0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αυτος που τα ειπε θα μου πει κι αλλα. Θελει απλως να διασταυρωσει καλα τις πληροφοριες που εχει
ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΛΟΓΙΚΑ;;;Έρχονται εκλογές, πάντα υπάρχει το θέμα πολιτικού κόστους, άρα θα εξυπηρετηθούν αρκετοί συνάδελφοι, όχι όμως πάρα πολλοί.Απ' ό τι φαίνεται οδηγούμαστε κ σε εθνικές εκλογές ή σε έναν πολύ μεγάλο και διαφορετικό ανατρεπτικό πολιτικό κυβερνητικό συνασπισμό:τα σχέδια περί αμετάθετου ή ελαχίστων μεταθέσεων περνούν στο χρονοντούλαπο....Μιλώ ως άνθρωπος που περιμένει με αγωνία τη μετάθεση μέλους της οικογένειάς του, οπότε δεν παίζω με τον πόνο κανενός με γελοίες διαρροές...εξαιρώ physiko13 και bitch εννοείται....
ας μας πει και τα νούμερα του τζόκερ να πάμε ταμείο....
δηλαδη τα οποια οργανικα κενα προκυψουν, αν δεν προοριζονται για αιτουντες μεταθεσης ή νεοδιοριστους, απο εξωγηινους θα καλυφθουν?
Μήπως τα καλύψουν με υποχρεωτικές μεταθέσεις υπεραρίθμων; Δεν ξέρω, απλά ρωτάω.
Εγω ουτε τρολαρω ουτε κανω πλακα. Λεω ο,τι μαθαινω. Και κανεις δεν μπορει να σου πει πως αυτα που εμαθε ειναι απο περισσοτερο ή λιγοτερο αξιοπιστη πηγη. Αν θελεις μην τα διαβαζεις οσα δεν σου αρεσουν. Διαβαζε μονο οσους σου πουν οτι φετος θα δοθουν πολλες μεταθεσεις σε πολλους νομους και σε πολλες ειδικοτητες. Αυτα!
μαλλον δεν θα βγει φετος εγκυκλιος μεταθεσεων και θα γινουν μονο αποσπασεις
μεχρι τελος της ερχομενης εβδομαδας αναμενεται να βγει η εγκυκλιος των μεταθεσεων
Όπως και να 'χει, είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει με την τεράστια καθυστέρηση έκδοσης της φετινής εγκυκλίου. Η διαμορφωθείσα κατάσταση, θα παρασύρει όλες τις υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών, με αποτέλεσμα να φτάσει και πάλι 31 Αυγούστου και να μην ξέρουμε αν θα πρέπει να ψάξουμε για σπίτι ή όχι...Αυτό, δεν συμβαίνει με ΚΑΜΙΑ άλλη κατηγορία δημοσίων υπαλλήλων...Αποτελεί κατάφωρη προσβολή, κατ' αρχάς της ανθρώπινης υπόστασης και της αξιοπρέπειάς μας...