0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραια..τελεια.Ναι..με αυτην να παμε.Λοιπον,βαζω σε κοπυ το κειμενο απο τηνε νωση των εικαστικων,γιατι περιεχει πραγματα που μπορουν να μας βοηθησουν στην συνταξη των αιτησεων και γενικα των κειμενων μας.Επισης παιδια καλυτερα να γραψουμε στην αιτηση αυτη και τον αριθμο πρωτοκολου της δικιας μας αιτησης στις εθελοντικες.Να φαινομαστε δηλαδη κανονικα ποιοι ειμαστε και οτιε χουμε κανει αιτηση στις εθελοντικες .<<Προς : τον Υπουργό Παιδείας κ. Κ. Αρβανιτόπουλο · τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Σ. Κεδίκογλου · τον Γ. Γραμματέα κ. Α. Κυριαζή Κοιν: Γενική Δ/νση Διοίκησης Προσωπικού Α΄/θμιας και
ρε παιδιά, γιατί οι οργανικές που είχαν δοθεί με τις εθελοντικές δεν μπορούν να δοθούν τώρα;
Παράθεση από: Γατόπαρδος στις Αυγούστου 29, 2013, 12:45:19 pmΩραια..τελεια.Ναι..με αυτην να παμε.Λοιπον,βαζω σε κοπυ το κειμενο απο τηνε νωση των εικαστικων,γιατι περιεχει πραγματα που μπορουν να μας βοηθησουν στην συνταξη των αιτησεων και γενικα των κειμενων μας.Επισης παιδια καλυτερα να γραψουμε στην αιτηση αυτη και τον αριθμο πρωτοκολου της δικιας μας αιτησης στις εθελοντικες.Να φαινομαστε δηλαδη κανονικα ποιοι ειμαστε και οτιε χουμε κανει αιτηση στις εθελοντικες .<<Προς : τον Υπουργό Παιδείας κ. Κ. Αρβανιτόπουλο · τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Σ. Κεδίκογλου · τον Γ. Γραμματέα κ. Α. Κυριαζή Κοιν: Γενική Δ/νση Διοίκησης Προσωπικού Α΄/θμιας και
Παράθεση από: polpap στις Αυγούστου 29, 2013, 12:46:09 pmρε παιδιά, γιατί οι οργανικές που είχαν δοθεί με τις εθελοντικές δεν μπορούν να δοθούν τώρα;Μα αυτο ακριβως δεν το ξερουμε.Αν δεν εχουν δωθει εκεινες οι εθσεις ναι μπορουν.,Ομως φαινεται οτι σε καποια ΠΥΣΠΕ τις εδωσαν.Οταν σε ενα ΠΥΣΠΕ μικρο,δινουν ολα τα σχολεια τηςα/θμιας,προφανως καιε χουν δωσει και εκεινα των εθελοντικων.Οχι σε ολα ομως.Σε καποια.Και αν δεν πιεσουμε να γινουτν οι εθελοντικες,θα τις αφησουν στο συρταρι ξεχασμενες.Αυτοι νοιαζονταν για τις υποχρεωτικες μονο.Ναυπακτο μου,ΟΧΙ εγω δεν ειχα κανει αιτηση στις υποχρεωτικες.Δεν ειμαι πλεοναζον προσωπικο καιε φοσον δενε χουν ακυρωθει με επισημη πραξη οι εθελοντικες,περιμενα να βγουν οι εθελοντικες.Ακομα και να θελαν να τις ακυρωσουν το δεχομαι,ομως να τις ακυρωσουν κανονικα με εγκυκλιο,ετσι ωστε να ενημερωθουμε κιολας ,πριν τις υποχρεωτικες,για να ξερουμε να δηλωσουμε καιε μεις στις υποχρεωτικες.ΑΝ ΔΕΝ πραγματοποιησει τις εθελοντικες,εχουμε εξαπατηθει αισχρα.Εγω αυριο θα την κανω την αιτηση παιδια.Να το συνταξω σωστα το κειμενο,με την ησυχια μου και να παω με ηρεμια αυριο.
Καλησπέρα σας κι εδώ.Μίλησα στο 2103443356 με έναν πολύ ευγενικό κύριο που μου είπε τα κλασσικά.Η συγκεκριμένη εγκύκλιος ενώ ήταν στο παρά 5 να ανακοινωθεί, πάγωσε και προχώρησαν στις υποχρεωτικές.Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει βούληση να προχωρήσουν.Στην ερώτησή μου αν έχουν ακυρωθεί, μου είπε όχι, αλλά να μην τις περιμένω Δηλαδή ρωτάω, ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ έχουν ακυρωθεί ? Τα μασούσε και επανέλαβε ότι δεν υπάρχει πολιτική βούληση να προχωρήσουν.Ναι αλλά του λέω, η γυναίκα μου βάσει των αναμενόμενων από μένα αποτελεσμάτων και με την ανωμαλία να προηγούνται τα λειτουργικά (αποσπάσεις) των οργανικών (εθελοντικές μετατάξεις) έκανε μια δήλωση απόσπασης.Τι να κάνουμε? Υπάρχει περίπτωση μέσα στη χρονιά να βγουν στο ξεκάρφωτο ?Πάλι δεν υπαρχει βούληση κτλ κτλ.Προσωπικά εγώ έπαιρνα μετάταξη σε 4η επιλογή μου, δε με καίει ιδιαίτερα (δεδομένου ότι αν και μακριά έχω μαζί τη σύζυγο), αλλά η κοροιδία είναι ασύλληπτη και έτσι από πείσμα και για κόντρα σε όσους "συναδέλφους" έβαλαν λυτούς και δεμένους να ακυρωθεί η όλη διαδικασία είμαι μαζί σας σε ότι χρειαστεί.Ασφαλιστικά μέτρα? Αγωγές? Αποζημίωση λόγω αθέτησης εγκυκλίου και προθεσμίας? Πιθανά έξοδα εξαιτίας τους?ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. Απλά να βασιστούμε σε δικηγόρο γνώστη των εκπαιδευτικών. Όχι σε πυροτέχνημα.Προσοχή. Να τσεκάρουμε αν γνωρίζει τις υπηρεσιακές μεταβολές.Υπάρχουν και συνάδελφοι νομικοί
ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. Απλά να βασιστούμε σε δικηγόρο γνώστη των εκπαιδευτικών. Όχι σε πυροτέχνημα.Προσοχή. Να τσεκάρουμε αν γνωρίζει τις υπηρεσιακές μεταβολές.Υπάρχουν και συνάδελφοι νομικοί
...............αλλά η κοροιδία είναι ασύλληπτη....................