0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να σιγουρευτώ ότι κατάλαβα καλά...είμαι - όπως και πολλοί άλλοι - στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ μας. Το σχολείο όπου κάνω θερινές εφημερίες και βρίσκομαι από Σεπτέμβριο μέχρι να με στείλουν κάπου είναι στη Χώρα και μου δίνει τα ελάχιστα δυνατά μόρια του νησιού. Φέτος με αρκετούς συναδέλφους ήμασταν ξεχασμένοι εκεί 2 μήνες περιμένοντας τοποθέτηση. Αρχές Νοεμβρίου με έστειλαν στο Μοριούχο Χωριό. Σύμφωνα με αυτά που γράφεις, θα πάρω τα μόρια του Μοριούχου Χωριού και για το καλοκαίρι και για τους μήνες της αναμονής; Ή καταλαβαίνω ό,τι θέλω;
ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΜΟΡΙΩΝΤί γίνεται εάν σε άλλο σχολείο σε είχαν τοποθετήσει το 2012-13 και σε άλλο το 2013 -14 ;Η σχολική χρονιά τελειώνει 31/8 /2013 όμως από 15/7 /2013 σε έβαλαν σε άλλο τότε τι ;
για τις μεταθεσεις στα μειονοτικα σχολεια μετρανε μονο τα μορια που εχει καποιος ή και και αλλα πραγματα; Γιατι περνας και απο συνεντευξη. Bitch ή οποιος αλλος ξερει ας απαντησει, παρακαλω
σωστά καταλαβαίνεις !! Και αν δεν το κάνουν να τους δείξεις αυτό που σου έγραψε με κόκκινα ο guest teacher. Και επίσης αυτο ισχύει για το καλοκαίρι 2011 και το καλοκαίρι 2012 !! ( διότι η φετινή εγκύκλιος έχει πεδίο εφαρμογής από το σχ. έτος 2010-11 και μετά. )
Να'σαι καλά, βρε bitch! Έχουμε βλέπεις συνηθίσει να μας χαντακώνουν και διάταξη που μας ευνοεί (και ίσως περισσότερο από όσο θα έπρεπε) φαίνεται εξωπραγματική...Ευχαριστώ και στον guestteacher - αυτά με τα κόκκινα είναι όντως χρήσιμα, ευτυχώς που τελικά ισχύουν και για όσους δεν είναι νεοδιοριζόμενοι, μετατιθέμενοι ή μετατασσόμενοι...Ο κακός χαμός θα γίνει τώρα με τις αιτήσεις μας, ε;
Να κάνω μια ερώτηση κι εγώ η θαλασσοδαρμένη εις το Ιόνιο αγγλικού; Μετά από 9 χρόνια στα δυσπρόσιτα, μήπως ξέρουμε πόσοι καθηγητές δευτεροβάθμιας ΠΕ06 συνταξιοδοτήθηκαν φέτος και αν θα κουνηθεί κανένα φύλλο στους ηπειρωτικούς νομούς;Κάπου κάποτε είχα βρει μια ανάρτηση στο φόρουμ που έλεγε ότι κάποιο από αυτό ή τα επόμενα έτη επρόκειτο να βγουν χιλιάδες στη σύνταξη αλλά δεν θυμάμαι ούτε που το βρήκα ούτε για ποια χρονιά αναφερόταν, αυτή ή την επόμενη. Πλιζ όποιος ξέρει αν μπορεί ας διαφωτίσει... θέλω να πάω σπίτι μου στον καλό μου να γίνω μάνααααααα!!!!