0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dahmeli στις Αυγούστου 29, 2013, 02:46:32 amΠως βρισκετε τα μορια καταταξης των εθελοντικων, εμενα στη δική μου δεν βγηκαν ποτε σε πινακα. Απο Ευβοια ειχα κανει σε
Πως βρισκετε τα μορια καταταξης των εθελοντικων, εμενα στη δική μου δεν βγηκαν ποτε σε πινακα. Απο Ευβοια ειχα κανει σε
Γενική Δ/νση Διοίκησης Π.Ε. & Δ.Ε.Διεύθυνση Προσ/κού Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σηςΤμήμα Γ’ Π/θμιαςΤμήμα
Σε μορφή αίτησης και θα ζητάω να υπάρξει ανάρτηση αξιολογικού πίνακα για το ΠΥΣΠΕ που με ενδιαφέρει, έχοντας έννομο συμφέρον από τη διαδικασία. Επίσης για κάποια άτομα που παρατήρησα ότι ήρθαν από άλλο ΠΥΣΔΕ θα κάνω ερώτημα γιατί προηγήθηκαν αφού στο δελτίο τύπου ανέφερε σαφώς ότι: Όσοι υπηρετούν σε συγκεκριμένη Διεύθυνση προηγούνται κατά τη μετάταξη, εφόσον έχουν ζητήσει μετάταξη εντός της ίδιας Διεύθυνσης σε σχέση με άλλους που υπηρετούν σε άλλη Διεύθυνση
Παράθεση από: Γατόπαρδος στις Αυγούστου 29, 2013, 02:59:12 amΠαράθεση από: dahmeli στις Αυγούστου 29, 2013, 02:46:32 amΠως βρισκετε τα μορια καταταξης των εθελοντικων, εμενα στη δική μου δεν βγηκαν ποτε σε πινακα. Απο Ευβοια ειχα κανει σε
Παράθεση από: abcde στις Αυγούστου 29, 2013, 02:09:20 amΣε μορφή αίτησης και θα ζητάω να υπάρξει ανάρτηση αξιολογικού πίνακα για το ΠΥΣΠΕ που με ενδιαφέρει, έχοντας έννομο συμφέρον από τη διαδικασία. Επίσης για κάποια άτομα που παρατήρησα ότι ήρθαν από άλλο ΠΥΣΔΕ θα κάνω ερώτημα γιατί προηγήθηκαν αφού στο δελτίο τύπου ανέφερε σαφώς ότι: Όσοι υπηρετούν σε συγκεκριμένη Διεύθυνση προηγούνται κατά τη μετάταξη, εφόσον έχουν ζητήσει μετάταξη εντός της ίδιας Διεύθυνσης σε σχέση με άλλους που υπηρετούν σε άλλη ΔιεύθυνσηΠώς κατάλαβες ότι ήρθαν άτομα από άλλο ΠΥΣΔΕ, αφού ο πίνακας που ανακοινώθηκε αναφέρει μόνο το ΠΥΣΔΕ όπου μετατάσσονται??