*

Αποστολέας Θέμα: Πότε πιστεύετε ότι θα βγει η Α' Φάση (ΠΕ60);  (Αναγνώστηκε 107311 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος taratazoum

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • back in black
    • Προφίλ
Απ: Πότε πιστεύετε ότι θα βγει η Α' Φάση (ΠΕ60);
« Απάντηση #112 στις: Αυγούστου 29, 2013, 12:45:26 am »
Πρόβατα για σφαγή.

Και ο λυκος Μπρατης που τα βαζει στο μαντρι..!τελοσπαντων..ο συνδικαλισμος μας εφαγε.. !
Α...και μην λετε πολλά ο Μπρατης βλεπει ακουει και δεν θα μας διορίσει τσ τσ τσ... !
εξω κομματοσκυλα ολα ξεπεσμενοι πουλημενοι..
βγηκα εκτος θεματος ισως ..αλλα ας τα ακουσουνε καποιοι μπας και σταματησει αυτο το γλειψιμο..
Α οσο για τις αποσπασεις σιγα μην δεν γινουν..ξερεις ποσα ατομα πρεπει να βολεψει ο Μπρατης ??
δεν ειμαι τρελλη!!!!το υπουργειο θα με οδηγησει στο ψυχιατρειο!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:30:34 »

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Αυγούστου 29, 2013, 01:34:11 am »
Πείτε μου κάτι συγκεκριμένο για το οποίο κατηγορείτε τον Μπράτη στην ανακοίνωση που έβγαλε, που είναι αντίστοιχη με της ΔΟΕ; π.χ. έγραψε αυτό, υπονοούσε αυτό, κ.λπ. Έχετε καταλήξει παράλογοι. Όποιος είναι από παλιά συνδικαλιστής είναι λαμόγιο, όποιος ήταν συνδιακαλιστής Πασόκος ή ΝεοΔημοκράτης λέει μόνο βλακείες και ΟΛΕΣ είναι εκ του πονηρού. Δεν είπα να τον πάμε για πρωθυπουργό, ούτε ξέρω το παρελθόν του, ούτε με ενδιαφέρουν και οι προθέσεις του σε τελική ανάλυση, γιατί δεν παίρνει αυτός τις αποφάσεις, αλλά δίνει κάποιες πληροφορίες εκ των έσω που δεν μπορούμε να τις βρούμε από αλλού. Είναι ο μόνος που έβγαλε ανακοίνωση μετά τη συνάντηση της ΔΟΕ με τον υπουργό σήμερα, κι εσείς τι λέτε; "Μην τον ακούτε". Δηλαδή ποιον να ακούσουμε για τις προθέσεις του υπουργείου; Αφού μόνο αυτός γράφει!
Από την άλλη να διαβάζετε αυτή την ανακοίνωση και να την κατακρίνετε γιατί τον θεωρείτε παπαγάλο, τι να πω. Γιατί τους βλέπουμε τους παπαγάλους κάθε μέρα στην τηλεόραση και δε λένε τέτοια. Αλλά από την άλλη μπορεί και να λέω βλακείες γιατί κοιμάμαι, είμαι πρόβατο ή απλώς βλάκας.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 29, 2013, 03:22:45 pm από Demetroula »
ΠΕ60

gesthimani

• Επισκέπτης
« Απάντηση #114 στις: Αυγούστου 29, 2013, 01:49:27 am »
Πρόβατα για σφαγή.

Και ο λυκος Μπρατης που τα βαζει στο μαντρι..!τελοσπαντων..ο συνδικαλισμος μας εφαγε.. !
Α...και μην λετε πολλά ο Μπρατης βλεπει ακουει και δεν θα μας διορίσει τσ τσ τσ... !
εξω κομματοσκυλα ολα ξεπεσμενοι πουλημενοι..
βγηκα εκτος θεματος ισως ..αλλα ας τα ακουσουνε καποιοι μπας και σταματησει αυτο το γλειψιμο..
Α οσο για τις αποσπασεις σιγα μην δεν γινουν..ξερεις ποσα ατομα πρεπει να βολεψει ο Μπρατης ??

Μην τον κατηγορεις. Ο ανθρωπος ενας απλος βουλευτακος ηθελε να γινει
Άτιμη κρίση που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις.

