάς να δικαιωθείτε σύντομα και να τελειωσει ο Γολγοθάς σας.
Στη συνάδελφο που αναρωτιέται περί διορισμού καταθέτω μια προσωπική γνωμη:
ειμαι διορισμένη από το 2007 στη Δ Δωδεκανήσων κι έχουν να γινουν μεταθέσεις στην ειδικότητα των γαλλικών
από το 2008. Υπηρέτησα τίμια και ξεκαθαρα την οργανική μου χωρις αποσπασεις σε γραφεία και τωρα ξεκινάω τη 2η χρονιά άνευ αποδοχών λόγω σοβαρής οικογενειακής κατάστασης.
 Επειδή λοιπον
1-Αθήνα δε βλέπω ούτε με τα κυάλια,
2-για αποσπάσεις (σε φορείς/γραφεία τουλάχιστον) χρειάζεται βύσμα
3-έχω υπηρετήσει στο ξερονήσι με μωρό παιδί
4-αναθεματίζω τη στιγμή που δε δήλωνα διευθυνση διορισμού το μέρος καταγωγής των γονιών μου για να γλυτώνω τουλάχιστον το νοικι και τις περιπλανήσεις στα διπλανά νησιά
5-και τέλος σκέφτομαι σοβαρά την παραίτηση λόγω περιπλοκης οικογενειακής κατάστασης
έχω να σε συμβουλεύσω τα εξής:
Αν αγαπάς τη δουλειά σου πραγματικά, ΜΗΝ αρνηθείς μονιμό διορισμό. Οι μεταθέσεις έχουν απρόβλεπτα σκαμπανεβασματα κι ενω τώρα φαίνονται βουνό σε 2-3 χρονια που θα ρυθμιστουν ελπίζω υπερραριθμίες και πλεονάσματα, ο τροχος θα γυρίσει και καλύτερα να είσαι εντός και να έχει υπηρετήσει την οργανική σου ώστε να μπορείς να διεκδικήσεις κάτι. Οσο χάλια και να φαίνεται τώρα, σε 10 χρόνια θα είσαι και παλι καλύτερα απ'ό,τι να κυνηγάς ιδιαίτερα σε μεγαλύτερη ηλικία.
Αν έχεις μικρό παιδί μεχρι 4 ετών, δικαιούσαι 9μηνη άδεια ανατροφής πληρωμένη, αν έχεις παιδί μέχρι 6 ετών, δικαιούσαι άδεια ανατροφής άνευ αποδοχών μέχρι 3 έτη την οποία στην δίνει υποχρεωτικά η διεύθυνση.
Αν δε συντρέχουν λογοι υγείας/γονέων που σε καθηλώνουν στην πόλη σου και αν έχεις παιδί,
εγώ προτείνω να ζητήσεις διορισμό κάπου όπου έχεις βοήθεια, ή εξοχικό, ή πατρικό σπίτι γονέων, ή πεθερικά,
και να το πάρεις και να φύγεις, καλύτερα μεγαλώνουν τα μικρα παιδιά στην επαρχία όπου παίζουν αμολητά και δε χρειαζονται άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες.
Αν δεν έχεις μικρα παιδια αλλα κάνεις κανενα μεταπτυχιακό, καλύτερα διαβάζεις στην ηρεμία του νησιού που δεν έχεις αλλο πραγμα να ασχοληθείς, αλλά πιθανότατα δικαιούσαι και πάλι άδεια άνευ αποδοχών.
Αυτά τα ολίγα. Και πάλι προσωπική γνώμη καταθέτω, μη σε πάρω στο λαιμό μου...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:28:08 »

Αποσυνδεδεμένος elena maria

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Αυγούστου 22, 2014, 11:26:48 pm »
sorry rozoua η απαντηση μου ειναι βιαστικη αλλα εδω και ωρα με περιμενει το παιδι μου να παμε βολτα και το εχω και περιμενει!
εγω το εμαθα μεσα απο το υπουργειο δεν ειναι κατι που απλα ευχομαι η ελπιζω.

υγ. τα υπολοιπα τα ειπε ολα ο Λαζαρος.

σε ποιες ειδικοτητες θα κανει διορισμους?? στις ειδικοτητες που δεν υπαρψουν διοριστεοι του ασεπ δεν θα διορίσει???
 ευχαριστω πολυ

Αποσυνδεδεμένος victoryhope

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Αυγούστου 22, 2014, 11:29:33 pm »
Λογικά δεν πρέπει να διορίσει όλους τους εναπομείναντες διοριστέους;
Ναι, λατρεύω την εκπαίδευση αλλά πολύ μας ταλαιπωρούν!

