0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ήθελα απλά να πω ότι νιώθω μια τεράστια απόγνωση. Νιώθω ότι σε όλη τη χώρα, εμείς είμαστε αυτοί που για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω πρέπει να υποφέρουμε κάθε χρόνο περισσότερο από την προηγούμενη χρονιά. Γιατί συμβαίνει αυτό; Διάβασα ότι θα βγει η εγκύκλιος των μεταθέσεων αλλά μεταθέσεις δεν θα γίνουν, ξανά. Κατατρεγμένοι, κυνηγημένοι, ξανά. Μακριά από όλους και από όλα, μακριά από τη ζωή μου, αυτό είναι. Μακριά από την οικογένειά μου, μακριά από τους ανθρώπους που αγαπώ, χάνω τα πάντα. Κάθε χρόνο η ίδια αγωνία για το πού θα είμαι. Τίποτα δεν μπορώ να προγραμματίσω, τίποτα δεν μπορώ να χτίσω στη ζωή μου. Σε τι έχω φταίξει και πληρώνω τόσο ακριβά τη δουλειά μου; Σε τι έχουμε φταίξει όλοι μας;
Επεισόδιο μεταθέσεων Νο ..... χάσαμε το μέτρημα. Το σίγουρο είναι ότι και εδώ συνεχίζονται να ανακυκλώνονται αρνητικά σενάρια:http://nitsidim.blogspot.gr/2014/02/blog-post_4355.html
Το μόνο που θα έλειπε θα ήταν η μοριοδότηση ανάλογα με την απόσταση από τον τόπο συμφερόντων....Για να δούμε....