0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σοβαρά;Καλά δεν ντρέπονται; Δεν το κατήγγειλε κανείς αυτό;
Σήμερα άτομο καλά πληροφορημένο μου είπε πως στις προτάσεις των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για υποβαθμίσεις, αναβαθμίσεις σχολικών μονάδων δεν υπήρχε πρόβλεψη για έξτρα θέσεις ειδικοτήτων. Από τα συμφραζόμενα και μετά από πίεση δική μου μου είπε αυτό που λεγόταν στην αρχή για μεταφορά της οργανικής από δευτεροβάθμια σε πρωτοβάθμια δεν γίνεται και μάλλον οι μεταταγμένοι θα μείνουν στη διάθεση της Πρωτοβάθμιας καθώς το μνημόνιο απαγορεύει δημιουργία νέων θέσεων αλλά αντίθετα με το mySchool και την αξιολόγηση θα έχουμε το αντίθετο..... Και στο τέλος ειπώθηκε και το ποιό καλό: Γιατί μπας και τον Ιούνιο θα είναι εκεί να τους ενδιαφέρει τι θα γίνει!!!!!
είναι παλιά αυτή η πατέντα, δεν ανακαλύφθηκε φέτος από το υπουργείο, νομίζω ότι έχουμε συνηθίσει να αγνοούμε όλα όσα γίνονται γύρω μας εφόσον δε θίγουν τα συμφέροντα μας, τότε μόνο αντιδρούμε χωρίς αποτέλεσμα φυσικά.
off topicEιναι αποριας αξιον πως δεν ανοιξε νημα στο forum για κριτικο σχολιασμο των εργων και ημερων του Αρβανιτοπουλου, οπως συνεβη με τη Διαμαντοπουλου.
Συναδελφε,εννοεις οτι δεν θα γινουν μεταθ.ειδ/των? Εγω προτεινω να μεταθεσουν σε λειτουργ.κενα οπως οι μεταταγμενοι που ειναι πολλα .Δεν παει αλλο σε νησια κ.τ.λ.να παμε κοντα στα μερη μας. Οι αιρετοι μπορουν ανετα να πιεσουν για αυτο.Να επικαλεστουν για αρση της αδικιας.
Πρωτα επρεπε στα κενα της α/θμιας να πανε οι α/θμιοι .Στην χειροτερη των περιπτωσεων με αναγωγη μοριων στην α/θμια να διαγωνιστουν οι 2 βαθμιδες αξιοκρατικοτατα. Αξιοκρατια κυριοι .Αυτο που εγινε δεν υπαρχει δικαιολογια η Ολμε δεν επρεπε να το επιτρεψει .Συναδελφ.με 3 χρ.υπηρεσιας βρεθηκαν στα σπιτια τους και αλλοι περιμεναν 15και 20 χρονια ειναι εγκλωβισμενοι σε νησια.