Kokoschka

• Επισκέπτης
« Απάντηση #104 στις: Αυγούστου 22, 2014, 11:29:59 pm »
Εμενα δε μου αρκει μονο ο διορισμος.Θελω να τους παρουμε τα ΣΩ

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Αυγούστου 22, 2014, 11:55:52 pm »
Σε ποιες ειδικοτητες θα κανει διορισμους?? Στις ειδικοτητες που δεν υπάρχουν διοριστεοι του ΑΣΕΠ δεν θα διορίσει???
Ευχαριστώ πολυ
Όπως είπε ο Υπουργός ενδιαφέρεται να διορίσει τους διοριστέους του ΑΣΕΠ 2008.
Στις ειδικότητες που δεν υπάρχει 60-40, το υπουργείο έχει κάνει ήδη το καθήκον του!

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Αυγούστου 23, 2014, 12:00:25 am »
Παιδιά σας εύχομαι από καρδιάς να δικαιωθείτε σύντομα και να τελειωσει ο Γολγοθάς σας.
Ευχαριστούμε raclette. Έχω διαβάσει κι άλλη φορά στο pde τη δυσκολία που αντιμετωπίζεις και πρέπει να σου πω ότι είμαστε πολλοί αυτοί που σε κατανοούμε κι ας μην έχουμε διοριστεί ακόμα! Συγχαρητήρια...συνέχισε! :)

Αποσυνδεδεμένος plakakaneis

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Αυγούστου 23, 2014, 12:02:21 am »
αντε με το καλο συνάδελφοι , σιδεροκέφαλοι!!

Αποσυνδεδεμένος raclette

• Πλήρες μέλος
  • ό,τι να'ναι αυτή η εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Αυγούστου 23, 2014, 12:09:13 am »
@Lasid
σ'ευχαριστώ και σου ευχομαι ό,τι καλύτερο από καρδιάς.
Ειμαι καλύτερα απ'ο,τι ακούγομαι, δεν εχω ταλαιπωρηθεί όσο άλλοι συναδελφοι κι ευχαριστώ το Θεο που δεν εχω αμεση ανάγκη.
Απλώς σκέφτομαι ολους αυτους που έχω αφησει πισω εγκλωβισμένους και φωνάζω για ν'ακουστει η δικη τους φωνή.
Εσεις είστε οι ηρωες της εκπαίδευσης, εγω έχω απλώς κατεβάσει τους διακοπτες για να πνιγομαι με την ανεση μου αναμεσα σε πανες, κρεμες και παιδικες αρρωστιες. Ελπιζω τα πραγματα να εχουν στρωσει λιγο οταν επιστρεψω,
για ολους μας...

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Αυγούστου 23, 2014, 12:17:45 am »
Να είσαι καλά raclette.

Οι φωνές όλων μπορούν να ακούγονται από το pde. Να είσαι σίγουρη ότι τα πράγματα θα στρώσουν.
Δεν το λέω μόνο γιατί είμαι αισόδοξος. Το λέω επειδή έχουμε βάλει τις προϋποθέσεις ως ασεπίτες για να στρώσουν!
Σκέψου μόνο ότι αν δεν πίεζαν οι ασεπίτες που προσέφυγαν στο ΣτΕ, η μεταβατική θα κρατούσε κι άλλο!
Κάπου εδώ τελειώνει το ταξίδι της αδιοριστίας μας. Αφού ετοιμάζεται νέος ΑΣΕΠ, όλοι του ΑΣΕΠ 2008 διορίζονται!

Αποσυνδεδεμένος agglikis

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Αυγούστου 23, 2014, 12:28:11 am »
Συνάδελφοι σας ευχαριστώ θερμά για το χρόνο που αφιερώσατε για να γράψετε τις προτάσεις σας για το θέμα της άρνησης ή μη διορισμού.

Το ζήτημα είναι για μένα ότι δεν υπάρχει εύκολα οικονομική στήριξη από κάπου ώστε να ζήσω με τα 700 ευρώ και να μπορώ να κάνω κι ένα ταξίδι για να δω τους δικούς μου ή γενικά μια ανθρώπινη ζωή στα 37 μου και όχι να ζω ως φοιτήτρια.

