0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χα χα χα...Ο καθένας θέλει να μετράει σε μόρια...ό,τι έχει ο ίδιος...!!!Καλημέρα σ όλους και όλες...!!!
Ασχέτως του αν είναι δίκαιο να μοριοδοτούνται τα μεταπτυχιακά στις μεταθέσεις ή όχι,θα ήθελα να συμφωνήσω στο ότι ναι, κάποιοι πήραν μεταπτυχιακά φτύνοντας αίμα και κάποιοι άλλοι πιο εύκολα.Ωστόσο, το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα μόρια δυσμενών συνθηκών: κάποιοι έπαιρναν 4 μόρια σε προβληματική και παραμεθόριο και κάποιοι 12 δίπλα στο mall!!!
Θέλω να πιστεύω ότι είναι μία από τις πολυάριθμες φήμες που έχουν κυκλοφορήσει στην προσπάθεια κάποιων συναδέλφων να μαντέψουν πού οφείλεται η καθυστέρηση της εγκυκλίου.
Προσωπικά πιστεύω ότι δεν πρέπει να μοριοδοτούνται στις μεταθέσεις τα μεταπτυχιακά και τα διδακτορικά (δηλώνω ότι είμαι κάτοχος και των 2 και μάλιστα ίδρωσα χωρίς άδειες και για τα δύο ). Όμως ο ασκός του Αιόλου άνοιξε με την προσμέτρηση αυτών των προσόντων στις μετατάξεις!
Έχεις δίκιο για τις μετατάξεις, αλλά η πλάκα είναι ότι πρώτον, πιστεύω ότι ελάχιστοι ελέγχθηκαν για την ορθότητα των μεταπτυχιακών/διδακτορικών που μόνοι τους συμπλήρωσαν στην αίτηση (καθώς δεν υπήρξε επίσημη διασταύρωση) και δεύτερον, ξέρω άτομα που δεν είχαν πολλά μεταπτυχιακά ούτε ...πολλά μόρια, αλλά πήραν μετάταξη (προφανώς είχαν πολλούς...γνωστούς στα σωστά πόστα!). Προφανώς εγώ δεν ήμουν μία από αυτούς!