0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρόβατα για σφαγή.
Παράθεση από: taratazoum στις Αυγούστου 29, 2013, 12:45:26 amΠαράθεση από: ppr στις Αυγούστου 29, 2013, 12:43:05 amΠρόβατα για σφαγή.Και ο λυκος Μπρατης που τα βαζει στο μαντρι..!τελοσπαντων..ο συνδικαλισμος μας εφαγε.. !Α...και μην λετε πολλά ο Μπρατης βλεπει ακουει και δεν θα μας διορίσει τσ τσ τσ... !εξω κομματοσκυλα ολα ξεπεσμενοι πουλημενοι..βγηκα εκτος θεματος ισως ..αλλα ας τα ακουσουνε καποιοι μπας και σταματησει αυτο το γλειψιμο..Α οσο για τις αποσπασεις σιγα μην δεν γινουν..ξερεις ποσα ατομα πρεπει να βολεψει ο Μπρατης ??Μην τον κατηγορεις. Ο ανθρωπος ενας απλος βουλευτακος ηθελε να γινει
Παράθεση από: ppr στις Αυγούστου 29, 2013, 12:43:05 amΠρόβατα για σφαγή.Και ο λυκος Μπρατης που τα βαζει στο μαντρι..!τελοσπαντων..ο συνδικαλισμος μας εφαγε.. !Α...και μην λετε πολλά ο Μπρατης βλεπει ακουει και δεν θα μας διορίσει τσ τσ τσ... !εξω κομματοσκυλα ολα ξεπεσμενοι πουλημενοι..βγηκα εκτος θεματος ισως ..αλλα ας τα ακουσουνε καποιοι μπας και σταματησει αυτο το γλειψιμο..Α οσο για τις αποσπασεις σιγα μην δεν γινουν..ξερεις ποσα ατομα πρεπει να βολεψει ο Μπρατης ??
Ο Μπράτης είναι άστα να πάνε. Είναι λογικό να εκφράζεται έτσι ο καθένας μας για ένα άτομο το οποίο έχει ανάγει τον σολιψισμό σε επιστήμη. Εμένα μου έχει σβήσει σχόλια και στο καπάκι με έχει διαγράψει απο το Φ
Πείτε μου κάτι συγκεκριμένο για το οποίο κατηγορείτε τον Μπράτη στην ανακοίνωση που έβγαλε, που είναι αντίστοιχη με της ΔΟΕ; π.χ. έγραψε αυτό, υπονοούσε αυτό, κ.λπ. Έχετε καταλήξει παράλογοι. Όποιος είναι από παλιά συνδικαλιστής είναι λαμόγιο, όποιος ήταν συνδιακαλιστής Πασόκος ή ΝεοΔημοκράτης λέει μόνο παπαριές και ΟΛΕΣ είναι εκ του πονηρού. Δεν είπα να τον πάμε για πρωθυπουργό, ούτε ξέρω το παρελθόν του, ούτε με ενδιαφέρουν και οι προθέσεις του σε τελική ανάλυση, γιατί δεν παίρνει αυτός τις αποφάσεις, αλλά δίνει κάποιες πληροφορίες εκ των έσω που δεν μπορούμε να τις βρούμε από αλλού. Είναι ο μόνος που έβγαλε ανακοίνωση μετά τη συνάντηση της ΔΟΕ με τον υπουργό σήμερα, κι εσείς τι λέτε; "Μην τον ακούτε". Δηλαδή ποιον να ακούσουμε για τις προθέσεις του υπουργείου; Αφού μόνο αυτός γράφει!Από την άλλη να διαβάζετε αυτή την ανακοίνωση και να την κατακρίνετε γιατί τον θεωρείτε παπαγάλο, τι να πω. Γιατί τους βλέπουμε τους παπαγάλους κάθε μέρα στην τηλεόραση και δε λένε τέτοια. Αλλά από την άλλη μπορεί και να λέω βλακείες γιατί κοιμάμαι, είμαι πρόβατο ή απλώς βλάκας.
Από κ.Ζαχαρία Καψαλάκη πριν απο λίγο στο fb......"Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά…Θα ήθελα να κάνω μια μικρή παρέμβαση με αφορμή όσα γράφονται από χθες στο διαδίκτυο και αναστατώνουν τους συναδέλφους.Πρώτα – πρώτα θα πρέπει να μάθουμε να παίρνουμε και να πιστεύουμε την ενημέρωση του φορέα που μας εκπροσωπεί. Στη συγκεκριμένη φάση δηλ. της ΔΟΕ.Η ΔΟΕ λοιπόν συναντήθηκε χθες με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας (Υπουργό και Υφυπουργό αρμόδιο για θέματα Α/θμιας Εκπαίδευσης).Στην ανακοίνωση της ΔΟΕ, που αποτελεί επίσημο έγγραφο, δεν αναγράφεται ΠΟΥΘΕΝΑ για αριθμό προσλήψεων αναπληρωτών στην Α/θμια και
Παράθεση από: mariank στις Αυγούστου 29, 2013, 01:58:45 pmΑπό κ.Ζαχαρία Καψαλάκη πριν απο λίγο στο fb......"Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά…Θα ήθελα να κάνω μια μικρή παρέμβαση με αφορμή όσα γράφονται από χθες στο διαδίκτυο και αναστατώνουν τους συναδέλφους.Πρώτα – πρώτα θα πρέπει να μάθουμε να παίρνουμε και να πιστεύουμε την ενημέρωση του φορέα που μας εκπροσωπεί. Στη συγκεκριμένη φάση δηλ. της ΔΟΕ.Η ΔΟΕ λοιπόν συναντήθηκε χθες με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας (Υπουργό και Υφυπουργό αρμόδιο για θέματα Α/θμιας Εκπαίδευσης).Στην ανακοίνωση της ΔΟΕ, που αποτελεί επίσημο έγγραφο, δεν αναγράφεται ΠΟΥΘΕΝΑ για αριθμό προσλήψεων αναπληρωτών στην Α/θμια και