0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μεταταχτήκαμε στην Α/θμια σε θέσεις που ο αριθμός τους ορίστηκε από το υπουργείο. Τώρα που μας βάζουν σε σχολεία κάποιοι μένουν στη διάθεση επειδή λένε από την Α/θμια δεν έχουμε θέσεις. Μας είπαν ότι θα μας στείλουν στην περιφέρεια. Και τι κάνουμε τώρα? Πήγαμε Α/θμια να μη μας βγάλουν στην περιφέρεια και πάλι εκεί θα μας στείλουν? Μας κορόιδεψαν δηλ? Κάναμε τη βρωμοδουλειά τους και τώρα μας τιμωρούν? Τα νούμερα αυτοί τα έδωσαν. Τι κάνουμε τώρα? Δικαστικά, ενστάσεις, τι?
συμβαίνει αυτο που λέγαμε εξ αρχής όσοι γνωρίζαμε καποια πράγματα εκ των έσω : άλλα κενά έδωσαν οι πρωτοβάθμιες άλλα κενά ανακοίνωσε το υπουργειο. Διότι υπάρχουν και αντίθετες περιπτώσεις : η πρωτοβάθμιες να έδωσαν Χ κενά και το υπουργείο 0 !!! και όχι, δεν ισχύει αυτο που γράφηκε τότε κατά κόρον , ότι οι δευτεροβάθμιες μπλόκαραν την διαδικασία και δεν αποδέσμευαν τους εκπαιδευτικούς. Ουδέποτε μας ζητηθηκε η γνώμη μας και ουδέποτε προφανώς δεσμεύσαμε ή αποδεσμεύσαμε κανέναν!!
Μας ζήτησε η Πρωτοβάθμια
Οκ για την μισθοδοσία, ευχαριστώ Το ό,τι σε κάποιες περιπτώσεις θα συμπληρώνουμε στα γυμνάσιο εμένα μου φαίνεται αυτονόητο... Ειδικά στα νησιά από τα οποία οι συνάδελφοι δευτεροβάθμιας κρίθηκαν υπεράρυθμοι ή έφυγαν με μετάταξη.
Από ότι έμαθα σήμερα υπάρχει εντολή Υπουργείου προς τους Διευθυντές να μην γίνει καμία τοποθέτηση απο Α'
δεν ξέρω τι λέει ο ένας και ο άλλος...αλλά το ΠΥΣΠΕ