0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σήμερα έστειλα και εγώ την ένσταση (?) αίτηση (?) για τις εθελοντικές μετατάξεις. Έκανα και ένσταση για τις υποχρεωτικές.Υπάρχει καμιά εξέλιξη με δικηγόρο; Εγώ ήρθα σε επαφή με κάποιον στην πόλη που μένω αλλά δεν είναι ειδικός στα εκπαιδευτικά θέματα και είμαι σε αναζήτηση.
Και εγώ είμαι μέσα. !!! Αλλά θα πρέπει να γίνει γρήγορα πριν ξεχαστεί το θέμα.Την Δευτέρα σκέφτομαι να πάω και σε ένα δικηγόρο εδώ στη Λάρισα.Κάτι ακόμα. Ένας νομικός στην δευτεροβάθμια της οργανικής μου, είπε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τωρα ενστάσεις για τις υποχρεωτικές γιατί δεν έχουν βγει επίσημα. Ξέρετε κατι σχετικό;
Παράθεση από: koz_driver στις Αυγούστου 30, 2013, 11:13:52 pmΚαι εγώ είμαι μέσα. !!! Αλλά θα πρέπει να γίνει γρήγορα πριν ξεχαστεί το θέμα.Την Δευτέρα σκέφτομαι να πάω και σε ένα δικηγόρο εδώ στη Λάρισα.Κάτι ακόμα. Ένας νομικός στην δευτεροβάθμια της οργανικής μου, είπε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τωρα ενστάσεις για τις υποχρεωτικές γιατί δεν έχουν βγει επίσημα. Ξέρετε κατι σχετικό;ο νόμος ορίζει 3 μέρες για ένσταση απο την ανακοινωση των αποτελεσμάτων. Δεδομένου ότι θα πάρει ΦΕΚ πολύ σύντομα - και μετά δύσκολα ανακαλείτα, εξάλλου πρόκειται για μόνιμη υπηρεσιακή μεταβολή ( δεν ειναι πχ μκ που μπορει μετά να μου τα πάρουν πισω αν έβγαλαν κατά λάθος περισσότερα με την διαδικασία των αχρεωστήτως καταβληθέντων ). Επομένως, καταληκτική θεωρείται η Δευτέρα για ενστάσεις.
όχι, δικηγορος δεν ειμαι , δόξα τω θεώ!! αυτό που ΄κάνετε εσείς ειναι μια μορφή ένστασης διότι έχετε έννομο συμφέρον - ειστε δηλαδή άμεσα θιγόμενοι και προσβάλετε την διαδικασία. Επειδή όμως η έκδοση ΦΕΚ ειναι θέμα ημερών πρέπει και εσεις να βιαστειτε ώστε να θεωρούνται εμπρόθεσμες οι "ενστάσεις" σας - ανεξάρτητα με το πότε τελικά θα απαντηθούν.
Η αποφαση αυτη http://www.pde.gr/index.php?page=6594 ισχυει για εμας που καναμε εθελοντικες, ή για τις υποχρεωτικες? Όσοι εκπαιδευτικοί B/θμιας εκπαίδευσης όλων των κλάδων έχουν υποβάλει αίτηση απόσπασης α) ως κατά προτεραιότητα (σύζυγοι ενστόλων, δικαστικών, μελών ΔΕΠ και αιρετοί ΟΤΑ), β) ως ειδική κατηγορία (ασθένειες που εμπίπτουν στο αρθ.13 του ΠΔ50/96 και πολύτεκνοι), γ) με συνεξέταση, ή αίτηση μετάταξης έως 19 Ιουλίου 2013 σύμφωνα με τις διατάξεις του ν1824 ή έχουν μεταταχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του ν4057 και του ν4172 οφείλουν να παρουσιαστούν στην οργανική τους θέση ή στη θέση που θα αποσπαστούν αντί της 2-9-2013 στις 5-9-2013.
Παράθεση από: bitch στις Αυγούστου 30, 2013, 11:38:30 pmόχι, δικηγορος δεν ειμαι , δόξα τω θεώ!! αυτό που ΄κάνετε εσείς ειναι μια μορφή ένστασης διότι έχετε έννομο συμφέρον - ειστε δηλαδή άμεσα θιγόμενοι και προσβάλετε την διαδικασία. Επειδή όμως η έκδοση ΦΕΚ ειναι θέμα ημερών πρέπει και εσεις να βιαστειτε ώστε να θεωρούνται εμπρόθεσμες οι "ενστάσεις" σας - ανεξάρτητα με το πότε τελικά θα απαντηθούν.και τι πρέπει να λέει όμως η ένσταση;