Αποσυνδεδεμένος Geo75

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Άντε να δούμε τι θα δούμε...
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Αυγούστου 29, 2013, 02:28:12 am »
Ο Μπράτης είναι άστα να πάνε. Είναι λογικό να εκφράζεται έτσι ο καθένας μας για ένα άτομο το οποίο έχει ανάγει τον σολιψισμό σε επιστήμη.

Εμένα μου έχει σβήσει σχόλια και στο καπάκι με έχει διαγράψει απο το Φ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:30:34 »

Αποσυνδεδεμένος drakoulina

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Αυγούστου 29, 2013, 02:57:13 am »
Αγαπητέ συνάδελφε Geo75 χαίρομαι που ανέφερες ότι δεν έχουν όλοι οι "μόνιμοι", όπως λες, την ίδια συμπεριφορά. Γενικά όμως έχω παρατηρήσει μια κόντρα και μία πικρία. Να ξέρετε ότι είμαστε κι εμείς που σας περιμένουμε πώς και πώς και που μπαίνουμε σ' αυτά τα θέματα αγωνιώντας για το πότε θα μας έρθει ο πολυπόθητος συνάδελφος. Εύχομαι τα πράγματα να τρέξουν γρήγορα και, όπως συμβαίνει κάθε χρονιά, όλες αυτές οι δυσοίωνες προβλέψεις να είναι απλά φήμες  ;) Άντε γιατί σας χρειαζόμαστε!!

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Αυγούστου 29, 2013, 04:06:47 am »
Ο Μπράτης είναι άστα να πάνε. Είναι λογικό να εκφράζεται έτσι ο καθένας μας για ένα άτομο το οποίο έχει ανάγει τον σολιψισμό σε επιστήμη.

ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος dorakigia

• Πλήρες μέλος
  • ...ό,τι είσαι, αυτό βλέπεις!!!! ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Αυγούστου 29, 2013, 09:07:12 am »
Πείτε μου κάτι συγκεκριμένο για το οποίο κατηγορείτε τον Μπράτη στην ανακοίνωση που έβγαλε, που είναι αντίστοιχη με της ΔΟΕ; π.χ. έγραψε αυτό, υπονοούσε αυτό, κ.λπ. Έχετε καταλήξει παράλογοι. Όποιος είναι από παλιά συνδικαλιστής είναι λαμόγιο, όποιος ήταν συνδιακαλιστής Πασόκος ή ΝεοΔημοκράτης λέει μόνο παπαριές και ΟΛΕΣ είναι εκ του πονηρού. Δεν είπα να τον πάμε για πρωθυπουργό, ούτε ξέρω το παρελθόν του, ούτε με ενδιαφέρουν και οι προθέσεις του σε τελική ανάλυση, γιατί δεν παίρνει αυτός τις αποφάσεις, αλλά δίνει κάποιες πληροφορίες εκ των έσω που δεν μπορούμε να τις βρούμε από αλλού. Είναι ο μόνος που έβγαλε ανακοίνωση μετά τη συνάντηση της ΔΟΕ με τον υπουργό σήμερα, κι εσείς τι λέτε; "Μην τον ακούτε". Δηλαδή ποιον να ακούσουμε για τις προθέσεις του υπουργείου; Αφού μόνο αυτός γράφει!
Από την άλλη να διαβάζετε αυτή την ανακοίνωση και να την κατακρίνετε γιατί τον θεωρείτε παπαγάλο, τι να πω. Γιατί τους βλέπουμε τους παπαγάλους κάθε μέρα στην τηλεόραση και δε λένε τέτοια. Αλλά από την άλλη μπορεί και να λέω βλακείες γιατί κοιμάμαι, είμαι πρόβατο ή απλώς βλάκας.

