*

Αποστολέας Θέμα: Μεταταγμένοι από Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 149852 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος greedo

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Han shot first...
    • Προφίλ
Απ: Μεταταγμένοι από Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #350 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2013, 02:03:38 pm »
 Αν είναι να είσαι σπίτι σου, όλα τα άλλα είναι απλές λεπτομέρειες!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:12:16 »

Αποσυνδεδεμένος ntroulis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #351 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2013, 02:05:33 pm »
sos!!!Εκαναν αναμοριοδοτηση και χανω 30 μορια!!!!ειναι δυνατον;θα τρελαθω!!!
Κάθε εμπόδιο για καλό!

Αποσυνδεδεμένος tropaia

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #352 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2013, 02:12:09 pm »
Τα μόρια στην πρωτοβάθμια ειναι λιγότερα γιατί τα δημοτικά δίνουν λιγότερα μορια από τα Γυμνάσια-Λύκεια. Κατά τη μετατροπή μορίων πέρνεις τα μόρια που δίνουν τα δημοτικά της περιοχής που ήσουν.. Και εγώ έχασα από τη μετατροπή σχεδόν 30 μόρια
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 12, 2013, 02:18:19 pm από tropaia »

Αποσυνδεδεμένος ntroulis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #353 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2013, 02:27:57 pm »
Τα μόρια στην πρωτοβάθμια ειναι λιγότερα γιατί τα δημοτικά δίνουν λιγότερα μορια από τα Γυμνάσια-Λύκεια. Κατά τη μετατροπή μορίων πέρνεις τα μόρια που δίνουν τα δημοτικά της περιοχής που ήσουν.. Και εγώ έχασα από τη μετατροπή σχεδόν 30 μόρια
ναι,αλλά εγώ ήμουν σε γυμνάσιο με 8 που στο δημοτικό έδινε 7 για 3 χρόνια που είχα άδειες κύησης κλπ!!με βγάζουν 37 μόρια ενώ μόνο δυσμενών που είναι ίδια είχα 22!!και την αποπάνω μου τη βάζουν 10 μόρια παραπάνω με την αναμοριότηση!!!μόνο με λάθος μπορώ να το δικαιολογήσω!Από έναν πρόχειρο υπολογισμό που έκανα τα έβγαζα όσα περίπου της αποπάνω μου στον πίνακα!!Αν είναι δυνατόν!!!θα πάθω εγκεφαλικό!!!
Κάθε εμπόδιο για καλό!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:12:16 »

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #354 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2013, 02:49:15 pm »
ναι,αλλά εγώ ήμουν σε γυμνάσιο με 8 που στο δημοτικό έδινε 7 για 3 χρόνια που είχα άδειες κύησης κλπ!!με βγάζουν 37 μόρια ενώ μόνο δυσμενών που είναι ίδια είχα 22!!και την αποπάνω μου τη βάζουν 10 μόρια παραπάνω με την αναμοριότηση!!!μόνο με λάθος μπορώ να το δικαιολογήσω!Από έναν πρόχειρο υπολογισμό που έκανα τα έβγαζα όσα περίπου της αποπάνω μου στον πίνακα!!Αν είναι δυνατόν!!!θα πάθω εγκεφαλικό!!!
Ε αν νομίζεις ότι έχει υπολογιστεί κάτι λάθος, το φόρουμ δεν μπορεί να σε βοηθήσει σε κάτι.
Θα κάτσεις κάτω και θα κάνεις έναν ακριβή υπολογισμό των καινούριων σου μορίων, με βάση 1. την εγκύκλιο μεταθέσεων της Αθμιας (πλέον), 2. τον πίνακα μοριοδότησης των σχολείων της πρωτοβάθμιας (μην ξεχάσεις τα νηπιαγωγεία) και 3. τα όσα γνωρίζεις για την θέση των σχολείων για να καταλάβεις πιο είναι το κοντινότερο στα σχολεία βθμιας που υπηρετούσες.
Αν βγάζεις διαφορετικό αποτέλεσμα, θα απευθυνθείς στο οικείο γραφείο σου.

