*

Αποστολέας Θέμα: Μεταθέσεις 2014  (Αναγνώστηκε 1693185 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

guestteacher

• Επισκέπτης
Απ: Μεταθέσεις 2014
« Απάντηση #3066 στις: Απριλίου 29, 2014, 01:49:20 pm »
Για να σιγουρευτώ ότι κατάλαβα καλά...
είμαι - όπως και πολλοί άλλοι - στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ μας. Το σχολείο όπου κάνω θερινές εφημερίες και βρίσκομαι από Σεπτέμβριο μέχρι να με στείλουν κάπου είναι στη Χώρα  και μου δίνει τα ελάχιστα δυνατά μόρια του νησιού. Φέτος με αρκετούς συναδέλφους ήμασταν ξεχασμένοι εκεί 2 μήνες περιμένοντας τοποθέτηση. Αρχές Νοεμβρίου με έστειλαν στο Μοριούχο Χωριό. Σύμφωνα με αυτά που γράφεις, θα πάρω τα μόρια του Μοριούχου Χωριού και για το καλοκαίρι και για τους μήνες της αναμονής; Ή καταλαβαίνω ό,τι θέλω;

Για το χρόνο που παρέμειναν στη διάθεση των υπηρεσιακών συμβουλίων για οποιοδήποτε λόγο, εφόσον δεν οφείλεται σε δική τους υπαιτιότητα, θα ληφθούν υπόψη αναδρομικά οι μονάδες συνθηκών διαβίωσης του σχολείου στο οποίο θα τοποθετηθούν μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 29, 2014, 09:24:04 pm από guestteacher »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:07:53 »

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3067 στις: Απριλίου 29, 2014, 01:51:14 pm »
ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΜΟΡΙΩΝ
Τί γίνεται εάν σε άλλο σχολείο σε είχαν τοποθετήσει το 2012-13 και σε άλλο το 2013 -14 ;
Η σχολική χρονιά τελειώνει 31/8 /2013 όμως από 15/7 /2013 σε έβαλαν σε άλλο τότε τι ;

-  Σε ποια περίπτωση έχουμε διπλασιασμό των Μ.Σ.Δ.;

Α. Στο ψηφισθέν άρθρο 39 παρ. 2 του νομοσχεδίου «Οργάνωση και Λειτουργία Ιδρύματος Νεολαίας και Δια

Αποσυνδεδεμένος v_sofi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3068 στις: Απριλίου 29, 2014, 03:18:36 pm »
για τις μεταθεσεις στα μειονοτικα σχολεια μετρανε μονο τα μορια που εχει καποιος ή και και αλλα πραγματα; Γιατι περνας και απο συνεντευξη. Bitch ή οποιος αλλος ξερει ας απαντησει, παρακαλω

Για τις μεταθέσεις στα μειονοτικά σχολεία μετράνε μόνο τα μόρια. Η συνέντευξη είναι μια τυπική διαδικασία που περνάνε όσοι κάνουν αίτηση μετάθεσης. Αν δεν περάσεις συνέντευξη , ακύρώνεται αυτόματα και η αίτηση σου.Αν έχεις κάποια άλλη απορία μπορείς να με ρωτήσεις.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3069 στις: Απριλίου 29, 2014, 05:10:24 pm »
Για να σιγουρευτώ ότι κατάλαβα καλά...
είμαι - όπως και πολλοί άλλοι - στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ μας. Το σχολείο όπου κάνω θερινές εφημερίες και βρίσκομαι από Σεπτέμβριο μέχρι να με στείλουν κάπου είναι στη Χώρα  και μου δίνει τα ελάχιστα δυνατά μόρια του νησιού. Φέτος με αρκετούς συναδέλφους ήμασταν ξεχασμένοι εκεί 2 μήνες περιμένοντας τοποθέτηση. Αρχές Νοεμβρίου με έστειλαν στο Μοριούχο Χωριό. Σύμφωνα με αυτά που γράφεις, θα πάρω τα μόρια του Μοριούχου Χωριού και για το καλοκαίρι και για τους μήνες της αναμονής; Ή καταλαβαίνω ό,τι θέλω;

