0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
chryssalis μήπως έκανες αίτηση για μετάταξη στην α/θμια με τον νόμο των μετατάξεων και όχι την διαδικασία των εθελοντικών του 2013; με τις εθελοντικές υπήρχε σαφής επιλογή Α και
Δικηγόρο ρωτήσαμε ΝΟΜΙΜΕ και τίποτα απ' όσα λες δεν ισχύει.Δεν υπάρχει συσχέτιση των δύο διαδικασιών και αν καταργείται κάτι πρέπει να αναφέρεται ρητά στο νέο νόμοΟ 4172 ήταν ένας νόμος ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ που ήταν μόνο για το έτος 2013-14 και πάει, τελείωσε έληξε ψόφησε.Δεν μπορεί να καταργεί μια διαδικασία που βασίστηκε σε νόμους.Και θα μεταταχθούν όσοι προβλέπουν οι διαπιστωτικές.Ούτε ένας παραπάνω. Δε θα τραβάμε για 20 χρόνια με ενστάσεις μια διαδικασία ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ
ΝΟΜΙΜΕ ενστάσεις έχω κάνει πολλές.ΠαράθεσηΝα σε ρωτήσω όμως κάτι...Υπάρχουν δηλαδή εκπαιδευτικοί που δικαιώθηκαν με ενστάσεις ΧΩΡΙΣ να έχουν κάνει αίτηση τον Αύγουστο του 2013;Γιατί είναι η 3η φορά που ξεφεύγει κάτι τέτοιο...Psyxraimia, θα σου συνιστούσα ψυχραιμία. Απόλαυσέ το αν δεν μπορείς να το αποφύγεις
Να σε ρωτήσω όμως κάτι...Υπάρχουν δηλαδή εκπαιδευτικοί που δικαιώθηκαν με ενστάσεις ΧΩΡΙΣ να έχουν κάνει αίτηση τον Αύγουστο του 2013;Γιατί είναι η 3η φορά που ξεφεύγει κάτι τέτοιο..
Επίσης θα πρέπει να αιτιολογηθεί επαρκώς νομικά η άρνηση σύστασης οργανικών θέσεων , γιατί διαφορετικά να αναμένεται τάχιστα η προσφυγή στην δικαιοσύνη για την λήψη των αναγκαίων εκείνων μέτρων που θα εμποδισουν την εφαρμογή τέτοιων αποφάσεων.
Με τις υποχρεωτικές μεταθέσεις δεν υπήρχε πρόβλεψη για μεταφορά θέσης. Το υπουργείο το λέει.Απλά το αναφέρω ενημερωτικά.Προσωπικά είμαι καλυμμένος αν κοινοποιηθούν μόρια-πίνακες και τρέξουν σωστά οι μετατάξεις σε κενά-πλεονάσματα των διαπιστωτικών. Τα ίδια που έλεγα χτες.Μετά ας έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν και οργανικές σε σχολικές μονάδες οι εκπαιδευτικοί.edit: Τι σημαίνει τώρα ΜΕΤΑΤΑΞΗ χωρίς μεταφορά θέσης, μόνο το εκπληκτικό υπουργείο μας μπορεί να απαντήσει. Εγώ αδυνατώ. Δε φαίνεται για μετάταξη αλλά εφ όρου ζωής διάθεση στην Αθμια και οργανική στη