Αποσυνδεδεμένος ntroulis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #355 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2013, 02:49:41 pm »
απτη σύγχυση τα μπέρδεψα!συνολικης υπηρεσιας εννοούσα 22.
Κάθε εμπόδιο για καλό!

Αποσυνδεδεμένος ntroulis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #356 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2013, 02:51:49 pm »
Ε αν νομίζεις ότι έχει υπολογιστεί κάτι λάθος, το φόρουμ δεν μπορεί να σε βοηθήσει σε κάτι.
Θα κάτσεις κάτω και θα κάνεις έναν ακριβή υπολογισμό των καινούριων σου μορίων, με βάση 1. την εγκύκλιο μεταθέσεων της Αθμιας (πλέον), 2. τον πίνακα μοριοδότησης των σχολείων της πρωτοβάθμιας (μην ξεχάσεις τα νηπιαγωγεία) και 3. τα όσα γνωρίζεις για την θέση των σχολείων για να καταλάβεις πιο είναι το κοντινότερο στα σχολεία βθμιας που υπηρετούσες.
Αν βγάζεις διαφορετικό αποτέλεσμα, θα απευθυνθείς στο οικείο γραφείο σου.
Αυτό θα κάνω εννοείται,απλώς ήθελα συμπαράσταση...
Κάθε εμπόδιο για καλό!

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #357 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2013, 02:53:37 pm »
Επίσης, μην περιμένεις πως η σειρά κατάταξης των συναδέλφων θα μείνει ίδια με αυτή που είχατε στην βθμια. Μετά την αναμοριοδότηση θα γίνουν αλλαγές στην σειρά σας. Αυτό μάλλον οφείλεται περισσότερο στο γεγονός ότι επειδή τα σχολεία αθμιας έχουν λιγότερα μόρια δυσμενών συνθηκών, σε σχέση με την βθμια, στην αθμια αυτό που μάλλον αποτελεί τον μεγαλύτερο "όγκο" των μορίων του κάθε συναδέλφου είναι τα χρόνια υπηρεσίας.

Αποσυνδεδεμένος Emmortal

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #358 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2013, 08:45:16 pm »
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσας ήταν αποσπασμένος σε γραφείο ή σε άλλο φορέα που βάση με τον παλιό νόμο παίρναμε τα μόρια της περιοχής που είχαμε τοποθετηθεί. Η αναμοριοδότηση γίνεται βάση με το δημοτικό της περιοχής αυτής ή της πόλης που ήταν το γραφείο????

Αποσυνδεδεμένος moon

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #359 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2013, 08:58:20 pm »
Εφόσον η απόσπαση στον φορέα ήταν πριν τη χρονιά 2010-2011 (που άλλαξε ο νόμος), θα πάρεις τα μόρια του πλησιέστερου δημοτικού σχολείου στον τόπο της τότε οργανικής σου ή της τότε προσωρινής τοποθέτησής σου και όχι του πλησιέστερου δημοτικού σχολείου στον φορέα απόσπασης. Και σε μένα έτσι το υπολόγισαν.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #360 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2013, 09:07:02 pm »
για να καταλάβει κανείς πώς γίνεται η διαδικασία ( ειναι σχετικά εύκολη  αρκεί να ξέρεις τι μονάδα μοριοοδότησης πρέπει να δηλώσεις  ) - θα τονίσω πριν την περιγράψω πως τα μόρια δεν ειναι λάθος σε καμία περίπτωση ( διότι βγαίνουν αυτόματα απο το σύστημα, δεν τα υπολογίζουν ένα ένα με το κομπιουτεράκι υπό μάλης...)
/αυτό που ειναι πολύ σημαντικό για να υπολογισθούν σωστά τα μόρια ειναι να καταχωριστεί σωστά η μονάδα μοριοδότησης.
για να καταλάβετε τι λέω :
ας το φανταστούμε σε τρεις στήλες :
μονάδα υπηρέτησης      μονάδα μοριοδότησης      μόρια

έτσι, αν πχ ήσουν σε γραφείο με απόσπαση πριν το 2010 τότε λάμβανες τα μόρια της οργανικής σου και άρα οι στήλες ήταν πχ
δδε α' αθήνας         λύκειο καστελόριζου       12

αν αυτή την υπηρέτηση επρεπε τώρα να την αλλάξουν οι πρωτοβάθμιοι το μόνο που θα έπρεπε να κάνουν θα ήταν να αλλαξουν την δεύτερη στήλη και αντί για λύκειο καστελόριζου να δηλώσουν δημοτικό καστελόριζου.
Τα μόρια θα βγουν αυτόματα.