σωστά καταλαβαίνεις !!
Και αν δεν το κάνουν να τους δείξεις αυτό που σου έγραψε με κόκκινα ο guest teacher. Και επίσης αυτο ισχύει για το καλοκαίρι 2011 και το καλοκαίρι 2012 !! ( διότι η φετινή εγκύκλιος έχει πεδίο εφαρμογής από το σχ. έτος 2010-11 και μετά. )
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:07:53 »

Αποσυνδεδεμένος tiel

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3070 στις: Απριλίου 29, 2014, 07:13:03 pm »
σωστά καταλαβαίνεις !!
Και αν δεν το κάνουν να τους δείξεις αυτό που σου έγραψε με κόκκινα ο guest teacher. Και επίσης αυτο ισχύει για το καλοκαίρι 2011 και το καλοκαίρι 2012 !! ( διότι η φετινή εγκύκλιος έχει πεδίο εφαρμογής από το σχ. έτος 2010-11 και μετά. )
προς bitch (και όποιον ξέρει): παρόμοια περίπτωση με την Penny Lane, ήτοι στη διάθεση του πυσδε, με προσωρινή τοποθέτηση για την καλοκαιρινη υπηρεσια σε σχολείο χωρίς να καλύπτει ωράριο και τη νέα σχολική χρονιά (από Νοέμβρη) υποχρεωτικη απόσπαση μέχρι 30/6/2014 σε σχολείο όμορου νομού. τι μόρια παίρνει; για τους μήνες που αποσπάται τα μόρια του σχολείου απόσπασης και τους υπόλοιπους μήνες, τα μόρια του σχολείου όπου έχει προσωρινή;

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3071 στις: Απριλίου 29, 2014, 07:28:06 pm »
η εγκύκλιος αναφέρει κάτι πολύ ενδιαφέρον που πολλά πυσδε δείχνουν να αγνοούν :
πώς όλοι οι εκπ/κοί στην διάθεση πρέπει να έχουν μια τοποθέτηση ακόμα και αν τελικά πχ διατεθούν στην α/θμια ή σε υπηρεσίες και φορείς... όμως όλοι οι εκπαιδευτικοί στην διάθεση πρέπει να φαίνονται "κρεμασμένοι" σε κάποιο σχολείο.

τούτου λεχθέντος, η υποχρεωτική απόσπαση είναι περίπου αυτό που παλιά λέγαμε "για τις ανάγκες της υπηρεσίας".
επομενως εκεί μιλάμε για το δίκαιον του ισχυροτέρου - δηλαδή, αν φεύγεις από σχολείο με περισσότερα μορια και αποσπασαι σε άλλο με λιγότερα, παίρνεις για όλο το διάστημα τα περισσότερα μόρια.
αν φεύγεις από σχολείο με λιγότερα μόρια και αποσπάσαι σε αλλο με περισσότερα τότε λαμβάνεις τα περισσότερα μόνο για το διάστημα της απόσπασης - για το υπόλοιπο διάστημα παίρνεις τα μόρια της τοποθέτησης στο πυσδε που ανήκεις κανονικά.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 29, 2014, 07:30:27 pm από bitch »
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος tiel

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3072 στις: Απριλίου 29, 2014, 07:52:02 pm »
όπως πάντα κατατοπιστικότατη και άμεση ! thanx bitch!! :)

Αποσυνδεδεμένος Penny Lane

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3073 στις: Απριλίου 29, 2014, 08:00:05 pm »
σωστά καταλαβαίνεις !!

Να'σαι καλά, βρε bitch! Έχουμε βλέπεις συνηθίσει να μας χαντακώνουν και διάταξη που μας ευνοεί (και ίσως περισσότερο από όσο θα έπρεπε) φαίνεται εξωπραγματική...

Ευχαριστώ και στον guestteacher - αυτά με τα κόκκινα είναι όντως χρήσιμα, ευτυχώς που τελικά ισχύουν και για όσους δεν είναι νεοδιοριζόμενοι, μετατιθέμενοι ή μετατασσόμενοι...

