0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δημήτρης ΜπράτηςΌπως με ενημέρωσαν από το αρμόδιο τμήμα οι προσωρινοί πίνακες των αναπληρωτών Γενικής Αγωγής θα αναρτηθούν την επόμενη βδομάδα.
Παράθεση από: Demetroula στις Αυγούστου 29, 2013, 01:34:11 amΠείτε μου κάτι συγκεκριμένο για το οποίο κατηγορείτε τον Μπράτη στην ανακοίνωση που έβγαλε, που είναι αντίστοιχη με της ΔΟΕ; π.χ. έγραψε αυτό, υπονοούσε αυτό, κ.λπ. Έχετε καταλήξει παράλογοι. Όποιος είναι από παλιά συνδικαλιστής είναι λαμόγιο, όποιος ήταν συνδιακαλιστής Πασόκος ή ΝεοΔημοκράτης λέει μόνο παπαριές και ΟΛΕΣ είναι εκ του πονηρού. Δεν είπα να τον πάμε για πρωθυπουργό, ούτε ξέρω το παρελθόν του, ούτε με ενδιαφέρουν και οι προθέσεις του σε τελική ανάλυση, γιατί δεν παίρνει αυτός τις αποφάσεις, αλλά δίνει κάποιες πληροφορίες εκ των έσω που δεν μπορούμε να τις βρούμε από αλλού. Είναι ο μόνος που έβγαλε ανακοίνωση μετά τη συνάντηση της ΔΟΕ με τον υπουργό σήμερα, κι εσείς τι λέτε; "Μην τον ακούτε". Δηλαδή ποιον να ακούσουμε για τις προθέσεις του υπουργείου; Αφού μόνο αυτός γράφει!Από την άλλη να διαβάζετε αυτή την ανακοίνωση και να την κατακρίνετε γιατί τον θεωρείτε παπαγάλο, τι να πω. Γιατί τους βλέπουμε τους παπαγάλους κάθε μέρα στην τηλεόραση και δε λένε τέτοια. Αλλά από την άλλη μπορεί και να λέω βλακείες γιατί κοιμάμαι, είμαι πρόβατο ή απλώς βλάκας.συμφωνω απολυτα. κ επισης η ενημερωση του ειναι αμεση κ δεν αναφερει αερολογιες.τωρα,μπορει να ειναι κακος συνδικαλιστης οπως λενε, αλλα πριν ριξουμε την πετρα ,ας ριξουμε μια ματια τι πνευμα ομονοιας κ ενοτητας επικρατει μεταξυ μας, κ οταν αφησουμε το fb κ τη λογικη"ο σωζον εαυτον σωθητω" , τοτε ας μας φταινε μονο οι αλλοι....... προς το παρον το υπουργειο μια χαρα μας την ειπε......... ουτε το οικονομικο σας το επιτρεπει για απεργιες αλλα ουτε κ η πλειοψηφια σας συμφωνει για κινητοποιησεις! !!!!!!!!! κοινως βρειτε τα μεταξυ σας πρωτα, ξεπεραστε τη μιζερια σας κ μετα τα ξαναλεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πείτε μου κάτι συγκεκριμένο για το οποίο κατηγορείτε τον Μπράτη στην ανακοίνωση που έβγαλε, που είναι αντίστοιχη με της ΔΟΕ; π.χ. έγραψε αυτό, υπονοούσε αυτό, κ.λπ. Έχετε καταλήξει παράλογοι. Όποιος είναι από παλιά συνδικαλιστής είναι λαμόγιο, όποιος ήταν συνδιακαλιστής Πασόκος ή ΝεοΔημοκράτης λέει μόνο παπαριές και ΟΛΕΣ είναι εκ του πονηρού. Δεν είπα να τον πάμε για πρωθυπουργό, ούτε ξέρω το παρελθόν του, ούτε με ενδιαφέρουν και οι προθέσεις του σε τελική ανάλυση, γιατί δεν παίρνει αυτός τις αποφάσεις, αλλά δίνει κάποιες πληροφορίες εκ των έσω που δεν μπορούμε να τις βρούμε από αλλού. Είναι ο μόνος που έβγαλε ανακοίνωση μετά τη συνάντηση της ΔΟΕ με τον υπουργό σήμερα, κι εσείς τι λέτε; "Μην τον ακούτε". Δηλαδή ποιον να ακούσουμε για τις προθέσεις του υπουργείου; Αφού μόνο αυτός γράφει!Από την άλλη να διαβάζετε αυτή την ανακοίνωση και να την κατακρίνετε γιατί τον θεωρείτε παπαγάλο, τι να πω. Γιατί τους βλέπουμε τους παπαγάλους κάθε μέρα στην τηλεόραση και δε λένε τέτοια. Αλλά από την άλλη μπορεί και να λέω βλακείες γιατί κοιμάμαι, είμαι πρόβατο ή απλώς βλάκας.
Και πολλοί (βολεμενοι) παλιοί συνάδελφοι πίνουν νερό στο όνομά του.Απλά... "Θεριά οι ανθρώποι δεν μπορούν το φως να το σηκώσουν...."
Ο Μπράτης είναι λαμόγιο που το μόνο που κάνει είναι να αναρτεί στο facebook τι ειπε ο υπουργος...σαφως και δεν τον υποστηριζει ο βολεμενος ΠΑΣΟΚΟΣ!ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΡΑΤΗ...αντε γιατι η τρομοκρατια καλα κρατειΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Η ΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ...ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ!!!!ΞΕΦΤΙΛΑ!