επομένως, αυτό που θα πρέπει να εξετάσετε ειναι τι έχει δηλωθει ως μονάδα μοριοδότησης ( κατι το οποίο δεν φαίνεται στην εκτυπωση της αίτησης οριστικής /βελτίωσης κτλ ) και άρα θα πρέπει να απευθυνθείτε στην δ/νση πρωτοβάθμιας στην οποία ανήκετε.
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #361 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2013, 09:11:45 pm »
Εφόσον η απόσπαση στον φορέα ήταν πριν τη χρονιά 2010-2011 (που άλλαξε ο νόμος), θα πάρεις τα μόρια του πλησιέστερου δημοτικού σχολείου στον τόπο της τότε οργανικής σου ή της τότε προσωρινής τοποθέτησής σου και όχι του πλησιέστερου δημοτικού σχολείου στον φορέα απόσπασης. Και σε μένα έτσι το υπολόγισαν.

όχι ακριβώς :
ο νόμος 3848 όριζε και ορίζει ακομα οτι αν ανήκεις στην δ/θμια λαμβάνεις τα μόρια του πλησιέστερου πχ γυμνασίου συν δυο
αν ανήκεις στην πρωτοβάθμια τα μόρια του πλησιέστερου δημοτικού συν δυο.
αφού λοιπόν τώρα ανήκεις στην πρωτοβάθμια θα λάβεις τα μόρια του πλησιέστερου δημοτικού συν δυο.

εκεί που θέλει πολλή προσοχή ( και πάντα ήθελε ) ήταν με τις αποσπάσεις στις Περιφέρειες. Εκεί η μοριοδότηση έχει δηλωθεί στο edata ενιαία ( και ειναι λάθος). Εξηγώ :
πχ η Περιφ. Δυτ. Μακεδονίας έχει δηλωθεί από τους υπαλλήλους της περιφέρειας ( είναι δηλαδή default μοριοδότηση) με μόρια πλησιέστερου δημοτικού συν δυο. Για κάποιον που ανήκει στην δευτεροβάθμια αυτό ειναι λάθος διότι η πόλη της έδρας της περιφέρειας έχει άλλα μόρια για την α/θμια και άλλα για την δ/θμια επομένως αν υποθέσουμε ότι για τα δημοτικά τα μόρια ειναι 1 και για τα γυμνάσια ειναι 3 τότε κάποιος που ανήκει στην β/θμια και ειναι αποσπασμένος στην περιφ. δυτ. μακεδονίας δεν πρέπει να λάβει 3 μόρια ( 1 +2) αλλά 5 μόρια ( 3+2 ) . ( αυτό απο το 2010 και μετά , μην ξεχνιόμαστε ..)
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος moon

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #362 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2013, 09:33:43 pm »
@ bitch

Τι εννοείς όχι ακριβώς; Εγώ πήρα απόσπαση το 2008 σε διεύθυνση, και είχα πάρει τα μόρια του λυκείου της οργανικής μου. Τώρα με την μετατροπή σε μόρια α'θμιας, η απόσπαση του 2008 σε διεύθυνση θα μοριοδοτηθεί με τα μόρια του πλησιέστερου δημοτικού σχολείου στο λύκειο της τότε οργανικής μου. Ο νόμος (για το συν δύο) άλλαξε τη χρονιά 2010-2011.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 12, 2013, 09:35:36 pm από moon »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #363 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2013, 09:37:46 pm »
ούπς! έχεις δίκαιο .Διάβασα κατά λάθος :  την χρονιά 2010-2011 ( μου ξέφυγε το "ΠΡΙΝ"την χρονιά 2010-11  (  και σκέφτηκα "ώπα!! Ξεχάσαμε τα συν δυο"!!  :)  )

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)