*

Αποστολέας Θέμα: Πότε πιστεύετε ότι θα βγει η Α' Φάση (ΠΕ60);  (Αναγνώστηκε 107432 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Πότε πιστεύετε ότι θα βγει η Α' Φάση (ΠΕ60);
« Απάντηση #70 στις: Αυγούστου 27, 2013, 04:12:01 pm »
Χωρίς να θέλω να προκαλέσω και σε εμένα το 1500 στους νηπιαγωγούς μου φαίνεται εξωπραγματικό(τον ίδιο αριθμό διεκδικούν και οι ΠΕ70 στο post τους δίνοντας σε εσάς 500).Το αν πιστεύω ή όχι τον Αρβανιτόπουλο που μιλάει για 2000 αναπληρωτές είναι άλλο και άλλο αν θα δώσει χρήματα ο Στουρνάρας για περισσότερους.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:47:48 »

Αποσυνδεδεμένος klay-mobil

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω το καλοκαίρι στην εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Αυγούστου 27, 2013, 04:22:16 pm »
Αρχές Οκτωβρίου πιστεύω πως θα έχουμε την πρώτη φάση.Για να αποφύγουν να πληρώσουν το Σεπτέμβριο.
Τι έγινε με τη γνωμοδότηση του ΝΣΚ;

Αποσυνδεδεμένος josua

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Αυγούστου 27, 2013, 05:02:23 pm »
Χωρίς να θέλω να προκαλέσω και σε εμένα το 1500 στους νηπιαγωγούς μου φαίνεται εξωπραγματικό(τον ίδιο αριθμό διεκδικούν και οι ΠΕ70 στο post τους δίνοντας σε εσάς 500).Το αν πιστεύω ή όχι τον Αρβανιτόπουλο που μιλάει για 2000 αναπληρωτές είναι άλλο και άλλο αν θα δώσει χρήματα ο Στουρνάρας για περισσότερους.
τα πραγματα ειναι απλα για τους νηπιαγωγους.....
.... ή θα παρει 1.500-2.000 αντιστοιχα ή τα αντίστοιχα τμηματα (κλασικά ή ολοημερα) θα μεινουν κλειστα!
μη ψαχνετε ουτε σε αποσπασμενους σε διοικητικες υπηρεσιες ουτε σε νηπιαγωγους σε διάθεση.....ειναι ελαχιστοι!

Τωρα κατα ποσον ειναι εφικτο να παρει 500 και να αφησει 1000-1500 κλειστα τμηματα.... αυτο το αφηνω στην κοινη λογικη του καθενος!
Και βεβαια το επιχειρημα "ειναι ικανοι για ολα" εχει και τα ορια του....

Αποσυνδεδεμένος Boldini

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • όχι άλλο κάρβουνο(ΠΕ60)
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Αυγούστου 27, 2013, 05:03:34 pm »
κάθε χρονο τέτοιες μέρες ακούμε κι από μια μπούρδα(μείωση των αναπληρωτών κατά 70% κλπ)λοιπόν η φετινή είναι αυτή.ο αριθμός 2000
όχι οτι δεν είναι ικανοί στο υπουργείο να τα ρημάξουν όλα,αλλά να πάρουν μόνο τόσους αναπληρωτές και για τις 2 βαθμίδες είναι,πώς να το πούμε,επιστημονική φαντασία?
επίσης όταν αναρωτιόμαστε πόσους νηπιαγωγούς θα πάρει μας ενδιαφέρει ο αριθμός και όχι το που.εννοείται οτι τα κενά θα είναι κατα κύριο λόγο στα νησιά όπου υπάρχουν πάρα πολλά νηπιαγωγεία που δεν θα υπάρχει  εκπαιδευτικός να τα ανοίξει
οι συνάδελφοι της δευτεροβάθμιας σπάνια θα δουν κτίριο γυμνασίου-λυκείου έρημο από εκπαιδευτικούς,κλειστό,ούτε καν διευθυντής.εμείς της πρωτοβάθμιας τα βλέπουμε αυτά κάθε Σεπτέμβρη γι αυτό και έχουμε την βεβαιότητα οτι ο αριθμός των αναπληρωτών δεν μπορεί να είναι 2000.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:47:48 »

Αποσυνδεδεμένος mariank

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Αυγούστου 27, 2013, 05:52:45 pm »
.... ή θα παρει 1.500-2.000 αντιστοιχα ή τα αντίστοιχα τμηματα (κλασικά ή ολοημερα) θα μεινουν κλειστα!
μη ψαχνετε ουτε σε αποσπασμενους σε διοικητικες υπηρεσιες ουτε σε νηπιαγωγους σε διάθεση.....ειναι ελαχιστοι!

Τωρα κατα ποσον ειναι εφικτο να παρει 500 και να αφησει 1000-1500 κλειστα τμηματα.... αυτο το αφηνω στην κοινη λογικη του καθενος!
συμφωνώ απόλυτα!!!

