0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οι ΔΔΕ στις οποίες ΔΕΝ ανήκετε, δεν μπορούν να τις δεχτούν ούτως ή άλλως. Οι ΔΔΕ στις οποιίες ανήκετε οργανικά είναι υποχρεωμένες να τις δεχτούν και να τις προωθήσουν αρμοδίως, έστω και απο υπηρεσιακό καθήκον. στη σελ. 22 ( ΚΕΦ.
Παιδια αν ειναι δυνατον!Ειναι υποχρεωμενοι να την δεχτουν.Να πας τη δευτερα και να απαιτησεις να πρωτοκολληθει και να σταλει.Και να πεςι οτι μας ειπαν απο το υπουργειο..οτι πρεπει να κανουμε τις αιτησειςα υτες απο την διδε που καναμε την αιτηση στις εθελοντικες.Αυτο να πεις...δεν μπορει να μην την δεχτει!Παιδια ειμαι εξωφρενων με αυτα που διαβαζω.!!Και δεν ειμαστε οι μονοι που θα κανουμε εμεργειες.Δειτε στο φεεις του μπρατη τι εγραψε ενας για τις εθελοντικες,οταν ο μπρατης εγραψε οτι ισως και σημερα παρουν ΦΕΚ οι υποχρεωτικεςΠαράθεσηΔεν πειραζει. Θα λαβει πολυ καλα υποψη της ολη αυτη η κουστωδια (εξυπηρετησης ημετερων) του τριτου οροφου τις νομικες ενεργειες οσων περιμενουν ακομα τις εθελοντικες.πριν από μία ώρα περίπου από κινητό · Μου αρέσει! · Σορυ που συμεμτεχω λιγο σημερα,αλλα εχω φριχτο πονοκεφαλο.Παιδια..ας κανει καποιος λογαροασμο στο αλφαβιτα και αννωνυμα,πχ:Ομαδα συμμετεχοντων στις εθελοντικες μετταξεις.. ..οπως θελετε τεόσπαντων,ας ανεβει το κειμενο με το αιτημα της υποβολης ερωτησης..πρεπει να το δουν πολλοι αυτο.Δεν εχω προβλημα να το κανω και εγω,αλλα δεν ξερω αν θα μπορεσω σημερα γιατι σερνομαι.
Δεν πειραζει. Θα λαβει πολυ καλα υποψη της ολη αυτη η κουστωδια (εξυπηρετησης ημετερων) του τριτου οροφου τις νομικες ενεργειες οσων περιμενουν ακομα τις εθελοντικες.πριν από μία ώρα περίπου από κινητό · Μου αρέσει! ·
Την δικη μου την δεχθηκαν- τελικα- στην ΔΔΕ οπου εκανα ταυτοποιηση. Απλως μου ζητησαν να σημειωσω πανω και την ΔΔΕ οργανικης.