συμφωνω απολυτα.  κ επισης η ενημερωση του ειναι αμεση κ δεν αναφερει αερολογιες.τωρα,μπορει να ειναι κακος συνδικαλιστης οπως λενε, αλλα πριν ριξουμε την πετρα ,ας ριξουμε μια ματια τι πνευμα ομονοιας κ ενοτητας επικρατει μεταξυ μας, κ οταν αφησουμε το fb κ τη λογικη"ο σωζον εαυτον σωθητω" , τοτε ας μας φταινε μονο οι αλλοι.......  προς το παρον το υπουργειο  μια χαρα μας την ειπε......... ουτε το οικονομικο σας το επιτρεπει για απεργιες αλλα ουτε κ η πλειοψηφια σας συμφωνει για κινητοποιησεις! !!!!!!!!!    κοινως βρειτε τα μεταξυ σας πρωτα, ξεπεραστε τη μιζερια σας κ μετα τα ξαναλεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος mariank

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Αυγούστου 29, 2013, 01:58:45 pm »
Από κ.Ζαχαρία Καψαλάκη πριν απο λίγο στο fb......

"Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά…

Θα ήθελα να κάνω μια μικρή παρέμβαση με αφορμή όσα γράφονται από χθες στο διαδίκτυο και αναστατώνουν τους συναδέλφους.

Πρώτα – πρώτα θα πρέπει να μάθουμε να παίρνουμε και να πιστεύουμε την ενημέρωση του φορέα που μας εκπροσωπεί. Στη συγκεκριμένη φάση δηλ. της ΔΟΕ.

Η ΔΟΕ λοιπόν συναντήθηκε χθες με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας (Υπουργό και Υφυπουργό αρμόδιο για θέματα Α/θμιας Εκπαίδευσης).
Στην ανακοίνωση της ΔΟΕ, που αποτελεί επίσημο έγγραφο, δεν αναγράφεται ΠΟΥΘΕΝΑ για αριθμό προσλήψεων αναπληρωτών στην Α/θμια και

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Αυγούστου 29, 2013, 02:12:59 pm »
Ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί οταν εκφραζόμαστε.

Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος deputy

• Νέο μέλος
  • *
  • Εκπαιδεύω και (εκ)-παιδεύομαι
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Αυγούστου 29, 2013, 02:57:38 pm »
Το αποσπασματάκι του Χ. Κόκκινου στο mega που μιλάει για τους φύλακες μόνο εγώ το είδα;; Εντάξει σίγουρα ο άνθρωπος δεν αναφέρθηκε μόνο σε αυτό αλλά το μοντάζ μια χαρά έδωσε το πραγματικό πρόβλημα  :-X της παιδείας στις μέρες μας....

Triainoforos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #122 στις: Αυγούστου 29, 2013, 04:07:44 pm »

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Αυγούστου 29, 2013, 04:47:22 pm »
Και εμένα με απέκλεισε από τη σελίδα του, γιατί τόλμησα να διαφωνήσω σε κάτι που είπε. Ο επί δεκαετίες «σοσιαλιστής» που στα γεράματα θυμήθηκε την ανηθικότητα αυτών που στήριζε με νύχια και με δόντια και αποφάσισε να γίνει επαναστάτης... Δυστυχώς γι'αυτόν όμως το δικό μας το μνημονικό ακόμα κρατάει καλά.

Αποσυνδεδεμένος ppr

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Αυγούστου 29, 2013, 06:32:56 pm »

Θα ήθελα να κάνω μια μικρή παρέμβαση με αφορμή όσα γράφονται από χθες στο διαδίκτυο και αναστατώνουν τους συναδέλφους.

Πρώτα – πρώτα θα πρέπει να μάθουμε να παίρνουμε και να πιστεύουμε την ενημέρωση του φορέα που μας εκπροσωπεί. Στη συγκεκριμένη φάση δηλ. της ΔΟΕ.

Η ΔΟΕ λοιπόν συναντήθηκε χθες με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας (Υπουργό και Υφυπουργό αρμόδιο για θέματα Α/θμιας Εκπαίδευσης).
Στην ανακοίνωση της ΔΟΕ, που αποτελεί επίσημο έγγραφο, δεν αναγράφεται ΠΟΥΘΕΝΑ για αριθμό προσλήψεων αναπληρωτών στην Α/θμια και
Πότε θα δούμε μια κόκκινη μέρα;

Αποσυνδεδεμένος taratazoum

• Έμπειρο μέλος
  • back in black
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Αυγούστου 29, 2013, 08:55:31 pm »

δεν ειμαι τρελλη!!!!το υπουργειο θα με οδηγησει στο ψυχιατρειο!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182561
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)