Ήδη το δημόσιο και το κυνήγι της μονιμότητας μου πήρε την ενέργεια δέκα χρόνων από τη ζωή μου ενώ θα μπορούσα να έχω χτισει κάτι στον ιδιωτικό τομέα στον οποίο είχα πάντα ανοίγματα λόγω εργατικότητας και προσόντων, φοβάμαι ότι μετά από δέκα χρόνια το μόνο που θα 'χω κερδίσει είναι μια αμφιβόλου πλέον μονιμότητας θέση. τεράστια ψυχική και σωματική ακόμα ταλαιπωρία ενώ  θα έχω σπαταλήσει άλλα δέκα χρόνια σε κάτι που ξεκίνησε ως μια καλή προοπτική (σχολείο, άδεια το καλοκαίρι, καλά χρήματα και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας σε σχέση με άλλες δουλειές) και κατέληξε ...όπως κατέληξε. Ειλικρινά δεν καταδέχομαι να βάλω άλλο το χέρι στην τσέπη εγώ και ο συνταξιούχος πατέρας μου που του έχουν κόψει 8 φορές τη σύνταξη(τις έχει μετρήσει δυστυχώς)!

Με άλλα λόγια το θέμα μου είναι λογιστικό! ;D Και το αντιμετωπίζω με ψυχραιμία προς το παρόν. Δε ξέρω αν αξίζει τον κόπο, πραγματικά δε ξέρω. Θα μου πείτε ποιά είναι η εναλλακτική σου, δουλειές δεν υπάρχουν. Η απάντησή μου σε αυτί είναι ότι ανάμεσα στο να γυρνάω την Ελλάδα άφραγκη προτιμώ να το παλεύω στο σπίτι μου άφραγκη.

Γιατί έχουμε μπλέξει άσχημα και πού πιθανόν να βρεθούμε ξεκρέμαστοι και ...αμετάθετοι , σύμφωνα πάντα με τα καπρίτσια ενός εκάστοτε υπουργού. Όταν πέρασα διοριστέα στον ΑΣΕΠ το '08 πήρα ένα αμάξι γιατί είχα δεδομένη την επαρχία ως διορισμό και ήμουν αποφασισμένη να πάω (με άλλα χρήματα όχι αυτό το τωρινό αίσχος των χρημάτων του πρωτοδιόριστου). Το αμάξι  το έχασα πέρισυ από ατύχημα στην εθνική από το οποίο σώθηκα από θαύμα χωρίς ούτε γρατσουνιά. Από τότε έχω αναθεωρήσει πολλά στη ζωή μου. Καλές οι προοπτικές αλλά η ζωή είναι τώρα και εγώ επένδυσα υπερβολικά πολλά στην προοπτική ενός διορισμού που τώρα που έρχεται ανέλπιστα δεν μπορώ εκ των πραγμάτων να τον διεκδικήσω. Καλύτερα αναπληρώτρια και στο σπίτι μου, ακόμα και ΑΜΩ. Ευτυχώς έχω ασχοληθεί χρόνια παράλληλα και με άλλα πράγματα και μπορώ να κινηθώ γενικά - τουλάχιστον για να βγάλω 700ευρώ το μήνα αν μη τι άλλο.

Ελπίζω να μη σας ζάλισα! εύχομαι το καλύτερο σε όλους και να πάνε όλα κατ'ευχήν.

Πάιζει και η πε΄ριπτωση να είναι προεκλογικά κόλπα όλα αυτά που ο Υπουργός εξαγγέλει για ΑΣΕΠ κλπ. Ίδωμεν...

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Αυγούστου 23, 2014, 12:59:51 am »
agglikis δε θα σου γράψω πολλά. Καλύτερα να εργάζεσαι και να έχεις ασφαλιστική ικανότητα παρά να είσαι άφραγκη στο σπίτι σου. Δεν παλεύεται η ανεργία!

Προεκλογικά πυροτεχνήματα δεν είναι σίγουρα. Οι διορισμοί έρχονται και ο ΑΣΕΠ ακολουθεί!

Κι επειδή το διακωμωδείς λέγοντας ότι το θέμα σου είναι λογιστικό, θα σου πω βρες κάποιον εκεί που θα διοριστείς να μοιράζεσαι τα έξοδά σου. Συγκάτοικος ή σύζυγος, δεν ξέρω....εσύ θα αποφασίσεις! ;)

Σου έλυσα και το λογιστικό σου πρόβλημα! Άλλο; :)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)