0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ damien. Ναι, έχω δει κι εγώ τη μοριοδότηση σε όλη την Κρήτη και μάλιστα έμαθα ότι ακόμα και ΕΠΑΛ τα οποία έδιναν πολλά μόρια (όπως το ΕΠΑΛ στην Κάνδανο - 9 μόρια) έχουν κλείσει! Πάμε Αιγαίο μεσοπέλαγα!
Aυτα τα ομολογουμενως εντυπωσιακα που γραφεις εχουν καποια πραγματολογικη βαση ή αποτελουν απλως υποθεσεις;
Η ΜΕΤΑΘΕΣΗ είναι θέμα τύχης πλέον Εγω σαν Μαθηματικός έχασα την Αθήνα πέρυσι για 0,4 !!!!!Οποτε τι να πώ; Ας ελπίσουμε να βγει σύντομα η εγκύκλιος και μετά να ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ αν και με αυτούς .............
Οι Κυκλάδες έχουν την εξής ιδιομορφία με την οποία την έχει πατήσει πολύς κόσμος :ενώ σε όλη την υπόλοιπη χώρα η Α περιοχή ειναι η πρωτεύουσα και οι γύρω περιοχές, στις Κυκλάδες συμβαίνει το εντελώς ανάποδο : Η Α' Κυκλάδων είναι οι πιο απομακρυσμένες περιοχές!!
Συνάδελφε, υπάρχουν και χειρότερα... Εγώ έχασα τη μετάθεση στον τόπο κατοικίας μου για 0,1 !!! Απίστευτο;;;
Λαζαρε για Ρέθυμνο σε βλέπω που έχουμε ενα σορό κενά. Με 2 μορια όμως καλυτερα να βρεις μια Κρητικοπούλα να παντρευτεις (αν δεν είσαι ηδη) και να ξεχάσεις την ιδέα της μετάθεσης στα μέρη σου. Έχει πάντως και το Γαραζο κοντά στο Ρέθυμνο (35χλμ) που νομιζω δίνει 5μορια. Κανδανο ποτε έκλεισε το επαλ? Έχω την εντύπωση πως δεν έχει κλεισει
εεε όχι και φιλτάτη Ο Damien!!
To ΕΠΑ.Λ Καντάνου λειτουργεί καννονικά αλλά ο δρόμος για να πηγαινοέρχρεσαι Χανιά δύσκολος και ολο στροφές.Υπάρχουν και τα Σφακιά με πιο πολλά μόρια και η Παλαιόχωρα με ωραίο περιβάλλον και πιο καλό κλίμα.