0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συναναγνώστες μου μην ξεχνάτε έχουμε εκλογές. Δεν θέλουν να γίνει τίποτα μέχρι τις εκλογές. Πιο πιθανό σενάριο μου φαίνεται το παραπάνω για Απρίλιο, ώστε να σου πουν κάνε αίτηση - ψήφισε με την ελπίδα και το μέσον και εγώ θα βγάλω τα αποτελέσματα μετά!
Θα έπρεπε το υπουργείο να σκεφτόταν τους πάρα πολλούς εκπαιδευτικούς που ζουν εδώ και χρόνια μακριά από τις οικογένειές τους και δεν μπορούν να προγραμματίσουν εγκαίρως τη ζωή τους!
το θέμα ειναι να μην αφήσουμε κανέναν να μας χρησιμοποιήσει ως πειραματόζωα !! Καλό βράδυ συμπατριώτες !! (πρώτα θα βγει εγκύκλιος -λίγων- διορισμών και μετά εγκύκλιος μεταθέσεων με κάτι - λιγες- επίσης αλλαγές. Αυτά ειναι τα latest news από Μαρούσι μεριά ) . Καλή βδομάδα !!
το θέμα ειναι να μην αφήσουμε κανέναν να μας χρησιμοποιήσει ως πειραματόζωα !! Καλό βράδυ συμπατριώτες !! (πρώτα θα βγει εγκύκλιος -λίγων- διορισμών και μετά εγκύκλιος μεταθέσεων με κάτι - λιγες- επίσης αλλαγές. Αυτά ειναι τα latest news από Μαρούσι μεριά ) . Καλή βδομάδα !![/quote][b]Για πες μου bitch σε παρακαλω δεν θα αλλαξει το συστημα μεταθεσεων ?θα συνεχισει οπως ηταν?δεν θα γινουν σε σχολεια που ελεγαν?για να ξερω μπας και αλλαξει και παρω μεταθεση[/b]