0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: minus03 στις Σεπτέμβριος 03, 2013, 01:22:43 πμΚαι στους μαθηματικους ,αυτοι που εχουν φαει "ποινη" αποκλεισμου, ειναι κανονικα στους πινακες...θέλω να πιστευω, οτι δεν τους εχουν διορθωσει απ το υπουργειο και οτι θα το κανουν τάχιστα...Υπάρχει τουλάχιστον ένας από αυτούς. Τον εντόπισα προ ολίγου...
Και στους μαθηματικους ,αυτοι που εχουν φαει "ποινη" αποκλεισμου, ειναι κανονικα στους πινακες...θέλω να πιστευω, οτι δεν τους εχουν διορθωσει απ το υπουργειο και οτι θα το κανουν τάχιστα...
Υπαρχει καποιος τροπος να κατεβασουμε και να αποθηκευσουμε τους πινακες;;
Παράθεση από: mathsduck στις Σεπτέμβριος 03, 2013, 01:43:46 πμΠαράθεση από: minus03 στις Σεπτέμβριος 03, 2013, 01:22:43 πμΚαι στους μαθηματικους ,αυτοι που εχουν φαει "ποινη" αποκλεισμου, ειναι κανονικα στους πινακες...θέλω να πιστευω, οτι δεν τους εχουν διορθωσει απ το υπουργειο και οτι θα το κανουν τάχιστα...Υπάρχει τουλάχιστον ένας από αυτούς. Τον εντόπισα προ ολίγου...Η όποια αλλαγή θα γίνει αυτόματα ή και για αυτό χρειάζεται ένσταση;
Πότε ανέβηκαν;
Παράθεση από: vasbio στις Αύγουστος 24, 2013, 12:42:27 μμΒ/βαθμια:Παρασκευή 6/9 ανακοίνωση ονομάτων , 9-11/9 παρουσίαση. Πίνακες την εβδομάδα 2-6/9. Πολύ δύσκολα την επόμενη εβδομάδα για πίνακες. Πρόβλεψη με βάση την εμπειρία των προηγούμενων χρόνων, χωρίς καμμιά "εσωτερική" πληροφόρηση. Δεν είμαι ο...Μπράτης Ως προς τους πίνακες έπεσα μέσα. Δύο μόνο οι μέρες των ενστάσεων, τσεκάρετε τους πίνακες...Να δούμε για τις προσλήψεις...
Β/βαθμια:Παρασκευή 6/9 ανακοίνωση ονομάτων , 9-11/9 παρουσίαση. Πίνακες την εβδομάδα 2-6/9. Πολύ δύσκολα την επόμενη εβδομάδα για πίνακες. Πρόβλεψη με βάση την εμπειρία των προηγούμενων χρόνων, χωρίς καμμιά "εσωτερική" πληροφόρηση. Δεν είμαι ο...Μπράτης