0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εεε όχι και φιλτάτη Ο Damien!!
Μπαρδόν.
Πάντως συνφορουμίζοντα PANMETS ο συνφορουμίζων Damien με γλίτωσε από εργατοδευτερόλεπτα που θα ξόδευα για να κάνω την ίδια δουλειά με τις παραθέσεις των μηνυμάτων σου.Δεν έχω (και δεν έχει) κάτι προσωπικό μαζί σου, αλλά το ύφος των μηνυμάτων σου εμπεριέχει αδικαιολόγητη σιγουριά.Ενδεχομένως στον προφορικό λόγο να ήταν λιγότερο απόλυτο το ύφος σου, οπότε και να σε αδικεί ο γραπτός λόγος, αλλά επειδή κάτι τέτοιο υπάρχει ως ενδεχόμενο για όλους, θα πρέπει να δίνουμε πολλαπλή προσοχή στο γραπτό μας λόγο. Μπαίνουν συνάδελφοι που δεν έχουν ιδέα και νομίζουν ότι εδώ διαβάζουν τα δεξιά και αριστερά χέρια του υπουργού. Είναι κρίμα να χαλάμε τη διάθεση (χωρίς λόγο) έστω και ενός συναδέλφου.Επίσης οι πηγές καλό είναι να προσδιορίζονται-περιγράφονται αν υπάρχουν διαφορετικά να τονίζεται το ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ. Όπως προσωπική μου άποψη ήταν μέχρι τον Οκτώβρη (και το ΤΟΝΙΖΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ) ότι όλα τα 6θέσια και άνω Δημοτικά θα γίνουν ΕΑΕΠ, αλλά τα κονδύλια του ΕΣΠΑ, που βαπτισαν το κρέας ψάρι, μπορεί να απομακρύνουν κάτι τέτοιο για πολύ καιρό. Άλλωστε η πιλοτική-δοκιμαστική-μη ολική λειτουργία των Δημοτικών (με οποιοδήποτε όνομα) δικαιολογεί αυτό το ρημάδι το 85% του μισθού των αναπληρωτών ΕΣΠΑ.Δε θέλω να ξεφύγω από το θέμα, δείχνω όμως έτσι το πόσο έξω μπορείς να πέσεις και πόσο να εκτεθείς αν δεν τονίζεις το ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση ότι το ΕΠΑΛ Κανδάνου λειτουργεί κανονικά.Υπάρχει ΕΠΑΛ όπου λειτουργεί ειδικότητα ηλεκτρολόγων στα Σφακιά και στην Παλαιόχωρα;
Μιλαω εκ πειρας και με βαση αυτα που ακουω. Αλλωστε ποιος παρεχει σιγουρη πληροφορηση απο εσας εδω μεσα; Επειδη του ειπε καποιου ο αιρετος ταδε κάτι ή ο υπάλληλος που δουλευει στο Υπουργειο κατι, σημαινει οτι ειναι και σωστό; Εδω δεν ηξερε ο Υφιπουργος αν θα γινει τραπεζα θεματων και τον διεψευσε ο Υπουργος μετα απο λιγο. Το καλοκαιρι ελεγαν οτι θα απολυθουν γαλλικων, γυμναστες, πληροφορικης και απολυθηκαν αλλοι. Κανεις δεν ειναι εκατο τοις εκατο σιγουρος για ο,τι λεει εδω μεσα. Κι εμενα μου ειπε ενας αιρετος της κυβερνητικης παραταξης οτι θα γινουν μεταθεσεις φετος και μετα απο λιγο βγαινουν οι εφημεριδες και λενε θα γινουν στοχευμενες μεταθεσεις και λιγες. Ποιος εχει δικιο;
Πάντως συνφορουμίζοντα PANMETS ο συνφορουμίζων Damien με γλίτωσε από εργατοδευτερόλεπτα που θα ξόδευα για να κάνω την ίδια δουλειά με τις παραθέσεις των μηνυμάτων σου.
Η πηγη μου ειναι η εμπειρια μου και τα δεδομενα που εχω.
Τελικά θα γίνει η τράπεζα ή όχι;
γενικα, ειπα, ηταν ευκολος. Τωρα αν στους φυσικους ειδικα εβαλαν δυσκολα θεματα... Και οταν λεω ευκολος, εννοω συγκριτικα με τους επομενους που ακολουθησαν, ως προς τα θεματα, οχι ως προς το ποσοι περασαν, δεδομενης της αναταραχης που υπηρχε τοτε και της αναστατωσης και των επεισοδιων, πουεκανε πολλους υποψηφιους να πανε απροετοιμαστοι σχεδον στις εξετασεις
Το Γαραζο δίνει 6 μόρια. Αν δεν έκλεισε το ΕΠΑΛ στην Κάνδανο δεν είναι άσχημα τα 9 μόρια!Πλάκα κάνεις; Η Κρήτη μου αρέσει πολύ, αλλά δεν έχω πάρει απόφαση ζωής να μείνω για πάντα εκεί!