0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελικά αύριο κάνουμε ανάληψη υπηρεσίας στην αθμια που μεταταχθηκαμε.? Ακόμα δεν έχουν καμία ενημέρωση λένε στη δική μου... Πρέπει κ να ξεκινήσω... ποσο να περιμένω.
Καλημέρα. Πρόσεξα οτι το ΦΕΚ 986 περιέχει μόνο τα ονοματα αυτών που μετατάσσονται σε εκπαιδευτικές θέσεις. Μήπως γνωρίζει καποιος αν βγήκε το ΦΕΚ για τις μετατάξεις των Εκπαιδευτικών σε Διοικητικές θέσεις; Εμείς που θα πρέπει να παρουσιαστούμε;Ευχαριστώ.
Παράθεση από: xristos_t στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 01:33:22 pmΚαλημέρα. Πρόσεξα οτι το ΦΕΚ 986 περιέχει μόνο τα ονοματα αυτών που μετατάσσονται σε εκπαιδευτικές θέσεις. Μήπως γνωρίζει καποιος αν βγήκε το ΦΕΚ για τις μετατάξεις των Εκπαιδευτικών σε Διοικητικές θέσεις; Εμείς που θα πρέπει να παρουσιαστούμε;Ευχαριστώ.Δεν έχει απαντηθεί πουθενά αυτό το ερώτημα και από κανέναν σε καμία κατηγορία του φορούμ που αφορά στις μετατάξεις...άραγε κανείς δεν έχει ακούσει τίποτα???Την ίδια απορία έχω και εγώ!!! Να παρουσιαστεί κανείς ή να μην παρουσιαστεί?? Σύμφωνα με την ανακοίνωση διευκόλυνσης θα πρέπει 5/9 να παρουσιαστούν όσοι ανακοινώθηκαν όμως δεν έχουν βγάλει ακόμη το ΦΕΚ για αυτούς που θα μεταταχθούν σε διοικητικές θέσεις!Αυτοί τί κάνουν??? Παρουσιάζονται ή όχι?
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕ(ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΙ ΟΣΩΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