0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σ'ευχαριστώ θερμά συνάδελφε για την άμεση απάντηση και για το ενδιαφέρον.Ωστόσο, αν δε σε κουράζω, σε τί θα μπορούσε να οδηγήσει η άδεια αυτή; Εννοώ με ποιά προοπτική; Και εγώ δε θα θελα να χάσω διορισμό αλλά δίνονται τέτοιες άδειες χωρίς αιτιολογία ασθενείας κλπ: Και στη συνέχεια πώς το χειρίζεται κανείς το θέμα; Συνεχίζει η αναπλήρωση;Συγνώμη αλλά δεν έχω γνώση όλων αυτών και θα εκτιμούσα την απάντηση.Και πάλι χίλια ευχαριστώ!
Με το καλό ο διορισμός σου Lasid.
Αγαπητε Lasid και giota πραγματικα σας ευχομαι ταχυτατη και ευνοϊκή μονιμη τοποθετηση.Μακαρι το thread αυτο να γεμισει με ανυπομονα μηνυματα συναδελφων για το τι ωρα θα βγαλουν το ΦΕΚ.
sorry rozoua η απαντηση μου ειναι βιαστικη αλλα εδω και ωρα με περιμενει το παιδι μου να παμε βολτα και το εχω και περιμενει!εγω το εμαθα μεσα απο το υπουργειο δεν ειναι κατι που απλα ευχομαι η ελπιζω.υγ. τα υπολοιπα τα ειπε ολα ο Λαζαρος.
Σε ποιες ειδικοτητες θα κανει διορισμους?? Στις ειδικοτητες που δεν υπάρχουν διοριστεοι του ΑΣΕΠ δεν θα διορίσει???Ευχαριστώ πολυ
Παιδιά σας εύχομαι από καρδιάς να δικαιωθείτε σύντομα και να τελειωσει ο Γολγοθάς σας.