0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ενώ τώρα συνάδελφε δεν μπορούσε να πει με έναν κουλό νόμο πόσοι έχετε πάνω από 12 ώρες σε ένα σχολείο; Ωραία η οργανική σας εκεί...Πόσοι έχετε κάτω από 12 ώρες ωραία βγείτε σε διαθεσιμότητα και αν βρείτε σχολείο εντός 8μήνου έχει καλώς...
Θέλω κάποια/κάποιος υπεύθυνα να μας πει που γράφει ότι καταργείται ο Φορέας μας ως Υπουργείο Παιδείας. Το μόνο που καταργεί απ' όσα βλέπουμε ξεκάθαρα είναι τη διάθεση ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ.
Μήπως να μας εκφράσεις την ανησυχία σου και την ένστασή σου λίγο πιο συγκεκριμένα; Όχι ότι δεν έχω σκεφτεί κάτι, αλλά δε θέλω να με πουν καχύποπτο.
Άρβι, σ'αγαπώ.
Πουθενά δεν το γράφει. Με την τροπολογία αυτή δεν καταργείται η οργανικότητα των εκπαιδευτικών στο Υπουργείο Παιδείας. Ωστόσο αυτό μπορεί να γίνει άνετα σε επόμενο στάδιο. Η οριστική τοποθέτηση όλων σε σχολεία μπορεί να αποτελεί προεργασία για τη μεταφορά των οργανικών θέσεων στις σχολικές μονάδες, διαφορετικά δεν έχει λογική.
Μήπως το εκανε για να μη φαινεται κανένας υπεραριθμος και να προστατέψει τους εκπαιδευτικούς απο τις ορέξεις της τροικας?? (λεμε τωρα!!!! )