0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι μεταθέσεις θα είναι ελάχιστες για όλους.
Πολύ καλή ερώτηση...bitch μήπως έχεις καμιά ιδέα?
Καλησπέρα !!Που μπορεί να οφείλεται η καθυστέρηση της έκδοσης της εγκυκλίου; Πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος. Ο νόμος προβλέπει ότι μέχρι τέλος Νοεμβρίου κάθε έτους πρέπει να λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις. Πέρυσι υπήρξε η δικαιολογία της ψήφισης νομοσχεδίου ..Φέτος ;
Καλημέρα... αυτό που λες THE19 είνια μια μεγάλη αλήθεια.Κι εγώ έτσι σκέφτομαι, τι να την κανω την οργανική όταν σε αυτήν οφείλεται η μη αποδέσμευση μου για να παρω απόσπαση κοντα στο σπίτι μου;
Καλημερα συναδελφοι ,να μη στεναχωριουνται παντως οι συναδελφοι που ειναι σε διαθεση χωρις οργανικη γιατι οπως αποδειχτηκε ειναι σιγουρο με αυτον τον υπουργο θα υπηρετουν κοντα στο σπιτι τους .Επικρατουσε η αποψη πριν 4 χρονια καλυτερα να μην εχει καποιος οργανικη για να αποσπασαι πιο ευκολα ,με Διαμαντοπουλου επρεπε να εχεις οργανικη για να μη βγης σε διαθεσιμοτητα, και τωρα μπορει να βγει σε καλο συμφωνα με μια τροπολογια που δεν κατατεθηκε τελικα πριν ενα μηνα αν θυμαστε η οποια εδινε οργανικη στο μερος αποσπασης σε αυτους που δεν ειχαν ,ενω αυτοι που ειχαν εστω και σε νησια 1000 χιλ.ηταν προνομιουχοι. Για να εχει καποιος τετοιο ειρμο σκεψης η πρεπει να εχει πολλα αποθημενα προς τους καθηγητες η κανει νομους η φιλλιπηνεζα που εχει στο σπιτι του .Απορω ποτε θα μαζευτει κοσμος εξω αποτο υπουργειο να τους παρει με τις πετρες για αυτα τα χαλια.
Διαβασε την τροπολογια και θα δεις .Ενολοιγεις ελεγε οτι οσοι ειχαν οργανικη αυτοι καλως εχουν, οσοι δεν εχουν και υπηρετουν στο νομο θα παρουν στο νομο αναμεσα σε 5 σχ.μοναδες................
Εν ολίγοις Συγγνώμη, αλλά θεωρώ τη διόρθωση απαραίτητη!