0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλά ούτε που έχουν καταλάβει τι ρωτάνε.....ποιοι εκπαιδευτικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα από τους κλάδους των εθελοντικών??? Τους πληρώνουμε ειπαμε αυτούς τους βουλευτάδες??
Γεια σαςΠρος ποια υπηρεσία ή γραφείο/ τμήμα του Υπουργείου Παιδείας έχετε κάνει ένσταση για τις μετατάξεις, όσοι έχετε κάνει?Μήπως την κάνατε στο πλησιέστερο γραφείο/ διεύθυνση εκπαίδευσης και αυτοί την προώθησαν στο Υπουργείο?Ευχαριστώ!
Έχετε πάρει απάντηση απο το υπουργείο για τις αιτησεις-ερωτηματα που ειχαμε κανει το Σεπτεμβριο ;
Πηρά τηλ στο υπουργείο για να δώ τι έγινε με το ερώτημα μου. Μετα από αρκετα τηλεφωνήματα σε διαφορετικά γραφεία κατάλαβα ότι όλα τα ερωτήματα κάναν κύκλους και καταλήξαν σε ένα γραφείο. Στο γραφείο εκείνο μου είπαν:1. ότι οι εθελοντικές καταργήθηκάν από "ένα νόμο" που ψηφήστηκε το καλοκαίρι...
Καλημέρα. Την προηγούμενη Τετάρτη με κάλεσαν από τη
Πηρά τηλ στο υπουργείο για να δώ τι έγινε με το ερώτημα μου. Μετα από αρκετα τηλεφωνήματα σε διαφορετικά γραφεία κατάλαβα ότι όλα τα ερωτήματα κάναν κύκλους και καταλήξαν σε ένα γραφείο.Στο γραφείο εκείνο μου είπαν:1. ότι οι εθελοντικές καταργήθηκάν από "ένα νόμο" που ψηφήστηκε το καλοκαίρι... 2. δεν έχουν χρόνο στο υπουργείο να ασχολούνται με εμάς και να απαντάν στα ερωτήματα μας.Το 1,2 μου το είπε κάποια κυρία σε χρόνο τηλεφωνήματος λιγότερο από ένα λεπτό και μετά μου έκλεισε το τηλέφωνο!!! Ούτε πρόλαβα να της πω ποιος είναι και το αριθμό πρωτοκολλου του ερωτήματος μου!!!
Καλημέρα.Την προηγούμενη Τετάρτη με κάλεσαν από τη
Οι εθελοντικές μεταθέσεις ΔΕΝ έχουν καταργηθεί όπως πολύ καλά μπορείτε να διαπιστώσετε στην παρακάτω απάντηση που έλαβα σε σχετικό ερώτημα στο υπουργείο. Λένε, πολύ προσεκτικά, επειδή ζητάμε ΓΡΑΠΤΩΣ διευκρινίσεις και δεν μπορεί η κυρία να λέει αερολογίες, ότι ΠαράθεσηΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ.
ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ.
ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ: Για ποιο λόγο;; Επειδη ψηφιστικε ο Ν.4172/2013 ο οποίος υπερισχύει της Κ.Υ.Α .
Οι εθελοντικές έχουν παγώσει. Αν τις ξανανοίξουν θα εκπλαγώ.Αν ισχύει αυτό κάτι έχει κινηθεί και θα εκπλαγώ όντως... για πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα να μάθουμε!!!