Ο κακός χαμός θα γίνει τώρα με τις αιτήσεις μας, ε;

Αποσυνδεδεμένος rollo_tomassi

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3074 στις: Απριλίου 29, 2014, 08:23:08 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 05, 2014, 12:30:45 am από schmeichel3 »

Αποσυνδεδεμένος Penny Lane

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3075 στις: Απριλίου 29, 2014, 08:37:21 pm »
 :P

Αποσυνδεδεμένος frosw

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3076 στις: Απριλίου 29, 2014, 09:14:32 pm »
Να κάνω μια ερώτηση κι εγώ η θαλασσοδαρμένη εις το Ιόνιο αγγλικού; Μετά από 9 χρόνια στα δυσπρόσιτα, μήπως ξέρουμε πόσοι καθηγητές δευτεροβάθμιας ΠΕ06 συνταξιοδοτήθηκαν φέτος και αν θα κουνηθεί κανένα φύλλο στους ηπειρωτικούς νομούς;Κάπου κάποτε είχα βρει μια ανάρτηση στο φόρουμ που έλεγε ότι κάποιο από αυτό ή τα επόμενα έτη επρόκειτο να βγουν χιλιάδες στη σύνταξη αλλά δεν θυμάμαι ούτε που το βρήκα ούτε για ποια χρονιά αναφερόταν, αυτή ή την επόμενη. Πλιζ όποιος ξέρει αν μπορεί ας διαφωτίσει... θέλω να πάω σπίτι μου στον καλό μου να γίνω μάνααααααα!!!!

Αποσυνδεδεμένος rollo_tomassi

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3077 στις: Απριλίου 29, 2014, 09:16:32 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 05, 2014, 12:30:14 am από schmeichel3 »

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3078 στις: Απριλίου 29, 2014, 09:20:07 pm »
Να'σαι καλά, βρε bitch! Έχουμε βλέπεις συνηθίσει να μας χαντακώνουν και διάταξη που μας ευνοεί (και ίσως περισσότερο από όσο θα έπρεπε) φαίνεται εξωπραγματική...

Ευχαριστώ και στον guestteacher - αυτά με τα κόκκινα είναι όντως χρήσιμα, ευτυχώς που τελικά ισχύουν και για όσους δεν είναι νεοδιοριζόμενοι, μετατιθέμενοι ή μετατασσόμενοι...

Ο κακός χαμός θα γίνει τώρα με τις αιτήσεις μας, ε;
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 29, 2014, 09:25:03 pm από guestteacher »

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3079 στις: Απριλίου 29, 2014, 09:27:41 pm »
Να κάνω μια ερώτηση κι εγώ η θαλασσοδαρμένη εις το Ιόνιο αγγλικού; Μετά από 9 χρόνια στα δυσπρόσιτα, μήπως ξέρουμε πόσοι καθηγητές δευτεροβάθμιας ΠΕ06 συνταξιοδοτήθηκαν φέτος και αν θα κουνηθεί κανένα φύλλο στους ηπειρωτικούς νομούς;Κάπου κάποτε είχα βρει μια ανάρτηση στο φόρουμ που έλεγε ότι κάποιο από αυτό ή τα επόμενα έτη επρόκειτο να βγουν χιλιάδες στη σύνταξη αλλά δεν θυμάμαι ούτε που το βρήκα ούτε για ποια χρονιά αναφερόταν, αυτή ή την επόμενη. Πλιζ όποιος ξέρει αν μπορεί ας διαφωτίσει... θέλω να πάω σπίτι μου στον καλό μου να γίνω μάνααααααα!!!!

Ασφαλή συμπεράσματα μόνο από συντάξεις δεν βγαίνουν. Όταν άκουσες χιλιάδες εννοούσαν προφανώς χιλιάδες σε όλες τις ειδικότητες (αυτό όμως συμβαίνει each year.  :D ).
Κάνε την αίτηση και μετά κεράκι στον Αγιο Διονύσιο, ή Αγιο Γεράσιμο ή Αγιο Σπυρίδωνα...   ;)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182669
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)