0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Bitch διάβασα σε καποια σχόλια ότι εργατολόγος συνέστησε σε εκπαιδευτικούς που θίγονται από τις υποχρεωτικές να υποβάλλουν αίτηση θεραπείας. Τι είν' πάλ' τούτο;
Παράθεση από: ath77 στις Αυγούστου 31, 2013, 11:45:43 pmBitch διάβασα σε καποια σχόλια ότι εργατολόγος συνέστησε σε εκπαιδευτικούς που θίγονται από τις υποχρεωτικές να υποβάλλουν αίτηση θεραπείας. Τι είν' πάλ' τούτο;Είναι η αίτηση που κάνεις για να ικανοποιηθεί (θεραπευτει) το αίτημα σου. Ουσιαστικά με αυτή την αίτηση θα πάρεις μια επίσημη απάντηση (υποχρεωτικά μεσα σε 2 μήνες) που θα εξηγεί γιατί δεν πραγματοποιήθηκε η μετάταξη. Σε ελάχιστες περιπτώσεις γίνεται δεκτή η ένσταση και πραγματοποιείται (θεραπεύεται) το αίτημα σου (μετάταξη).
μετα το σχολιο του μπρατη κ απο το αλφαβιτα ελπιζω να βγαλουν τις εθελοντικες αλλα1) πρεπει να πιεσουμ με δικηγορο και ενστασεις2) να μας αφησουν οι ΔΔΕ να φυγουμε
Έπαιξαν παιχνίδι πάνω μας για να βολέψουν τα δικά τους παιδιά.Πρέπει να τους κυνηγήσουμε για όλη την υπόλοιπη ζωή μας, εμάς τις ειδικότητες της πρωτοβάθμιας μας κατέστρεψαν.Εσωτερική πληροφόρηση για τους δικούς τους υπήρχε,γνωστός μου ίδια ειδικότητα με πήρε τηλ. για πληροφορίες για το ΠΥΣΠΕ που έχω εντοπιότητα με 28 κενά και περιμένω να πάρω μετάθεση 6 χρόνια!!!! και για ένα ΠΥΣΠΕ διπλανό 18 κενά και τα δύο ΠΥΣΔΕ είχαν βγάλει διπλάσιο αριθμό πλεονάζοντες από τα διαθέσιμα κενά μου είπε πως σκέφτεται πρώτα για Αθήνα που υπήρχαν πολλές θέσεις πάνω από 100 και μετά τα άλλα ,πήρε στο διπλανό ΠΥΣΠΕ με τα λιγότερα κενά. Του τηλεφώνησα και του ξέφυγε στη κουβέντα πως του είπαν πως μόνο αν βάλει 1η επιλογή αυτό είχε πιθανότητες να πάρει μετάταξη.....ΠΟΙΟΣ ήξερε και του είπε για την 1η επιλογή για το ΠΥΣΠΕ με τα λιγότερα κενά παρόλο που είχε διπλάσιους πλεονάζοντες; Αίτηση έκανε ΠΕΜΠΤΗ πρωί.....
Παράθεση από: barbayannis στις Αυγούστου 31, 2013, 11:49:48 pmΠαράθεση από: ath77 στις Αυγούστου 31, 2013, 11:45:43 pmBitch διάβασα σε καποια σχόλια ότι εργατολόγος συνέστησε σε εκπαιδευτικούς που θίγονται από τις υποχρεωτικές να υποβάλλουν αίτηση θεραπείας. Τι είν' πάλ' τούτο;Είναι η αίτηση που κάνεις για να ικανοποιηθεί (θεραπευτει) το αίτημα σου. Ουσιαστικά με αυτή την αίτηση θα πάρεις μια επίσημη απάντηση (υποχρεωτικά μεσα σε 2 μήνες) που θα εξηγεί γιατί δεν πραγματοποιήθηκε η μετάταξη. Σε ελάχιστες περιπτώσεις γίνεται δεκτή η ένσταση και πραγματοποιείται (θεραπεύεται) το αίτημα σου (μετάταξη).και εγω το διαβασα.Επισης διαβασα οτι εφοσον δενε χει βγει ΦΕΚ,δεν μπορουμε να κανουμε ενσταση.Ομως εμεις εδω,δεν ονομαζουμε ενσταση,αλλα αιτηση/ερωτημα τις αιτησεις μας.Τελικα πως να το γραψουμε γμτ;Γιατι και εγω την δευτερα θα την κανω.Και δηλάδη τι να γραψουμε;Αιτηση θεραπειας;Ομως παιδια δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο για εμας των εθελοντικων.Διοτι ειναι υποτιθεται διαφορετικες διεργασιες.Εμας ειναι αιτημα για τις εθελοντικες,για παραλληλη δηλαδη διεξαγωγη διαδικασιας,που ισως και προφανως διεκδικουν τις ιδιες θεσεις.Για αυτο λεω οτι ΕΠΕΙΓΕΙ να απευθυνθουμε σε δικηγορο γμτ..Οπως και να εχει.Εχω την εντυπωση οτι σε ολη αυτην την παραννοια,αυτοι που εχουν τις περισσοτερες ελπιδες ειναι οι ΘΙΓΟΜΕΝΟΙ,και οχι αυτοι που ελαβαν μερος στις υποχρεωτικες.Διοτι δυστυχως για αυτους,ελαβαν μερος σε μια διδικασια που η εγκυκλιος ειναι ασαφης.Και βεβαια το εκαναν επιτηδες.Αντιθετα εμεις εχουμε λαβει μερος σε μια διαδικασια ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΤΑΙ των υποχρεωτικων,ειναι νομος του κρατους κανονικα..,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΥΡΩΘΕΙ με κμια επισημξη πραξη,και ειμαστε οι ΑΜΕΣΑ ΘΙΓΟΜΕΝΟΙ.