0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα μου επιτρέψεις να σε ενημερώσω ότι οι "γαλλικών" μετά την αθλιότητα των μετατάξεων δεν πλεονάζουν. Άδειασαν τα Δωδεκάνησα, οι Κυκλάδες, το Λασίθι, και άλλες περιοχές σε Πελοπόννησο κλπ. μιας που όλοι "είμαστε" των αστικών κέντρων (βλέπε Αθήνα-Θεσσαλονίκη). Γνωρίζω από πρώτο χέρι μιας και είμαι 9 χρόνια στην άγονη ότι τα κενά είναι εμφανέστατα, γι'αυτό άλλωστε και ήταν πρωτοφανής η πρόσληψη αναπληρωτών μετά από χρόνια σε καθ.γαλλικών φέτος! Για τις υπόλοιπες ειδικότητες δεν γνωρίζω. Τώρα, εάν θα γίνουν μεταθέσεις, ουδείς μπορεί να ξέρει...έχουν ανατραπεί όλα...δεν μπορείς να πιθανολογήσεις τι σκοπεύουν να πράξουν...έχουμε και προεκλογική περίοδο...
μαλλον δεν θα βγει φετος εγκυκλιος μεταθεσεων και θα γινουν μονο αποσπασεις
Για να καταλάβω... έφυγαν καθηγητές με μετάταξη και άφησαν κενό πίσω τους σε περιοχή που δεν είχε πλεονάζοντες; Γιατί αν αυτό έγινε τότε γιατί εγώ δεν πήγα βήμα ενώ είμαι σε κατσάβραχο και ο λόγος που μου έδωσαν για την μη μετάταξή μου είναι ότι είμαι σε περιοχή που δεν έχει πλεονάζοντες;
ο τροπος υποβολης γινεται ετσι κι αλλιως ηλεκτρονικα απο τη Διευθυνση. Θα δηλωνουμε πλεον περιφερεια και οχι νομους, κατα πως φαινεται
Αυτό από που προέκυψε πάλι; Προσωπική υπόθεση ή "εσωτερική πληροφόρηση"; Για να γίνει κάτι τέτοιο δεν θα πρέπει να βγει σχετική απόφαση όμοια με εκείνη που βγήκε πέρυσι για τις περιοχές μετάθεσης;Και μια άλλη απορία που δεν απευθύνεται στον panmets. Πως είναι δυνατόν να μην έχουν εσωτερική πληροφόρηση οι συνδικαλιστές που ολημερίς όλο και με κάποιον από το υπουργείο μιλούν και δεν είναι σε θέση να ενημερώσουν τον κόσμο; Έχουν πάρει σβάρνα τα σχολεία αυτές τις μέρες για να μας "διαφωτίσουν" περί αξιολόγησης αλλά αν τους ρωτήσεις τι γίνεται με τις μεταθέσεις δεν ξέρουν λένε....