0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Fofaki στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 10:56:30 am
Στην πρωτοβάθμια που είπαν ότι θα γίνουν οι τοποθετήσεις με τα μόρια απόσπασης, είναι νόμιμο αυτό ρε παιδία;
Παράθεση από: alaloum στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 01:00:47 pmΣτην πρωτοβάθμια που είπαν ότι θα γίνουν οι τοποθετήσεις με τα μόρια απόσπασης, είναι νόμιμο αυτό ρε παιδία;Δεν νομιζω,διοτι μεταταχθηκαμε και δεν αποσπαστηκαμε.Στην αιτηση μεταταξης γραφει τα μορια και συμφωνα με αυτα θα γινουν ολα.Αν ηταν με μορια αποσπασης θα ζητουσαν την αιτηση αποσπασης που καναμε τον Ιουλιο.Εγω τους αφησα αντιγραφο της αιτησης μεταταξης και της αιτησης μεταθεσης οπου γραφει και τα μορια και τα ετη υπηρεσιας!!
Παράθεση από: Fofaki στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 01:07:36 pmΠαράθεση από: alaloum στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 01:00:47 pmΣτην πρωτοβάθμια που είπαν ότι θα γίνουν οι τοποθετήσεις με τα μόρια απόσπασης, είναι νόμιμο αυτό ρε παιδία;Δεν νομιζω,διοτι μεταταχθηκαμε και δεν αποσπαστηκαμε.Στην αιτηση μεταταξης γραφει τα μορια και συμφωνα με αυτα θα γινουν ολα.Αν ηταν με μορια αποσπασης θα ζητουσαν την αιτηση αποσπασης που καναμε τον Ιουλιο.Εγω τους αφησα αντιγραφο της αιτησης μεταταξης και της αιτησης μεταθεσης οπου γραφει και τα μορια και τα ετη υπηρεσιας!!το ίδιο τους είπα και εγώ αλλά επέμεναν ότι επειδλη το φεκ μιλάει για προσορινή τοποθέτηση θα λάβουν υπόψη τα μόρια αποσπασης.είναι δυνατόν κάθε πυσπε κάνει ότι θέλει