0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χωρίς να θέλω να προκαλέσω και σε εμένα το 1500 στους νηπιαγωγούς μου φαίνεται εξωπραγματικό(τον ίδιο αριθμό διεκδικούν και οι ΠΕ70 στο post τους δίνοντας σε εσάς 500).Το αν πιστεύω ή όχι τον Αρβανιτόπουλο που μιλάει για 2000 αναπληρωτές είναι άλλο και άλλο αν θα δώσει χρήματα ο Στουρνάρας για περισσότερους.
Παράθεση από: mathstavros στις Αυγούστου 27, 2013, 04:12:01 pmΧωρίς να θέλω να προκαλέσω και σε εμένα το 1500 στους νηπιαγωγούς μου φαίνεται εξωπραγματικό(τον ίδιο αριθμό διεκδικούν και οι ΠΕ70 στο post τους δίνοντας σε εσάς 500).Το αν πιστεύω ή όχι τον Αρβανιτόπουλο που μιλάει για 2000 αναπληρωτές είναι άλλο και άλλο αν θα δώσει χρήματα ο Στουρνάρας για περισσότερους. τα πραγματα ειναι απλα για τους νηπιαγωγους......... ή θα παρει 1.500-2.000 αντιστοιχα ή τα αντίστοιχα τμηματα (κλασικά ή ολοημερα) θα μεινουν κλειστα!μη ψαχνετε ουτε σε αποσπασμενους σε διοικητικες υπηρεσιες ουτε σε νηπιαγωγους σε διάθεση.....ειναι ελαχιστοι!Τωρα κατα ποσον ειναι εφικτο να παρει 500 και να αφησει 1000-1500 κλειστα τμηματα.... αυτο το αφηνω στην κοινη λογικη του καθενος!Και βεβαια το επιχειρημα "ειναι ικανοι για ολα" εχει και τα ορια του....