0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: efi.. στις Φεβρουαρίου 08, 2014, 04:50:55 pmΜου φαίνεται παρατραβηγμένο να γίνουν χωρίς μορια, το πιο λογικό είναι να κάνουν μεταθέσεις μόνο από πλεονασματικές σε ελλειματικές περιοχές. Κι εμείς που ξεμείναμε στα Δωδ/σα που είναι πάντα ελλειματική να μείνουμε για πάντα εδώ...Οι παραμεθώριες περιοχές πότε θα γίνουν πλεονασματικές για να μπορούμε εμείς να φύγουμε; Αυτά είναι αστεία πράγματα ... Χρησιμοποίησαν αυτή την καραμέλα στις αποσπάσεις, θα το κάνουν και στις μεταθέσεις;
Μου φαίνεται παρατραβηγμένο να γίνουν χωρίς μορια, το πιο λογικό είναι να κάνουν μεταθέσεις μόνο από πλεονασματικές σε ελλειματικές περιοχές. Κι εμείς που ξεμείναμε στα Δωδ/σα που είναι πάντα ελλειματική να μείνουμε για πάντα εδώ...
Υπάρχουν πολλοί στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ στις "ελκυστικές" περιοχές. Επίσης θεωρώ οτι είναι κεντρική πολιτική επιλογή να μην μένουν κενά στην παραμεθόριο, ενώ στην ενδοχώρα να τα καλύπτουν από αναπληρωτές και ωρομίσθιους.
"....ενώ ταυτόχρονα θα υπάρξει μαχαίρι στις μεταθέσεις"....Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια στις περισσότερες ειδικότητες (κυρίως της Αθμιας);;;;Γιατί εγώ 15 χρόνια δεν μπόρεσα να έρθω σπίτι μου (συγνώμη 16...έχω χάσει και το μέτρημα).Ενώ οι "μεταθέσεις" μέσω των μετατάξεων έγιναν ωραιότατα!!!!!Αυτές ήταν αντικειμενικότατες!!!!!Μπράβο μας!!!!Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ κουράστηκα....και εγώ και τα παιδιά μου....
Σε κάποιες ειδικότητες υπάρχουν στην διάθεση του ΠΥΣΔΕ όντως, αλλά υπάρχουν και αρκετά κενά πλέον. Και ας μην ξεχνάμε ότι οι οποιες συνταξιοδοτήσεις που θα γίνουν απο τα κέντρα γίνονται, κάτι που θα γίνει και φέτος.Θα συμφωνήσω και με τον/την συνάδελφο, ότι οι αναπληρωτες μπορούν μια χρόνια να βρεθούν σε ένα νησί. Εδώ έχω κλείσει 10 συναπτά ...
Ρε παιδιά έλεος! Ας πάει ο αναπληρωτής στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες. Κι αν δεν αποδεχθεί ο πρώτος στον πίνακα θα αποδεχθεί ο 300στός! Γιατί δηλαδή κάποιοι να είναι εγκλωβισμένοι 10 και 15 χρόνια;; Αυτό αδυνατώ να το καταλάβω. Έχει λογική να είναι εγκλωβισμένος ο μόνιμος στο Καστελλόριζο και ο αναπληρωτής να πηγαίνει Αθήνα;
Μήπως γνωρίσει κάποιος στις πόσες ώρες δίνεται οργανικό το κενό: Στις 11 ή 12 ώρες:
Πολύ σωστή η τοποθέτηση,αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να βρεθεί άτομο που να σκέπτεται στο Υπουργείο, πράγμα που δεν υπάρχει πουθενά σε αυτό το κράτος-οπερέτα.Επίσης σε όλα τα υπουργεία, η Διοίκηση ασκείται κεντρικά -κάτι σαν υπουργος-φύλαρχοςδηλαδή - και κανείς δεν εισηγείται ούτε εναντιώνεται σε τίποτα για πολλούς και διάφορους λόγους. Το στελέχη του Υπουργείου στην καλύτερη περίπτωση, άντε να μπούν στον κόπο να σου πουν τι προβλέπει ο νόμος !! Οταν ΄ομως σχεδιάζεται ο νόμος .."μουγκα στη στρουγκα"/Αυτη είναι η ελλάδα πάντως συνάδελφοι, αυτοί είμαστε οι ελληνες και δεν αλλαζει τιποτα για οσο διαστημα η οργη , η εκπληξη και η αγανακτηση του πολιτη προερχεται απο το κρατος και οχι απο τον ιδιο, ο οποιος επετρεψε στον καθε "υπαλληλο" του να του μιλα και να..ξυνεται!.Επειδη το κρατος ειμαστε εμεις λοιπον, πρεπει να σταματησουμε να .."πεφτουμε απο τα συννεφα" καθε φορα με αυτο το πραγματι τεταρτοκοσμικο κρατος και να αναρωτηθουμε ποσα πραγματα εμεις οι ιδιοι απο σημερα ισαμε το αυριανο πρωινο θα εχουμε κανει, που ο οποιοσδηποτε αλλος δεν θα μπορουσε με τιποτα να πει "..ρε το γυφτο.."Καλα κρασια θα μου πειτε, αυτα τα γνωριζουμε και δε γινονται απο τη μια μερα στην αλλη. Χαιρω πολυ θα σας απαντησω αλλα πρεπει να γινει μια αρχη, αν θελουμε αυτο που θα κληρονομησουν τα παιδια μας να μην ειναι η λεξη "ελεος" εκτος και αν η επιθυμια μας ειναι να συνεχιζουν οι επιγενομενοι να μενουν "αφωνοι" και με το "στομα ανοιχτο" απο τη γελοιοτητα του κρατους- οπερετα εις τον αιωνα τον απαντα.