0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
βρε καλέ μου, πώς θα δημιουργουσες οργανικές θέσεις σε κενό λειτουργικό; Αν πχ εσύ φύγεις για ανατροφή τέκνου, θα δοθεί το κενό σου οργανικά σε κάποιον άλλον; Και εσύ μετά τι θα έχεις όταν επιστρέψεις απο την ανατροφή; Παράθεσηαχ βρε bitch, στο νομό που μένω ΟΛΟΙ όσοι έπρεπε να πάρουν μετάθεση την πήραν. Μετά δίνανε παράνομα οργανικά κενά, ώστε όταν επέστρεφε ο άλλος από άδεια ανατροφής, ο βυσματούχος να βγαίνει υπεράρριθμος και να προηγείται (καλύτερη μοίρα από το να είναι στη διάθεση...). Και μιλάμε για ούτε 1 ούτε 2 τέτοιες περιπτώσεις
αχ βρε bitch, στο νομό που μένω ΟΛΟΙ όσοι έπρεπε να πάρουν μετάθεση την πήραν. Μετά δίνανε παράνομα οργανικά κενά, ώστε όταν επέστρεφε ο άλλος από άδεια ανατροφής, ο βυσματούχος να βγαίνει υπεράρριθμος και να προηγείται (καλύτερη μοίρα από το να είναι στη διάθεση...). Και μιλάμε για ούτε 1 ούτε 2 τέτοιες περιπτώσεις
anemoni περιγράφεις ΑΚΡΙ
μήπως γι'αυτό ακούμε τα σενάρια περί υποχρεωτικών μεταθέσεων;
Έχω όμως μια απορία: Έγιναν περί τις 3.500-4.000 μετατάξεις και από την δική μου γνώση τουλάχιστον, οι μεταταγμένοι που έφυγαν από νησιά κατά 80% άφησαν πίσω τους οργανικά κενά. Επομένως: 1. Δεν ξεμπλόκαρε η Δε από το νούμερο αυτό τουλάχιστον στις 6 ειδικοτητες που έγιναν οι μετατάξεις; 2. Τα κενά που άφησαν πώς θα καλυφθούν;
Εγώ ένα κατάλαβα... ότι το μόνο που θα γίνει σχετικά με το "απόσταση από την περιοχή συμφερόντων" είναι να
ρε σεις παιδιά, αυτό πάλι πού το είδατε; Μιλαμε για κάτι συγκεκριμένο ή πρόκειται για ράδιο αρβύλα ;