0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα μόρια στην πρωτοβάθμια ειναι λιγότερα γιατί τα δημοτικά δίνουν λιγότερα μορια από τα Γυμνάσια-Λύκεια. Κατά τη μετατροπή μορίων πέρνεις τα μόρια που δίνουν τα δημοτικά της περιοχής που ήσουν.. Και εγώ έχασα από τη μετατροπή σχεδόν 30 μόρια
Παράθεση από: tropaia στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 02:12:09 pmΤα μόρια στην πρωτοβάθμια ειναι λιγότερα γιατί τα δημοτικά δίνουν λιγότερα μορια από τα Γυμνάσια-Λύκεια. Κατά τη μετατροπή μορίων πέρνεις τα μόρια που δίνουν τα δημοτικά της περιοχής που ήσουν.. Και εγώ έχασα από τη μετατροπή σχεδόν 30 μόριαναι,αλλά εγώ ήμουν σε γυμνάσιο με 8 που στο δημοτικό έδινε 7 για 3 χρόνια που είχα άδειες κύησης κλπ!!με βγάζουν 37 μόρια ενώ μόνο δυσμενών που είναι ίδια είχα 22!!και την αποπάνω μου τη βάζουν 10 μόρια παραπάνω με την αναμοριότηση!!!μόνο με λάθος μπορώ να το δικαιολογήσω!Από έναν πρόχειρο υπολογισμό που έκανα τα έβγαζα όσα περίπου της αποπάνω μου στον πίνακα!!Αν είναι δυνατόν!!!θα πάθω εγκεφαλικό!!!
Παράθεση από: ntroulis στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 02:27:57 pmΠαράθεση από: tropaia στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 02:12:09 pmΤα μόρια στην πρωτοβάθμια ειναι λιγότερα γιατί τα δημοτικά δίνουν λιγότερα μορια από τα Γυμνάσια-Λύκεια. Κατά τη μετατροπή μορίων πέρνεις τα μόρια που δίνουν τα δημοτικά της περιοχής που ήσουν.. Και εγώ έχασα από τη μετατροπή σχεδόν 30 μόριαναι,αλλά εγώ ήμουν σε γυμνάσιο με 8 που στο δημοτικό έδινε 7 για 3 χρόνια που είχα άδειες κύησης κλπ!!με βγάζουν 37 μόρια ενώ μόνο δυσμενών που είναι ίδια είχα 22!!και την αποπάνω μου τη βάζουν 10 μόρια παραπάνω με την αναμοριότηση!!!μόνο με λάθος μπορώ να το δικαιολογήσω!Από έναν πρόχειρο υπολογισμό που έκανα τα έβγαζα όσα περίπου της αποπάνω μου στον πίνακα!!Αν είναι δυνατόν!!!θα πάθω εγκεφαλικό!!!Ε αν νομίζεις ότι έχει υπολογιστεί κάτι λάθος, το φόρουμ δεν μπορεί να σε βοηθήσει σε κάτι.Θα κάτσεις κάτω και θα κάνεις έναν ακριβή υπολογισμό των καινούριων σου μορίων, με βάση 1. την εγκύκλιο μεταθέσεων της Αθμιας (πλέον), 2. τον πίνακα μοριοδότησης των σχολείων της πρωτοβάθμιας (μην ξεχάσεις τα νηπιαγωγεία) και 3. τα όσα γνωρίζεις για την θέση των σχολείων για να καταλάβεις πιο είναι το κοντινότερο στα σχολεία βθμιας που υπηρετούσες.Αν βγάζεις διαφορετικό αποτέλεσμα, θα απευθυνθείς στο οικείο γραφείο σου.
Εφόσον η απόσπαση στον φορέα ήταν πριν τη χρονιά 2010-2011 (που άλλαξε ο νόμος), θα πάρεις τα μόρια του πλησιέστερου δημοτικού σχολείου στον τόπο της τότε οργανικής σου ή της τότε προσωρινής τοποθέτησής σου και όχι του πλησιέστερου δημοτικού σχολείου στον φορέα απόσπασης. Και σε μένα έτσι το υπολόγισαν.