0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dahmeli στις Αύγουστος 29, 2013, 02:46:32 πμΠως βρισκετε τα μορια καταταξης των εθελοντικων, εμενα στη δική μου δεν βγηκαν ποτε σε πινακα. Απο Ευβοια ειχα κανει σε Β Αθηνας, εθελοντικη και υποχρεωτικη. Εννοειται οτι δεν πηρα την υποχρεωτικη. Απλα αναρωτιομουν αν ειχαν βγει πινακες στις εθελοντικες.Αποκλειεται.ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΟΛΕς.Θα κοιταξεις στην ιστοσελιδα της δευτεροβαθμιας σου,θα λεει:Μορια μεταταξεων.Εγω ειχα μπει σε ολες τις β/θμιες και τα ειδα.Εδω εχει τις διευθυνσεις ολεςhttp://dide.flo.sch.gr/Links/dde.htmlΥΓ.Εδω και κανονικα ως επισημο εγγραφο η εγκυκλιος..http://1epal.eu/portal/attachments/article/442/%CE%95%CE%B3%CE%BA%CF%8D%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%82%20%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CF%89%CE%BD%20%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%AE%CF%84%CF%89%CE%BD%20%CE%94%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CE%B1%CF%82%20%CF%83%CE%B5%20%CE%A0%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CE%B1.pdfΥΓ.Το εξαιρετικα επειγον μου αρεσε..στη αρχη του εγγραφου.Που εχουμε ξεροσταλιασει τοσους μηνες κια κανενας δεν αμς απανταει.
Πως βρισκετε τα μορια καταταξης των εθελοντικων, εμενα στη δική μου δεν βγηκαν ποτε σε πινακα. Απο Ευβοια ειχα κανει σε Β Αθηνας, εθελοντικη και υποχρεωτικη. Εννοειται οτι δεν πηρα την υποχρεωτικη. Απλα αναρωτιομουν αν ειχαν βγει πινακες στις εθελοντικες.
Γενική Δ/νση Διοίκησης Π.Ε. & Δ.Ε.Διεύθυνση Προσ/κού Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σηςΤμήμα Γ’ Π/θμιαςΤμήμα Β’ Δ/θμιας Από την εγκύκλιο των αιτήσεων το πήρα
Σε μορφή αίτησης και θα ζητάω να υπάρξει ανάρτηση αξιολογικού πίνακα για το ΠΥΣΠΕ που με ενδιαφέρει, έχοντας έννομο συμφέρον από τη διαδικασία. Επίσης για κάποια άτομα που παρατήρησα ότι ήρθαν από άλλο ΠΥΣΔΕ θα κάνω ερώτημα γιατί προηγήθηκαν αφού στο δελτίο τύπου ανέφερε σαφώς ότι: Όσοι υπηρετούν σε συγκεκριμένη Διεύθυνση προηγούνται κατά τη μετάταξη, εφόσον έχουν ζητήσει μετάταξη εντός της ίδιας Διεύθυνσης σε σχέση με άλλους που υπηρετούν σε άλλη Διεύθυνση
Παράθεση από: Γατόπαρδος στις Αύγουστος 29, 2013, 02:59:12 πμΠαράθεση από: dahmeli στις Αύγουστος 29, 2013, 02:46:32 πμΠως βρισκετε τα μορια καταταξης των εθελοντικων, εμενα στη δική μου δεν βγηκαν ποτε σε πινακα. Απο Ευβοια ειχα κανει σε Β Αθηνας, εθελοντικη και υποχρεωτικη. Εννοειται οτι δεν πηρα την υποχρεωτικη. Απλα αναρωτιομουν αν ειχαν βγει πινακες στις εθελοντικες.Αποκλειεται.ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΟΛΕς.Θα κοιταξεις στην ιστοσελιδα της δευτεροβαθμιας σου,θα λεει:Μορια μεταταξεων.Εγω ειχα μπει σε ολες τις β/θμιες και τα ειδα.Εδω εχει τις διευθυνσεις ολεςhttp://dide.flo.sch.gr/Links/dde.htmlΥΓ.Εδω και κανονικα ως επισημο εγγραφο η εγκυκλιος..http://1epal.eu/portal/attachments/article/442/%CE%95%CE%B3%CE%BA%CF%8D%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%82%20%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CF%89%CE%BD%20%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%AE%CF%84%CF%89%CE%BD%20%CE%94%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CE%B1%CF%82%20%CF%83%CE%B5%20%CE%A0%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CE%B1.pdfΥΓ.Το εξαιρετικα επειγον μου αρεσε..στη αρχη του εγγραφου.Που εχουμε ξεροσταλιασει τοσους μηνες κια κανενας δεν αμς απανταει.και γιατί να μας απαντήσουν; σκασίλα τους! Καλά μας κάνουν...Αφού κανένας δεν αντιδρά σε τίποτα σε αυτή την χώρα...[/quoteΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΛΛΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΕΝΟ ΤΟΝ ΜΕΤΕΤΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ? ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΝΗΚΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ. ΣΤΗΝΝ ΑΙΤΗΣΗ ΔΗΛΩΣΑ 1ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΑΙΤΩΛΟΑΚΡΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΒΟΙΩΤΙΑ. ΔΕΝ ΕΛΓΞΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ? ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΜΕΤΑΤΑΞΗΣ?
Παράθεση από: abcde στις Αύγουστος 29, 2013, 02:09:20 πμΣε μορφή αίτησης και θα ζητάω να υπάρξει ανάρτηση αξιολογικού πίνακα για το ΠΥΣΠΕ που με ενδιαφέρει, έχοντας έννομο συμφέρον από τη διαδικασία. Επίσης για κάποια άτομα που παρατήρησα ότι ήρθαν από άλλο ΠΥΣΔΕ θα κάνω ερώτημα γιατί προηγήθηκαν αφού στο δελτίο τύπου ανέφερε σαφώς ότι: Όσοι υπηρετούν σε συγκεκριμένη Διεύθυνση προηγούνται κατά τη μετάταξη, εφόσον έχουν ζητήσει μετάταξη εντός της ίδιας Διεύθυνσης σε σχέση με άλλους που υπηρετούν σε άλλη ΔιεύθυνσηΠώς κατάλαβες ότι ήρθαν άτομα από άλλο ΠΥΣΔΕ, αφού ο πίνακας που ανακοινώθηκε αναφέρει μόνο το ΠΥΣΔΕ όπου μετατάσσονται??