0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αυτό που λέγεται - το τονίζω αυτο : λέγεται !! - είναι πως περιμένουν κάποιες αλλαγές στην εδική αγωγή και το πλαίσιο προσόντων. Αν θα ψηφισθούν άμεσα ή θα πάει παραπέρα το θέμα δεν ξέρω. Για τις γενικές μεταθέσεις δεν ακούγεται κάποια αλλαγή. όσο για τον αριθμο διορισμών, κινείται λένε γύρω στο 100αρι για την δευτεροβάθμια.
Εγώ πάλι σκέφτομαι το εξής: Πέρυσι που καθυστερούσε η εγκύκλιος όλοι ξέραμε τους λόγους. Ξέραμε ότι θα καταργούσαν την υποχρεωτική διετία στον τόπο διορισμού. Ξέραμε ότι μεθόδευαν αλλαγές στις περιοχές μεταθέσεων. Τα παραπάνω ήταν μεν φήμες, αλλά ακούγονταν διαρκώς και σταθερά (κοινώς, είχε βουίξει ο τόπος).Αλλά μήπως και πριν αποφασιστεί η αύξηση του ωραρίου δεν το ξέραμε; Απλά δεν ήμασταν σίγουροι για πόσες ώρες...Τώρα, εκτός από κάποιες συγκεχυμένες φήμες, δεν ξέρουμε τίποτα. Μήπως -λέω, μήπως- τελικά δεν ετοιμάζουν τίποτα (ή ετοιμάζουν κάτι περιορισμένο σε έκταση, όπως αυτό που λέει η bitch για την ειδική αγωγή) και απλά το έχουν αμελήσει αφενός γιατί είναι άχρηστοι και αφετέρου γιατί μας έχουν γραμμένους; Γιατί το να ετοιμάζουν κοσμογονικές αλλαγές, να κοντεύει να τελειώσει ο Γενάρης και να μη διαρρέει το παραμικρό, προσωπικά δε μου φαίνεται τόσο πιθανό (όχι ότι μπορούμε να το αποκλείσουμε βέβαια, προσωπική εκτίμηση εκφράζω).
μπαινω καθε φορα στο φορουμ ψιλοελπιζοντας σε κατι θετικο. τελικα εχω μαθει μονο το φαρμακο για τον βηχα.
Ο λόγος είναι προφανής Asterix.. To pde δεν διαθέτει πλέον μέλη με "πληροφόρηση εκ των έσω", όπως παλαιότερα..Ως εκ τούτου, δεν είναι παρά ένα forum όπου οι εκπαιδευτικοί απλώς σχολιάζουν (ή ερμηνεύουν) τις ειδήσεις που διαβάζουν στο alfavita ή στο esos..Τόσο απλά..