0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφος μου μετέφερε ότι έμαθε απο διευθυντή εκπαίδευσης πως πλέον οι μεταθέσεις θα γίνονται σε σχολεία και όχι σε περιοχές...Δε λέω, ράδιο αρβύλα μπορεί να ακούγεται, αλλά κάτι τέτοιο δεν έλεγε η ακατονόμαστη κάποια χρόνια πριν;;;
Αυτό σημαίνει ριζική ανατροπή/αλλαγή νομοθετικού πλαισίου, μη ξεχνάμε ότι σε κάθε περιοχή μετάθεσης υπάρχουν πολλοί διαθεσίτες και υπεράριθμοι, εξαιρετικά δύσκολο να τους παρακάμψει.
το ότι οι μεταθεσεις πλεον θα γινονται σε σχολεια και όχι αοριστα είναι πλεον βεβαιο .τα ξαναλέμε όταν γινει πραξη.το 2014.ο ορος διαθεση ΠΥΣΔΕ {ΣΧΕΔΟΝ} ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
ειμαι σε διαθεση ΠΥΣΔΕ σχεδον 5 χρονια, συναδελφοι που δουλευουν στην ιδια διευθυνση ειναι στην διαθεση σχεδον μια 10ετια+. Υπαρχουν καποιοι περαστικοι οι οποιοι οικειοπουνται οργανικη κ μετα εξαφανιζονται. αρα ναι μεν η θεση καλυπτεται οργανικα , λειτουργικα ειναι ομως παντα κενη. Ολο αυτο το πανηγυρι εχει στηθει εδω και χρονια. Και εσεις τωρα μου λετε οτι διορισμοι θα γινονται ανα σχολειο σε οργανκα κενα. το καραβακι εχει φτασει στα βραχια αδελφια.κ η ΟΛΜΕ χτενιζεται!(θα παρουν κ συνδικαλιστικη συνταξη τα μουστακια?)
Ακριβώς, σχεδόν τελείωσε μέχρι νεωτέρας γιατί όλοι θυμόμαστε τη γνωστή τροπολογία (οργανική/οριστική τοποθέτηση σε όλους) η οποία για κάποιο άγνωστο λόγο δεν προχώρησε το φθινόπωρο (πέρα από τις γνωστές θριαμβολογίες του συνδικαλιστικού μας οργάνου ότι το υπουργείο έκανε πίσω λόγω των αντιδράσεων της ΟΛΜΕ), το όλο θέμα είναι νομικά περίπλοκο λόγω της ιδιαιτερότητας της εργασιακής μας σχέσης με τον εργοδότη/δημόσιο, σε αντίθεση με την έννοια της οργανικότητας των υπολοίπων ΔΥ (αν ήταν τόσο απλό θα το είχαν ήδη κάνει εφόσον αποτελεί γνωστή πρόθεσή τους), μπορεί όντως να γίνει κάτι δραστικό μέσα στο 2014, αν προκάμουν .
....................................................................................Αν η οργανική των διευθυντών μεταφέρεται στο σχολείο που υπηρετούν , θα μειωθεί το φαινόμενο διάθεση ακόμα πιο πολύ.