Αποσυνδεδεμένος miltos74

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Αυγούστου 27, 2013, 07:35:18 pm »
μεχρι τωρα οι πιστωσεις ειναι 2.500 για Αθμια -

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Αυγούστου 28, 2013, 12:12:54 am »
Συμφωνώ με josua και Boldini. Με τη λογική μιλάμε και με τους αριθμούς. Επίσης, αν δεν κάνει αποσπάσεις θα υπάρξουν και πολλά κενά στη βόρεια Ελλάδα (όχι μόνο στα ορεινά και στα νησιά), εκεί όπου θα αποσπούνταν οι μόνιμοι. Οι συνάδελφοι της δευτεροβάθμιας λογικό είναι να είναι πιο απαισιόδοξοι από μας γιατί η αύξηση ωραρίου θα αφήσει απ' έξω χιλιάδες αναπληρωτές. Σ' εμάς, όμως, οι συγχωνεύσεις φέτος ήταν ελάχιστες (οι περισσότερες έγιναν πέρυσι) οπότε, λογικά σκεπτόμενες, είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξες. Τέλος, αυτό που καταλαβαίνω, από τα ψέμματα του υπουργού και τα μισόλογα των αιρετών, είναι ότι θέλουν να γυρίσουν όλους τους εκπαιδευτικούς στις οργανικές τους ώστε εκεί να ξανακάνουν συγχωνεύσεις τμημάτων και μεταφορά των μαθητών που περισσεύουν. Σιγά μην το καταφέρουν. Πειραματισμούς κάνουν στις πλάτες μαθητών και εκπαιδευτικών.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος Geo75

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Άντε να δούμε τι θα δούμε...
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Αυγούστου 28, 2013, 11:13:22 am »

Συμπλέουν οι απόψεις μας!

Η θα πάρουν ή θα μείνουν κλειστά.   

Αποσυνδεδεμένος mariank

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Αυγούστου 28, 2013, 04:44:28 pm »
Απο Δημητρη Μπράτη πριν απο λιγο στο facebook

"Οι απαντήσεις που έδωσε ο Υπουργός Παιδείας στα θέματα που τέθηκαν στη σημερινη συναντηση με τη ΔΟΕ και τους αιρετούς:
1)καμία απόλυση εκπκού δεν θα γίνει κι αυτό αποφασιστηκε στις 23 Ιουλίου στο συμβούλιο Διοικ.Μεταρρύθμισης.
2)Οι μετατάξεις θα ανακοινωθούν σήμερα.
3)Δεν θα γινουν μόνιμοι διορισμοί
γιατί δεν έχει πιστώσεις.
4)2000 πιστωσεις υπαρχουν για αναπληρωτές από κρατικό προυπολ. και 10000 από ΕΣΠΑ κυριως για την Ειδικη Αγωγή
5)Για τις αποσπάσεις είπε πως θα ζητηθούν κενά με έγγραφο που θα σταλεί αύριο,αλλά δεν προλαβαίνουν ως τη Δευτέρα να γίνουν.
6)1200 θα είναι οι αποσπάσεις σε φορείς και γραφεία για τις άλλες θα μας πει όταν συγκεντρωθούν τα κενά.

Αποσυνδεδεμένος LIAV

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Αυγούστου 28, 2013, 05:53:59 pm »
Αρα αν οι πιστώσεις απο κρατικό προϋπολογισμό ειναι μόνο 2000 συνολικά αποκλείεται να εχουμε τις προσλήψεις που αναμέναμε...........

Αποσυνδεδεμένος valeriaM

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Αυγούστου 28, 2013, 06:05:05 pm »
Πραγματικά, το πιστεύετε το 2000;;; :o Μιλάω για νηπιαγωγούς και δασκάλους..Και ούτε περί αισιοδοξίας πρόκειται, από μεριάς μου, ούτε τίποτα..Δεν βγαίνουν με 2000

Αποσυνδεδεμένος mariank

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Αυγούστου 28, 2013, 06:10:11 pm »
αδυνατώ και εγώ να το πιστέψω αυτό και να το χωρέσω σε κάποια λογική. με αυτό τον αριθμό πραγματικά οδηγούμαστε σε κλειστά σχολεία :( :o :o

Αποσυνδεδεμένος valeriaM

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Αυγούστου 28, 2013, 06:29:37 pm »
Και δημιουργείται η εξής απορία: γίνεται να αφήσουν τάξεις ολόκληρες χωρίς εκπαιδευτικούς, εφόσον η σχολική μονάδα λειτουργεί κανονικά και είναι ανοιχτή;;Γιατί σε νηπιαγωγεία και δημοτικά για ολόκληρες τάξεις μιλάμε

Αποσυνδεδεμένος SOFI1981

• Πλήρες μέλος
  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ!!!!!!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Αυγούστου 28, 2013, 06:30:27 pm »
Οι 10000 πιστώσεις από το ΕΣΠΑ που θα πάνε?????Αποκλείεται να πάνε όλες στην ειδική αγωγή...??Κάποιες σίγουρα θα δοθούν και στην Δευτεροβάθμια.....Γιατί θεωρείτε ότι  μόνο οι 2000 είναι για Πρωτοβάθμια??????Δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν λεφτά και από το ΕΣΠΑ για νηπιαγωγούς και δασκάλους???

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182619
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)