0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://bit.ly/1bNEJP6"Και με κάποιο τρόπο που δεν καταλαβαίνω θα μεταφερθεί η οργανική από το υπουργείο στην περιφέρεια και στα πυσδε.
http://bit.ly/1bNEJP6α) Όσοι μπορούσαν να καλύψουν έως και 6 διδακτικές ώρες κατ' ελάχιστον θα έπρεπε να καταταγούν σε πίνακα "οργανικών θέσεων" στη Διεύθυνση εκπαίδευσης στην οποία υπηρετούσαν (όχι όμως σε οργανικές θέσεις σχολικής μονάδας).β) Όσοι δεν μπορούσαν να καλύψουν κατ' ελάχιστο 6 διδακτικές ώρες θα έπρεπε να καταταγούν σε πίνακα υπεραρίθμων ανά ειδικότητα και κλάδο.γ). Οι κενές οργανικές θέσεις ή μάλλον οι ανάγκες σε εκπαιδευτικούς (αυτό αφορούσε τις σχολικές μονάδες Α/θμιας)"άρα θα έχουμεα) οργανικές θέσεις σε σχολεία (οι λεγόμενες οριστικές τοποθετήσεις ) , β) οργανικές θέσεις στην ΔΔΕ όταν έχεις τουλάχιστον 6 ώρες (άρα από 6 εως το 60% του ωραρίου )γ) υπεράριθμοι (αυτοί που θα έχουν μέχρι 5 ώρες)άρα ναι θα είναι έκπληξη δώρο για αυτούς που θα έχουν τουλάχιστο 6 ώρες αλλά δυσάρεστη έκπληξη για αυτούς που έχουν μηδέν ώρες. Και με κάποιο τρόπο που δεν καταλαβαίνω θα μεταφερθεί η οργανική από το υπουργείο στην περιφέρεια και στα πυσδε.
Το πιθανότερο σενάριο ειναι να παει σε ομάδα σχολειων με προσωρινή τοποθέτηση σε συγκεκριμένο σχολειο και διαθεση στα υπόλοιπα της ομάδας. Ετσι καθε ομάδα σχολειων θα ειναι σαν ενα μεγαλο πολυδύναμο σχολειο και οι οργανικες θα καθοριστούν με τον αριθμο των μαθητών.
3) πλασάρουν στην κοινή γνώμη ότι φεύγουν αυτοί που δεν έχουν ούτε 6 ώρες μάθημα. Φαντάζεστε πόση ανακούφιση θα νιώσει ο μέσος φορολογούμενος πολίτης στο άκουσμα αυτής της είδησης;
Αυτο παλι το σενάριο με τις 6 ωρες απο που προέκυψε? είπαμε οτι ηταν με το non paper γαι τα πλεονασματα των μεταταξεων. Η συνέχεια με την ανακοίνωση του πδ των υποχρεωτικών μεταταξεων που βλεπω να γινεται αυριο με την εκπληξη των οργανικών.