0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι ξεκαθαρο οτι οι συναδερφοι της Πρωτοβαθμιας αδικήθηκαν καταφωρα. Οι μεταταχθεντες πηγαν σε περιοχες που δεν ειχαν ανοιξει στις μεταθέσεις για τους Πρωτοβάθμιους ή δεν δοθηκαν αρκετες μεταθεσεις εκει τις οποιες οι ιδιοι οι μεταταχθέντες ουτε στα πιο τρελα τους ονειρα δεν ειχαν φανταστει.* Δεν ανηκω στην Πρωτοβαθμια.
Τι γινεται ? κανενα νεο? υπαρχει καποια ενημερωση? Δε μπορει κατι συμβαινει... αλλα γιατι δεν ακουγεται τιποτα?
ΤΗΕ19 νάσαι καλά, υπάρχουν ευτυχώς κάποιοι που αναγνωρίζουν και υπερασπίζονται το δίκιο Damien η πηγή μου που είναι καλά πληροφορημένη, μου έχει αποδείξει πως ξέρει πάρα πολλά, αλλά δεν τα λέει...Γιατί είναι μέρος του συστήματος, εμπιστοσύνη δεν της έχω, αυτή η κλίκα όπως πολύ σωστά τους έχεις χαρακτηρίσει (σαλτιμπάγκους της βυσματοαπόσπασης) αποστασιοποιούνται σιγά σιγά από τις υποσχέσεις τους για την οργανικότητα των θέσεων των μεταταγμένων. Οποιαδήποτε μεταβολή πάντα γίνεται μετά από πρόταση των Διευθυντών εκπαίδευσης όχι μόνο για ΠΕ70 (και οι μετατάξεις με δικές τους προτάσεις έγιναν, και οι θέσεις που θεσμοθετήθηκαν επί Διαμαντοπούλουκαι και αγνοείται η τύχη τους το ίδιο). Για την οριστική τοποθέτηση σε κενό οργανικό κενό βεβαίως και θα δοθεί σε αυτόν που έχει τα περισσότερα μόρια από αυτούς που είναι στη διάθεση, όμως αυτά τα κενά είναι ελάχιστα γιατί οι ειδικότητες είναι νέοι όλοι (φέτος συνταξιοδοτήθηκαν 20 ΠΕ11),ποιός θα προλάβει να τις πρωτοπάρει;
Τελος τα οργανικα κενα. Πως ειναι δυνατον να μην υπαρχει κανενα οργανικο κενο και λειτουργ. να ειναι τοσα πολλα? Ποιος μπορει να το βρει?
Προς Damienη ειδικοτητα ΠΕ04 ειναι αποκλειστικα δευτεροβαθμια. Ανακοινωσαν 25 κενα ΜΟΝΟ για φυσικους στην Αθηνα. Ειναι δυνατον να ειναι μονο λειτουργικα κενα; Απο αυτο τον κλαδο οι αποσπασεις ηταν ελαχιστες (ουτε 5 απο οτι ειδα). αρα αυτο το οργανικα κενα - λειτουργικα κενα, τεινω να μην το αντιλαμβανομαι, εντελει.