0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
η αίτηση ερώτηση μέσω της ΔΔΕ οργανικής είπαμε πρέπει να γίνει?Με φαξ γίνεται γιατί είμαι πολύ μακριά και θέλω να τη στείλω άύριο!Με δικηγόρο καταλήξαμε τι θα κάνουμε?
Αυτό που είπε ο συνάδελφος πριν για την ΟΛΜΕ ότι δεν έχουν ακυρωθεί η εθελοντικές και πιέζονται να γίνουν το έμαθα κι εγώ...Επίσης έμαθα ότι έχει μπλέξει το θέμα στη γραφειοκρατία με διυπουργικές αποφάσεις Κούλη κλπ...Μάλιστα έμαθα ότι ο Αρβι τα έχει υπογράψει και έχει φύγει από αυτόν... ΑΝΕΠΙ
Παράθεση από: blasphemy στις Αυγούστου 29, 2013, 07:27:31 pmΑυτό που είπε ο συνάδελφος πριν για την ΟΛΜΕ ότι δεν έχουν ακυρωθεί η εθελοντικές και πιέζονται να γίνουν το έμαθα κι εγώ...Επίσης έμαθα ότι έχει μπλέξει το θέμα στη γραφειοκρατία με διυπουργικές αποφάσεις Κούλη κλπ...Μάλιστα έμαθα ότι ο Αρβι τα έχει υπογράψει και έχει φύγει από αυτόν... ΑΝΕΠΙ
1) και εγω εκανα στις εθελοντικες αλλα οχι στις υποχρεωτικες και δεν πηρα (ζηταγα εντος πυσδε)2) εστειλα την ατηση που κυκλοφορησε εδω , σημερα το πρωι3) υπολογιστε κ μενα για προσφυγη με δικηγορο ΑΛΛΑ προσοχη ποιον θα διαλεξουμε, την εχω πατησει 2 φορες στην εκπαιδευση με δικηγορους!!!!
Παράθεση από: dimgiou στις Αυγούστου 29, 2013, 07:55:12 pm1) και εγω εκανα στις εθελοντικες αλλα οχι στις υποχρεωτικες και δεν πηρα (ζηταγα εντος πυσδε)2) εστειλα την ατηση που κυκλοφορησε εδω , σημερα το πρωι3) υπολογιστε κ μενα για προσφυγη με δικηγορο ΑΛΛΑ προσοχη ποιον θα διαλεξουμε, την εχω πατησει 2 φορες στην εκπαιδευση με δικηγορους!!!!Με μπερδεψες τωρα.Αφου δεν εκανες στις υποχρεωτικεςε,λογικο ειναι να μην πηρες.Και που ζηταγες εντος ΠΥΣΔΕ;
δηλ εμεις που καναμε κ με τις εθελοντικες κ με τις υποχρεωτικες δε μας θελετε στην ομαδα καταγγελιας?
Παράθεση από: teacher_ στις Αυγούστου 29, 2013, 07:52:48 pmΠαράθεση από: blasphemy στις Αυγούστου 29, 2013, 07:27:31 pmΑυτό που είπε ο συνάδελφος πριν για την ΟΛΜΕ ότι δεν έχουν ακυρωθεί η εθελοντικές και πιέζονται να γίνουν το έμαθα κι εγώ...Επίσης έμαθα ότι έχει μπλέξει το θέμα στη γραφειοκρατία με διυπουργικές αποφάσεις Κούλη κλπ...Μάλιστα έμαθα ότι ο Αρβι τα έχει υπογράψει και έχει φύγει από αυτόν... ΑΝΕΠΙ